foto

David Buckley

  • nar. 7.6.1976 (41 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Papillon
The Boy Downstairs
2016 Grimsby
Jason Bourne
Správní chlapi
Zabít Reagana (TV film)
2014 A Bit of Bad Luck
Breaking the Bank
2013 Company Town (TV film)
Parker
2012 ATM
Kóma (TV film)
Zmizelá
2011 Teror
2010 Bez soucitu
Město
2009 Krvavý potok
Tell-Tale
2008 Zakázané království

TV seriály

2017 Dobrý boj (TV seriál)
Chaos (S01E10)
Self Condemned (S01E09)
Reddick v Boseman (S01E08)
další epizody (10)
The Gifted (TV seriál)
eXit strategy (E04)
eXodus (E03)
rX (E02)
2016 Mercy Street (TV seriál)
The Diabolical Plot (S01E06)
The Dead Room (S01E05)
The Belle Alliance (S01E04)
další epizody (6)
2015 Proof (TV seriál)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Podraz (S01E19)
Pochybnosti (S01E18)
Srdce (S01E17)
další epizody (9)

Dokumentární

2017 Cruel and Unusual
2013 Vražda prezidenta Lincolna (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace