Reklama

Reklama

Mendez je charizmatický riaditeľ malého cirkusu. Jedného večera navštívi lunapark. Tam sa stretáva s Willom, ktorý je nešťastný a zatrpknutý. Will sa po stretnutí s Mendezom rozhodne z lunaparku utiecť a pridať sa k Cirkusu Motýľ. (TV Lux)

Recenze (120)

annihilation 

všechny recenze uživatele

Butterfly circus je krásný příběh s nádechem alegorie. Místy sice může hraničit až s kýčem, ale pokud se nad ním divák zamyslí, jeho poselství ho dokáže pohladit po duši. Snímek mi připomněl jeden slavný Cicerův výrok: "Přátelství činí naše štěstí zářivějším, zvyšuje jeho třpyt, neštěstí pak činí snesitelnějším, poněvadž je sdílí a snáší s námi společně. " ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

s Nickem jsem už viděl tohle motivační video, takže jsem zhruba věděl, do čeho se pouštím.. a jsem nadmíru spokojen, tohle by si zasloužilo celovečerák (na kterém se podle zajímavostí pracuje ? ).. "čím větší utrpení, tím větší triumf" ()

Reklama

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

„Because you believe it.“ Něco neskutečného ve mně vyvolal tento na první pohled obyčejný kraťas a musím přiznat, že poprvé jsem měl na kahánku. Nečekal bych, že mě dvacetiminutová záležitost dokáže takhle uchvátit a prudce ve mně zvýšit pocit dobroty. Nick Vujicic je opravdový fenomén, před kterým je třeba se hluboce poklonit a rád bych jeho poselství šířil dál, alespoň prostřednictvím nepopsatelně pěkného filmíku. Popsat slovy to nejde, musí se to vidět. ()

LBsmoke 

všechny recenze uživatele

no teda.. :-D a to mám rád cirkus ani mi nevadí housle.. ale tohle je podprůměrné.. scénář je tak špatný že v momentě kdy si to uvědomíte jste vděčný že to za čtvrť hoďky končí.. jen protože týpek nemá chapadla nebudu dojat nuzným podáním tohohle kraťasu.. jediné v čem není tak blbý je že ví jak se tlačí na emoce (kdyby nebyl tak průhledný a laciný třeba bych se mu do pastě chytil) ..víc mě dojímá tady to hodnocení..vy 5* ste nepoužitelní.. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo 12 dní. (heyda)
  • Filmový štáb včetně herců a komparzu čítal 150 osob. (heyda)
  • The Butterfly Circus vyhral v kategórii Najlepší krátky film na festivale Feel Good v Hollywoode (2010). Nick Vujicic (skutočný predstaviteľ Willa) dostal ocenenie za Najlepší herecký výkon v krátkom filme. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama