Reklama

Reklama

Hra na zelenou

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2001, 20 min

Režie:

Petr Slavík

Účinkují:

Mojmír Vlašín

Obsahy(1)

Zpěvačka Tereza Černochová uvádí zábavnou soutěžní ekologickou hru pro děti. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Chápu potřebu a smysl "ekologického" zábavného soutěžního hravého hloupého a jánevímjakéhoještě pořadu pro děti, který moderuje ekolog Vlašín, ale proč se zde náhle producíruje operoxiděná trafikantka Černochová, neschopná vykuňkat (ta dámička má opravdu doslova hnusný užužlaně níkavý hlasový projev) smysluplnou větu mi fak uniká... %-[.. Docela >zajímavé< je pak prosvištět si závěrečné titulky, kdože všechno v >čechnu< zase veřejnoprávě parazituje na >ekologii< pro děcka školou povinná... Vcelku se i divím, že mistr M.V. nesebere zbytky profesní cti a místo toho otráveného pokukování po žvanící pipině Č. se JIM na to dávno >ekloglogicky< nevycyklí... No jo, ty šekely, ty šekely zas... Hnus. . . . Jedna hvězda tedy jen za princip pořadu, který jako takový nemůže za to, kdo všechno a jakým způsobem se na něm živí, ale jinak by to byl bez zeleného eM čuročirý hnědý odpad do kompostu... Více k matérii viz http://www.ceskatelevize.cz/tv-program/hledani/?filtr[SIDP]=1132080051&filtr[obdobi]=archiv - - - P.S. Zrovínka v těchto dnech v médiích (vygůgli si každý sám!) za výtoku krokodýlích slz valí aktuální debaty o historicky zrychleném blbnutí naší tušašské školní mládeže. No, jeden se tomu při sledování takovýchto >vzděládovadel< už ani nediví... °-( - - - - - (Občasně nahodile leta nahlíženo na >zahnívajícím prostoru< , hodnocení po nové recyklaci 10., komentář zde tradigičně otrávený z toho puchu jako první - 24.9.2011) ()

blitzer 

všechny recenze uživatele

S obsahem až takový problém nemám; přeci jenom je to pořad pro děti, takže hlavní je edukativní složka (občas bohužel zavánějící zelenou propagandou). Co je ale naprosto otřesné je forma. Vůbec jsem nepochopil roli nemoderující moderátorky... ta ženská tam byla asi na okrasu, ale i to bych si dokázal představit lépe. Když se k tomu přidá ne příliš sympatický pan ekolog (který většinu času přebírá roli moderátora), máme zaděláno na pěkný průser. Evidentně si to uvědomili i tvůrci pořadu a stihli do včas stopnout po sedmi dílech. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že vůbec existují nějaké televizní pořady s ekologickou tematikou. Myslím si ale, že tímto způsobem, kdy vzdělaný ekolog/biolog ukazuje dětem, jak jsou s prominutím blbé, je určitě nemotivuje k zlepšení svých výkonů. Na první pohled soutěž nebaví ani soutěžící, ani moderátory a to je špatně, že. No a Tereza Černochová v podledních dílech, která kouká na soutěžící holky v růžových hadřících, jak kydají hnůj...to byl už skutečný úpadek a konec tohoto pořadu. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama