Reklama

Reklama

Životy mnoha lidí se obrací vzhůru nohama poté, co potkávají Cécile - mladou svůdnou ženu. Provokativní a extrovertní Cécile má ráda volný sexuální život, který přestupuje společenské normy a porušuje tabu. Její styl života nutí i ostatní odhalovat sami sebe.
Q se snaží jazykem pocitů a těla ukázat mladé Francouze a poodkrýt jejich intimní vztahy. (Tamten)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Master19 

všechny recenze uživatele

Velmi zvláštní, když se divak seznámí dříve s pohlavním orgánem hlavní hrdinky, než s jejím obličejem. Přesto si to drží svou linii a nesklouzává k prvoplánovému pornu (nicméně v televizi to u nás rozhodně nikdy nepůjde :-) ). Viděno několik dní po Shame Steve McQueena a tak jsem se neubránil konfrontaci. Tento snímek má jakousi francouzskou auru, která je velmi zajímavá a atraktivní, ačkoliv není scénář natolik nosný. Kdyby film tak netlačil na pilu, co se týká explicity, tak mohlo jít o šířeji diskutovaný počin. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

SEX, Sex, sex, Sex je náš, delá dobře mňe i tobě... Sex s priateľom, sex so známym, sex s cudzincom, sex s kámoškou, sex-samosex. (ale jedine sex zo Zombíkom je sex s veľkým eS ... para pa pa pá am lavinit!) Na sex myslíme, o sexe keciame, sex je hlavá téma pri telefonovaní a sex nám samozrejme nedá spať. SEX, Sex, sex... Niekto po sexe plače, niekto je frustrovaný, niekto sex ani nemože mať (smutné). SEX, Sex, sex... ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Príbeh stojí za starú bečku (a vážne by som sa nepokúšal hľadať v ňom čosi viac), no za to erotické scény, okolo ktorých sa celý film točí, boli vo väčšine prípadov natoľko "pútavé", že už len kvôli nim sa dalo snímok dopozerať. Keby sa však ich počet zmenšil na polovicu a viac by bola preberaná dejová stránka, mohol vzniknúť celkom zaujímavý počin a nie iba podpriemerné soft-porno. Škoda.. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k následnému obsahu filmu je úvodní prohlášení buď strašně naivní a hloupé, nebo ironické (a já osobně sázím na první možnost). Tak či tak, Q je velmi špatný film. Začátek je ještě trochu slibný, asi na 2 místech jsem se dokonce zasmál, ale pak mě postupně začaly čím dál víc iritovat postavy (nejvíc na-přes-držku byla neustále kurvící se a provokující Cécile), koncentrace samoúčelných sexuálních scén se zvyšovala (a s tím i jejich směšnost), a to až do té míry, že se film zvrhl na mix porna a nekvalitní telenovely říznuté klišoidním romanťákem (perfektně to spojuje scéna s „traumatizovanou“ ženou, která těsně před dosažením orgasmu začne brečet…a slzy roní bohužel nejen ona). Tvůrci se to ještě snaží nějakým způsobem „opepřit“ (nebo zachránit?) troškou krimi (tlusťoch Maurice), sociálním přesahem (neustále se mluví o tom, že není práce), rodinnými problémy (přísní rodiče Alice) a traumatem (otcův popel); nic z toho ovšem příliš nedokáže změnit/zlepšit „kvality“ filmu. A závěr je už skoro nekoukatelný. Za těch pár světlejších míst dávám ještě hodně milosrdné 2*. „To je Cécilin...teda... to je jedno. Vyřiďte jí, že jsem vzal jejího tátu domů.“ ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

S. Nie ako Sparta ale ako Samoúčelnosť Sama. Exibícia normálne zahalených ľuďských partií prelýnaná dialógami bez hlavy a päty, s dejovým jadrom založeným na prachu po pozostalom, držanom v plexi priesvitnej kocke. Svojim spôsobom aj filmová lahoda skrze svoju netradičnosť... :D Ps: Nakoniec dvýham na 2*, pretože nejaké posolstvo to predsalen má. ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama