Reklama

Reklama

Film o filmu: Pánská jízda

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Film o filmu: Pánská jízda nám přibližuje zákulisí natáčení české komedie Martina Kotílka Pánská jízda. Ve filmu se objeví řada předních českých herců jako Martin Dejdar, Ondřej Vetchý nebo Josef Abrahám. (CS Film)

Recenze (5)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Viz slova Abrhámova: "Já jsem spokojený už teď, před výsledkem. Možná je to chyba, ale je to tak." Veškerá chvála padá na hlavu debutujícího režiséra a producenta v jedné osobě... a ten si toho skutečně na sebe naložil více, než dokázal zvládnout. Viz výsledek. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Už jen dívat se na film Pánská jízda blyo za trest a ještě k tomuhle braku udělají film o filmu. No, viděl jsem a na pět let už se asi na žádný "make of..." nepodívám. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Pánskou jízdu jsem kdysi viděl a moc mě nezaujala, co si pamatuji. Nicméně tady postrádám kupříkladu vysvětlení, proč na jedné straně angažuje režisér do filmu legendu Josefa Abrháma a vynikajícího komedianta Martina Dejdara, jednoho z našich nejlepších současných herců Ondřeje Vetchého a vedle toho kupříkladu Světlanu Nálepkovou. Jak vůbec přišli k tomuto námětu? Asi hlavně z důvodů ušetření peněz natáčeli převážně ve studiu, což byla rozhodně škoda. ()

Reklama

Reklama