Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro History Channel trochu netypická reality show. Starožitnictví Gold & Silver Pawn Shop v Las Vegas je rodinný byznys založený Richardem “The Old Man” Harrisonem v roce 1988. Spoluzakladem (a nynějším bossem) je jeho syn Rick Harrison. Dalé učinkují Rickův syn (a pravděbodobně budoucí boss) Corey “Big Hoss” Harrison a Coreyho kamarád Austin “Chumlee” Russell. Seriál zobrazuje vyjednávání s prodejci, popis a historii nejrůznějších předmětů od kapesních hodinek přes auta a motorky, které se lidé snaží prodat nebo dát do zástavy. Diváka překvapí velké množství netypických věcí ze všech možných kategorií. Na pozadí do seriálu zasahují shody, neshody a konflikty mezi Richardem, Rickem, Coreym a Austinem. (Mikule)

(více)

Recenze (140)

fifox 

všechny recenze uživatele

Cože? To není reálný? Those bastards lied to me... Noták, shazovat tenhle pořad jenom proto, že to je nahraný, je fakt trapný. Je to moderní reality show, ve kterejch se kromě absolutní kontroly prostředí inscenuje i děj. Tak to prostě je, a kdo to nepochopil, je zamrzlej někde u Vyvolenejch, léta páně dva litry pět. Mistři zastavárny jsou skvělá zábava, kde se snoubí to nejlepší z ryzího americkýho kapitalismu - nabídka/poptávka, tržní cena, smlouvání, znalosti a trochu toho veksláckýho charisma. Kdo umí, ten umí, baby. Takže když se zadaří, dá se i mírně obouchaná šalupa splašit za cenu konfederačního odznáčku z občanský války. Samozřejmě po řádnym zkouknutí odborníkem, anžto ten mafiánsky vyhlížející fotřík by dal svejm otrokům/rodinnejm příslušníkům pěknýho čouda, pokud by něco nekoupili za desetinu původně nabízený ceny. Pořad je trochu repetitivní, ale díky tomu, že ke každý veteši, kterou tam ty budoucí oškubánci přivalej, jsou pěkně a stručně vysvětlený její historický reálie, se na to dá koukat překvapivě dlouho. ()

muti 

všechny recenze uživatele

pohlad do americkej zalozne ktoru vlastni jedna podarena rodinka. vykupuju starozitnosti, ktore posuvaju dalej zberatelom. na kazdom trejde maju minimalne tak 70% zarobku (ako pise kulyk, mozte to byt az 100 nasobok) a miestami sa vobec nehanbia osmeknut nic netusiacich predajcov. ma to tak 15000, ponukam vam 1000, viac nie. okay... takze ak mate zaujem o starozitnosti a chcete vidiet ako vyzera americky biznys v praxy. inac co ma torchu stve je ze zakaznici chodia do zalozne a tvaria sa ze tym pawn stars nieco dlzia. scenario je rovnake - viete, to nie je artikel co sa dobre predava, moze nam to tu trcat roky, kazda vasa prva ponuka je uplne mimo a nasa protiponuka bude 15% z vasej prvej ceny. okradacka po americky, nic viac... jediny bonus je ze vam k zaujimavym veciam povedia nieco z historie. ()

Reklama

digishit 

všechny recenze uživatele

Když jsem tyto takzvané "hvězdy" viděl poprvé tak jsem vše žral stejně jako ostatní. Bavilo mě se dívat na Ricka a jeho rodinku klasických Amíků co okrádají lidi, kteří přijdou s věcí, kterou dědí po deset generací, prodat za mrzký peníz.. Nevadilo mi to, protože jsem si říkal, že dobře jim tak, když si takových věcí neváží a musí je vermomocí vyměnit za něco co utratí v nejbližším kasinu. V té době jsem pořad ohodnotil 4* a nestyděl jsem se za to. Teď se musím skoro stydeť, že jsem na něco takového skočil. Časem jsem totiž začal celou show podezírat z podvodu. Moje podezření se potvrdilo, když jsem zapátral na internetu. Ano i takové články mohou být podvod, ale když se na pořad pořádně díváte tak jim musíte dát za pravdu. Každopádně názor jsem změnil (a nikomu ho nenutím). History Channel se změnil na stanici, která neustále dokola opakuje tyto podvodné reality show a Pawn Stars všem kraluje! Hodnocení měním na 1* a to jen díky tomu, že i když je věc, kterou někdo přinese předem domluvená tak historie kolem této věci bude pravdivá. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Jsme naprosto slušní lidé a typičtí podnikatelé, proto můžeme na kameru ukázat, jak od senilního starce nad hrobem vykoupíme něco, o čem mu nablijeme, že se jedná o totální shit. To jsme lidumilní, čumíš Ameriko, co? A pak to bouchnem za stonásobek, protože kšeft se musí točit, jinak se zadrhnou kapitalistická kolečka. ()

major.warren 

všechny recenze uživatele

Zajímavý a naučný pořad, který pobaví a hodně se toho z něho dozvíte. Moc rád bych se někdy do zastavárny Gold Silver podíval. Ze všech čtyř pánů mám nejraději Richarda Harrisona neboli Staříka. Má nejlepší hlášky. Rick je zase nejchytřejší. Corey nejodvážnější a Chumlee zase nejhloupější, ale je sním velká sranda. Hodně jsem se z tohoto pořadu dozvěděl a myslím, že ze všech těch amerických hloupostí jako Válka skladů a podobně jsou Mistři zastavárny vynikající pořad. Musím pochválit i český dabing. Všichni jsou nadabováni skvěle. U mě hezké čtyři hvězdičky:-). ()

Galerie (106)

Zajímavosti (34)

  • Druhé jméno Ricka Harrisona je Kevin, druhé jméno jeho otce Richarda Harrisona je Benjamin. (rafix)
  • Po uvedení první série zažil podnik obrovský rozkvět. Vedení bylo "bombardováno" žádostmi o zaměstnání a fronty zákazníků dosahovaly až před před vchod zastavárny. (oje)
  • Natáčení probíhá v kulisách, které jen vypadají jako originální obchod. Je tomu proto, aby se zabránilo natáčení náhodných kupujících, takže všechny osoby, které jsou viděny v pozadí jsou herci. Výjimkou jsou osoby, které prodávají určité předměty, ovšem jejich předměty jsou už předem ověřené a ohodnocené, osoba musí podepsat formulář, že souhlasí být natáčena a vše co pak vidí divák, už je jen podle předem připraveného scénáře. (KREI)

Reklama

Reklama