Reklama

Reklama

Co bude dnes k večeři?

(pořad)
  • Česko Kašpárku, vař!
Reality-TV
Česko, 2010, 15 min

Obsahy(1)

Co bude dnes k večeři? je pravidelný pořad o vaření vysílaný na TV Barrandov. Hlavním "učitelem" je kuchař Radek Kašpárek, který divákům dává inspiraci pro každodenní vaření i slavnostní tabuli. (Paity)

Recenze (71)

sromhrom84 

všechny recenze uživatele

Zasloužený odpočinek u kuchyňské symfonie a rádoby vtipného Radka Kašpárka. Po vaření s Jaromírem a souboji dvou “velikánů” v kuchyni, kteří uvaří i z hovna, se člověk alespoň na chvíli cítí oslněn špetkou profesionality. Je vidět, že si Radek užívá nejen vaření v kuchyni, ale i působení před kamerou, a tak se pořad stává docela příjemnou kulinářskou podívanou. Radek perfektně objasňuje jakýkoliv postup jeho výtvorů, proto mě jen utvrzuje v tom, že se i v televizi Barrandov najdou světlé pořady. A že jich je sakra málo! Bohužel mi podívanou kazí časté, kurevsky otravné reklamy a prostě jenom pocit toho, že zase musím sledovat Barrandov. Myslím ale, že je tento pořad něco, co se po dlouhé době dá sledovat na tomto kanále. Není to nic světoborného, ale mezi všemi ostatními pořady pro mě docela vyčnívá a je něčím zajímavý. ()

Kubasino 

všechny recenze uživatele

To je tak, když pořad o vaření hodnotí lidi, kteří o něm neví ani fň. Kuchař-pohodář, který provází tímto krátkým pořadem je vážně v pohodě a dělá mňamózní věci, které mají nějakou invenci a nekmochtí nějaký řízky s kaší. Jako sorry, ale tohle je pohodová podvečerní podívaná. Edit: Po změně na Kašpárku vař! musím jednu hvězdičku stáhnout. Chudák Kašpárek za to snad ani nemůže, ale ta blonďatá kravka, kterou buď protlačil tatínek nebo skočila do spravných postelí (jinak to nevidím) mě tam teda dost se*e! ()

oskiii 

všechny recenze uživatele

Kašpárek je výborný kuchař a velký profík. To, že mluví ostravským dialektem na tom nic nemění. Recepty jsou kvalitní z vybraných surovin. Žádné levné blafy. Problém je ten, že tato republika obdivuje pouze ceckatou indiánku Pohlreicha. To je pro "gauč" kuchaře největší boreček a nikdo se mu nerovná. Co řekne, je prostě pravda, protože je to přeci největší mudrc na světě. Nicméně, takový Navrátil, Paulus, Štift nebo právě Kašpárek se mu minimálně vyrovnají. Takže Kašpárkův pořad hodnotím čtyřmi hvězdami a doufám, že tak brzy neskončí. ()

Loooba 

všechny recenze uživatele

Kolik je v té naší kotlině pořadů o vaření? Snad padesát ... Vytuněný Radek Kašpárek evidentně žádný kašpárek není. Bez pochyby ví, o čem mluví, když nám svym kratkym zobakem (..soráč, ale Ostravsko je kraj razovity a ikdyž už nějaký pátek tam asi není, tak "to" tam má prostě pořád..) popisuje, jak si uklohnit kus žvance na véču. Co na tom, že u tohohle pořadu žvejkám rohlíky, deset deka vysočiny a zapíjím nějakou limčou. R. Kašpárek roztopí oříšek másla nebo oliváč a ukáže, jak se to má dělat a co bych měl žrát a neprasit si břicho těma salámama pochybného původu ... ()

neo101 

všechny recenze uživatele

Když srovnáte veškeré (české) pořady o vaření, kde kuchař opravdu ukazuje jak a co vařit , tak Kašpárek vyčnívá. Nejradši mám Jamieho, ale to neni česká tvorba a tak řadím Kašpárka někam k Manuelovi a tyto dva pořady o vaření opravdu ukazují, jak chutně a hezky vařit s kvalitních surovin. Kluci v akci , tescoma vařečky a nedejbože Babica mi k žaludku nepřirostli. Babica s jeho veselými segedíny, lasagnemi se zelím a havajskými řízky spíš přiroste ke střevům, protože to co si tzv obyčejný český knedlik pochvaluje, považuji za odpad kuchařského umění. ()

CentriFUGA 

všechny recenze uživatele

Na poprvé jsem na Kašpárka koukal s otevřenou pusou a nezmohl se na nic --- dáme tam tohle, ale dal sem tam toho moc, tohle jsem omylelm přesolil, jéé dal jsem na pánev moc oleje, musím to zase vycucnout, no hrůza. Minulý týden jsem omylem přepnul a recept byl perfektní (akorát by u toho místo projevu Kapárka mohly být titulky), ale co se týče jídla vypadalo to nakonec celkem dobře. Velké štěstí Kašpárka je, že je tu ještě Jirka Babica, díky tomu si nezaslouží odpad, ale 1* protože oproti Babicovi je to "perfektní kuchař". ()

Redyx1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jako kuchař je samozřejmě super,ale zvát si do pořadu tupou odbarvenou rádoby blodýnu Lucii,která neumí uvařit ani čaj to je total odpad.Ta byla úplně na ránu a divil bych se kdyby takova kráva vůbec měla partnera,to by musel podobný  debil jako ona!!!!!! ()

Reklama

Reklama