Reklama

Reklama

Mendez je charizmatický riaditeľ malého cirkusu. Jedného večera navštívi lunapark. Tam sa stretáva s Willom, ktorý je nešťastný a zatrpknutý. Will sa po stretnutí s Mendezom rozhodne z lunaparku utiecť a pridať sa k Cirkusu Motýľ. (TV Lux)

Recenze (120)

Midori_Mike 

všechny recenze uživatele

Jedním slovem nádhera. Velmi hřejivý film s výborným soundtrackem. Všechno dění ve filmu je vyprávěno velmi nenásilnou formou, a přesto do vás emoce proudí jako na běžícím páse. Ano, je to film, který zařazuju do sbírky "Filmy s dotekem pravdy". V tomto případě se jedná o dotek pravdy v oblasti toho, jak správně hledat sílu do života, jak správně žít, aby život stál za to :) ()

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Tak americké, až ma z toho mrazí a áno aj útočiace na city, ale zároveň musím dodať-kiežby takto silných a citlivých ľudí bolo na svete viac. Takto si predstavujem cirkus ja, bez utrápených zvierat, inšpirujúci a očarujúci tak, že zostanem stáť nemá úžasom. Niekedy trochu teatrálnosti nie je na škodu. Krásne. ()

Reklama

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

„Because you believe it.“ Něco neskutečného ve mně vyvolal tento na první pohled obyčejný kraťas a musím přiznat, že poprvé jsem měl na kahánku. Nečekal bych, že mě dvacetiminutová záležitost dokáže takhle uchvátit a prudce ve mně zvýšit pocit dobroty. Nick Vujicic je opravdový fenomén, před kterým je třeba se hluboce poklonit a rád bych jeho poselství šířil dál, alespoň prostřednictvím nepopsatelně pěkného filmíku. Popsat slovy to nejde, musí se to vidět. ()

LBsmoke 

všechny recenze uživatele

no teda.. :-D a to mám rád cirkus ani mi nevadí housle.. ale tohle je podprůměrné.. scénář je tak špatný že v momentě kdy si to uvědomíte jste vděčný že to za čtvrť hoďky končí.. jen protože týpek nemá chapadla nebudu dojat nuzným podáním tohohle kraťasu.. jediné v čem není tak blbý je že ví jak se tlačí na emoce (kdyby nebyl tak průhledný a laciný třeba bych se mu do pastě chytil) ..víc mě dojímá tady to hodnocení..vy 5* ste nepoužitelní.. ()

xargos 

všechny recenze uživatele

Nicka Vujitice znám už nějakou dobu, ale tenhle film ne - mám tři roky zpoždění... Díky http://www.videacesky.cz/kratke-filmy-online-zdarma/cirkus-motyl je vše dohnáno. Tento film je o naději a o tom, že každý člověk se může proměnit v krásného motýla, ať již přichází z jakéhokoliv (horšího) prostředí, kterým je ovlivněn. Někdy stačí jen impuls, někdy pořádné nakopnutí, aby rozepjal křídla a letěl... V tomto příběhu má Mendez, pricipál cirkusu, právě tuto roli, tento vliv na ostatní. Nenásilně a nenápadně dává možnost ostatním "stát se motýlem". Každé "ztracené duši" přeji takového člověka, aby ho dostala do cesty. A Nick Vujitic - jednoduše úžasná bytost:) V krátkém příběhu je řečeno to podstatné o životě. A co to je? Podívejte se na film. Pokud vám to nedojde, zamyslete se, kde jste svá křídla zapomněli... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo 12 dní. (heyda)
  • The Butterfly Circus vyhral v kategórii Najlepší krátky film na festivale Feel Good v Hollywoode (2010). Nick Vujicic (skutočný predstaviteľ Willa) dostal ocenenie za Najlepší herecký výkon v krátkom filme. (MikaelSVK)
  • Filmový štáb včetně herců a komparzu čítal 150 osob. (heyda)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno