foto

Vladimír Škultéty

  • nar. 25.12.1981 (35 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Vladimír Škultéty se narodil 25. prosince 1981 v Praze. K herectví se začal dostávat ve svých patnácti letech. Jeho první role byla v seriálu KDE PADAJÍ HVĚZDY (1996). I přesto viděl svou budoucnost jako režisér či scénárista, ale hraní se nebránil.

V roce 1998 se dobře prezentoval v kultovním krátkém filmu Štěpána Kopřivy a Marka Dobeše BYL JSEM MLADISTVÝM INTELEKTUÁLEM. Film byl také oceněn na několika festivalech. Vladimír Škultéty ztvárnil roli i v dalších filmech, ale chtěl opět seriálovou roli.

Od roku 2001 měl seriálových rolí hodně. Mezi ty nejlepší patří především ČERNÍ ANDĚLÉ (2001) a ULICE (2005). V roce 2009 se mu plní sen a režíruje svůj první studentský film s názvem LONGPLAY.

Darek „kartac" "darek kartac" Rücker

Herecká filmografie

Filmy

2015 Ztraceni v Mnichově
2014 Přechodné vědomí (studentský film)
Schmitke
2013 Pizza Boy: Pepperoni (studentský film)
2012 FTM – Film Experiment (studentský film)
2011 Perfect Days
2009 Did Michael Knight End The Cold War? (studentský film)
Jarmareční bouda
Klub osamělých srdcí (TV film)
2008 Anglické jahody
Kuličky
Svět z papíru (studentský film)
2007 ...a bude hůř
2005 Labyrint
2004 Koumáci (studentský film)
Pánská jízda
2002 Brak
2001 Muž, který vycházel z hrobu (TV film)
Naše děti (TV film)
Requiem (TV film)
Ta třetí (TV film)
Tuláci (TV film)
2000 Oběti a vrazi
1998 Byl jsem mladistvým intelektuálem (TV film)
1997 Poslední koncert (TV film)

TV seriály

2017 Kafe & Cigárko (TV seriál)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Rodinná záležitost (E08)
Dvojboj (E06)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Mike v ohrožení (S02E28)
Rozchod (S02E25)
První společná noc (S02E23)
další epizody (5)
Žrouti (TV seriál)
Souboj titánů: Finále (E08)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
Autobazar Monte Karlo (TV seriál)
Diagnostika (S02E10)
2015 Pizza Boy (TV seriál)
Osvícení (E12)
Hergot (E11)
Raketa (E10)
další epizody (12)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Mrtvý v síti (E10)
2010 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Miluj bližního svého (S02E04)
2009 Expozitura (TV seriál)
Proč bychom se netopili (TV seriál)
2006 HDP: Hodně divné příběhy (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
2001 Černí andělé (TV seriál)
1996 Kde padají hvězdy (TV seriál)

Dokumentární

2008 Flaming Cocks: Live at Rock Cafe Prague (koncert)
2004 Film o filmu: Pánská jízda (TV film)

TV pořady

1997 Bakaláři 1997 (TV pořad)
1993 O poklad Anežky české (TV pořad)

Hudební videoklipy

2006 Flamig Cocks - Crossroads (hudební videoklip)
Flaming Cocks - Pull The Trigger (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Před domem (studentský film)
2004 Koumáci (studentský film)

TV seriály

2009 Comeback (TV seriál)
Boží mlýny (S01E30)
Prohozz (S01E25)
Rozzvod (S01E24)
další epizody (4)
2008 Comeback (TV seriál)
Zdravý a nemocný (S01E08)
Lupiči (S01E07)
Pomáhat a chránit (S01E04)
další epizody (6)

Dokumentární

2015 Mánes na vodě

TV pořady

2016 Kanál Maryško (TV pořad)
2015 Zprávy (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Před domem (studentský film)

Dokumentární

2015 Mánes na vodě
2009 Longplay (studentský film)

TV pořady

2016 Kanál Maryško (TV pořad)
2015 Zprávy (TV pořad)
2009 Živák (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace