Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Řada rekonstrukcí zločinů a poznatky forenzní vědy nám přiblíží morbidní myšlení psychicky narušených žen, které jsou smrtelně nebezpečné. Ve vzteku 25-letá Sylvie Seegrist s léta neléčenou schizofrenií zahájila palbu na nevinné nakupující v Philadelphia Mall v roce 1985. O dvanáct let později, v Sherwood, Arkansas, v depresi Christina Riggs udusila své vlastní děti přes četné volání o pomoc. A nikdo neslyšel křik starších pacientů na Floridě, když Bobbi Sue Dudley aplikovala injekce s inzulínem. Její touha zabíjet byla poháněna smrtící touhou po pozornosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Ukázka z filmu 2

Recenze (4)

Koryntos odpad!

všechny recenze uživatele

Byl to dokument, nebo návod, jak někoho odkráglovat??? Ehm...Tak co jsem si z tohoto dokumentu odnesla, že nejvíc pošahaných rozuměj: psychicky narušených žen je klasicky v Americe. Oj, kdo by to jen řekl. Dále kdo to ještě netušil, tak v Americe si opravdu může koupit zbraň i úplný trotl rozuměj: člověk s paranoidní schízou. Tak nějak si nejsem jistá, jestli to byla vina jen těch žen, nebo celé společnosti. No a na závěr jsem se poučila, až budu chtít někoho zabít, jak to rozhodně dělat nemám a pak jak se to dělá správně a rafinovaně. Takže kdybych byla pošahaná vyšinutá trotlice tak jdu na to od lesa a s inzulínem a projde mi to jedna báseň. Ameriko díky! ()

P/\/EL 

všechny recenze uživatele

docela špatný.....takový americky zjednodušený.....divný polodokumentární hraný ilustrace.......žádný dobový originál fotky a tak vůbec......stačilo chvíli gůglovat....Sylvie např: Docela podobná, ale ani ta zbrań v tý rekonstrukci neni autentická........hodně laciné..tak za hoďku v obchoďáku natočené......brrr...další příběhy lepší.... Dokument bohužel v takovym tom stylu - od reklamy k reklamě....neustálý opakování a shrnování pár faktů...... ()

Reklama

haffen 

všechny recenze uživatele

Keby to malo pridanú hodnotu v podobe rekonštrukcií prípadov v štýle Najväčšie krimi prípady, ale dokument neprináša omnoho viac informácií ako to, čo si nájdem na wikipédii. Veľmi malá výpovedná hodnota. ()

Galerie (80)

Reklama

Reklama