Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro History Channel trochu netypická reality show. Starožitnictví Gold & Silver Pawn Shop v Las Vegas je rodinný byznys založený Richardem “The Old Man” Harrisonem v roce 1988. Spoluzakladem (a nynějším bossem) je jeho syn Rick Harrison. Dalé učinkují Rickův syn (a pravděbodobně budoucí boss) Corey “Big Hoss” Harrison a Coreyho kamarád Austin “Chumlee” Russell. Seriál zobrazuje vyjednávání s prodejci, popis a historii nejrůznějších předmětů od kapesních hodinek přes auta a motorky, které se lidé snaží prodat nebo dát do zástavy. Diváka překvapí velké množství netypických věcí ze všech možných kategorií. Na pozadí do seriálu zasahují shody, neshody a konflikty mezi Richardem, Rickem, Coreym a Austinem. (Mikule)

(více)

Recenze (140)

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

Jedno odpoledne se člověk zapojí do televizního dění a ve sledu tupého přepínání programů narazí na super pořad. Zastavárna je zajímavé místo ať je to třeba v Las Vegas nebo jinde. Staré cetky mají své kouzlo i cenu. A já se rád podívám na jejich oceňování, odhalování padělků a spoustu zajímavých blbin. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Dabing, který má v češtině Austin, je naprosto dokonalej a z celého pořadu patří k nejvtipnějším věcem. V každé partě totiž musí být nějakej idiot, který se stará o pobavení všech ostatních. Ono se to nezdá, ale čas od času se můžeme něco přiučit, neboť nám je i vysvětleno, k čemu daná položka sloužila a podobně. 7/10 ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Hoci bez takého napätia a prekvapení, príde mi to o hodne zaujímavejšie než VOJNY SKLADOV, keďže hrdinami nie sú iba obyčajní ziskuchtiví zdochlinári, ale skutoční ziskuchtiví starožitníci/záložníci (čo ako typicky americkí, ľudí spojených s týmto slovom si predstavujem tak akosi odlišne...) a drvivá väčšina predmetov, ktoré k ním ľudia prinesú sú skutočne zaujímavé, či už z historického alebo iného hľadiska - nemyslím tým nutne, starožitnosti, ale doslova zaujímavé staré veci... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"2.000 dolarů je mnohem míň, než jsem chtěl, ale je to lepší než nic, takže jsem spokojený." Opravdu? Poslouchají se ti lidi vůbec? A neexistuje ve městě ještě jiná zastavárna, kde by třeba dostali víc? Asi neexistuje. Já bych tedy pánům zastavárníkům neprodal ani úředně ověřený podpis Járy Cimrmana, ale občas se při souboji s večeří mrknu na to, jak se zkoumá původ věci a jak se lidi nechávají nadšeně okrádat. Alespoň je to poučné. ()

Milonak 

všechny recenze uživatele

Tak jsem viděl 2 díly (respektive 1 díl a cca 10 minut druhého) a musím říct, že je to strašlivý hnůj. Samozřejmě to je připravená reality show a nemá to se skutečným "bazarem" či "výkupem" - nebo co to je - absolutně nic společného. A výrazně mě překvapuje, že to ještě Nova či Prima nenatočily v české verzi. Jednu hvězdu dávám za to, že se člověk něco dozví. Do prdele - tohle vážně je prototyp dnešní zábavy????!!!! Odpovím si sám - ano, je. BOHUŽEL.... ()

Galerie (106)

Zajímavosti (34)

  • Richard Harrison zemřel v červnu 2018, když prohrál boj s Parkinsonovou nemocí. Před smrtí ještě stihnul vydědit vnuka Coreyho a vše odkázal synovi Rickovi. Ten je nyní jediným majitelem podniku. (Tonula)
  • Rick Harrison ve své autobiografii uvedl, že důvod, proč diváci vidí více návštěvníků své věci prodávat, než zastavovat, je ten, že druzí jmenovaní si často nepřejí být ve vysílání. (oje)
  • Dne 9. března 2016, vpadla do Chumleeho domova policie kvůli vyšetřování obvinění ze sexuálního napadení. Během prohlídky policie našla drogy, marihuanu a jednu zbraň. Při detailnější prohlídce policie našla jedenáct střelných zbraní, od pistolí po brokovnici, MP5 a pušku ráže 0,223. Pouze čtyři byly registrovány. Nevada nicméně nemá žádné zákony, které by vyžadovaly registraci střelných zbraní. Většina střelných zbraní byla nalezena v ložnici v trezoru spolu s Xanaxem a sedmi kapslemi, které obsahovali malé množství metamfetaminu. Policie také našla důkazy o možném užívání kokainu na pozemku. Následně byl Chumlee zatčen. Z vazby byl propuštěn následující den. Chumlee byl obviněn z několika těžkých zločinů. Russellův právník David Chesnoff potvrdil, že se populární televizní hvězda přiznala k nezákonnému držení střelných zbraní a drog, čímž dosáhla dohody se zkušební dobou 3 roky. (J.Cobra)

Reklama

Reklama