Reklama

Reklama

Životy mnoha lidí se obrací vzhůru nohama poté, co potkávají Cécile - mladou svůdnou ženu. Provokativní a extrovertní Cécile má ráda volný sexuální život, který přestupuje společenské normy a porušuje tabu. Její styl života nutí i ostatní odhalovat sami sebe.
Q se snaží jazykem pocitů a těla ukázat mladé Francouze a poodkrýt jejich intimní vztahy. (Tamten)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

castor 

všechny recenze uživatele

Být ve společnosti těchhle slípek mě ani po jediné stránce moc nelákalo - zmatená manipulátorka, která vyznává volný sexuální život a katolická panna, která by chtěla, jenže nejen ten nahoře je tak trochu proti. Zachytit ženské myšlenky a tužby se příliš nepodařilo, sexuální napětí ale tvůrce vyvolat dokáže s opravdu slušným přehledem. Výsledek je přesto minimálně rozpačitý. PS: V přístavním francouzském městečku se namísto pozdravu nebo podání ruky rovnou chmatá na reprodukční orgány. Zajímavé.. Třeba to posílí cestovní ruch.. ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Mladá dívka Cécile se na francouzském maloměstě rozhodne rozdávat radost a pomáhat lidem kolem sebe. Zní to jako Amélie z Montmartru, ale není to Amélie z Montmartru. Jednak kvůli tomu, že Cécile druhým pomáhá sexem, jenž je explicitně nasnímaný, a proto o srovnání se snovou a poetickou Amélií nemůže být řeč. To by ovšem nebylo nejhorší, naopak sexuální scény jsou natočeny hezky a v letošní sekci porn-art na LFŠ patřily rozhodně k těm nejvíce vzrušujícím. Problémem ale je totální scénáristické tápání a ,,rozmazanost" motivů. Kdyby šlo o příběhy lidí, kterým v životě nějak pomohl sex, mohlo to být vtipné, nápadité, dojemné i zajímavé. Jenomže toto téma je překryto různými nudnými výjevy z každodenního života a zbytečnými odbočkami do nikam (např. přítel Cécile, co chlapovi, který mu dluží peníze, posprejuje byt - téma, které se nijak nerozvine). Nebýt otevřené erotiky, druhý den bych nevěděl, že jsem tento film viděl... ()

Reklama

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

SEX, Sex, sex, Sex je náš, delá dobře mňe i tobě... Sex s priateľom, sex so známym, sex s cudzincom, sex s kámoškou, sex-samosex. (ale jedine sex zo Zombíkom je sex s veľkým eS ... para pa pa pá am lavinit!) Na sex myslíme, o sexe keciame, sex je hlavá téma pri telefonovaní a sex nám samozrejme nedá spať. SEX, Sex, sex... Niekto po sexe plače, niekto je frustrovaný, niekto sex ani nemože mať (smutné). SEX, Sex, sex... ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Príbeh stojí za starú bečku (a vážne by som sa nepokúšal hľadať v ňom čosi viac), no za to erotické scény, okolo ktorých sa celý film točí, boli vo väčšine prípadov natoľko "pútavé", že už len kvôli nim sa dalo snímok dopozerať. Keby sa však ich počet zmenšil na polovicu a viac by bola preberaná dejová stránka, mohol vzniknúť celkom zaujímavý počin a nie iba podpriemerné soft-porno. Škoda.. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Klubko zapeklitých vztahů se postupně rozmotává na pozadí sexuálních zážitků všech hrdinů. V popředí stojí hrdinka, pro kterou je sex způsobem manipulace s ostatními lidmi (nějak se nemůžu ubránit dojmu, že se autor inspiroval Nebezpečnými známostmi). Chvílemi je Q pouze o tom jednom. Vlastně to je celá podstata Q. Napřed sex, lásku pojďme řešit až po/tom (rozuměj po sexu). Je opravdu současná mládež takhle zkažená? Myslím, že ne. Vyústění scén se sprchou jsem nečekala a hovory ve sprše se mi zdály jako ty nejzajímavější. . ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno