Reklama

Reklama

ATM

Trailer

Obsahy(1)

Film pojednává o trojici přátel z práce. Jednou večer po firemní akci dostanou chuť na pizzu. Jdou tedy k automatu, aby vybrali peníze. Jenže tohle bude jejich nejhorší rozhodnutí v životě. Budou totiž uvězněni neznámým mužem. Začíná tak boj o holý život. (LIVINGDEAD)

Videa (1)

Trailer

Recenze (108)

johnymdoe 

všechny recenze uživatele

Bylo by to na víc..ale zase to co mi nejvíc vadí a to nelogičtnosti. SPOILER!!! :Každý například ví jak funguje to čidlo co spouští vodu..stačilo by na to hodit botu..rozbít tu skleněnou pojistku, ne tam jak idiot půl hodiny zapalovat oheň. A to že to na něj "rádoby" hodil?..policie by při troše vyšetřování musela do jednoho dne přijít na to jak se to odehrálo. Škoda prostě závěru který zkazil jinak docela dost dobrý film. ()

peterpatrik 

všechny recenze uživatele

Traja ľudia uväznený v bankomatovej búdke. Vonku na nich číha neznámi muž, ktorý má dopredu naplánované čo sa bude diať. Film sa mi veľmi páčil už len kvôli stiesnenej atmosfére. Priebeh bol slušný. Na konci bolo pekné rozuzlenie ako inteligentný vrah dokáže alebo respektíve nedokáže zahladiť stopy. Veľmi dobré 72% ()

Reklama

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

To zas bolo. Nikdy nepochopím ako môže niekto, aj takýto celkom zaujímavý a vďačný námet, spracovať spôsobom, z ktorého sa mi stavali vlasy dupkom. Jedna bankomatová búdka, v nej traja nešťastníci a pred ňou jeden psychopat, ktorý je schopný všetkého, no nik nevie čo vlastne chce. Znie to celkom zaujímavo, no všetku nádej pochováva neuveriteľne tupé chovanie kladných postáv. Traja ľudia, jeden parchant a obrovské priestranstvo v podaní parkoviska, kde sa dá uniknúť takmer ktorýmkoľvek smerom. Nech mi nikto nehovorí, že sa zachovali v danej situácii logicky. Trčali v tej búdke, v zime, vrieskali po sebe, a za celý film nevymysleli takmer jedinú rozumnú vec. Škoda, a ono to mohol byť celkom podarený a napínavý thriller. Dalo sa z toho určite veľa vyťažiť, takto som sa znovu len nasral... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Překvapivě hodně solidní thriller o skupině lidí kteří jsou terorizovány vrahem v bankomatu. Co mě docela překvapilo že film má celkem solidní tempo, žádné extra čekání než se dostaneme do bankomatu. Příběh je sice takový obyčejný ale nijak extra nezklame. Co ale zklame je konec, který mi přišel hodně hloupý. Ale to je na vině spíše díky postavám. Je škoda že se o vrahovy skoro nic nedozvíme. Film je hlavně o napětí které postupně solidně houstne. Pro mě celkem překvapení po těch sračkách co jsem viděl nedávno. ()

Game90 

všechny recenze uživatele

Trojica kolegov sa po firemnom večierku ocitá v bankomatovej búdke (v Amerike majú na to búdky), kde ich uväzní maniak v kapucni. Vnútri sú relatívne v bezpečí pretože chlapík dnu nejde kvôli kamerám. Ale všetci naokolo sú vyčistení. Pre mňa naozaj vydarené a nezvyčajné. Postavy sympatické, napätie bolo. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Snímek se natáčel ve Winnipegu v Kanadě. (Yardak)
  • Pro tento film byl postaven bankomat. (Pajkenzi)

Reklama

Reklama