Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zkrachovalý burzovní obchodník Akash (Ranbir Kapoor) chce ukončit svůj život skokem z mostu. Když stojí na zábradlí, osloví ho dívka Kiara (Priyanka Chopra), která na most přišla ze stejného důvodu. Přestože se oba pokusí o sebevraždu několikrát, nikdy se jim to nepovede. Domluví se tedy, že zůstanou naživu ještě dvacet dní a pokusí se splnit si svá tajná přání. (rikitiki)

(více)

Recenze (10)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku mi to prišlo značne naivné a príliš ľahko predčitateľné. Ale bollywoodska mágia niekde v tretine opäť zamáchala prútikom a zrazu tam bolo VŠETKO! A tou cestou k logickému happyendu Ti nie je všetko jedno... Ranbir u mňa ďalší bod, ale Priyanka aspoň 5! Ďalšia východná trefa suverénne do čiernej. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Výborné. Super časované vtipy, super hudba a perfektne vystavaná romantika. Chopra a Kapoor sú ako pár perfektný - čo v konečnom dôsledku ukázali a potvrdili aj v Barfi!. Anand ide po vlne nových indických filmov, kde sú postavy bláznivé, ale stále sa snažia vyjadriť svoje hodnoty cez to čo robia. Ako ukážka súčasného indického filmu - ktorý funguje, sú jeho filmy povinnosťou. Čo platí aj o Imtiazovi Alim a Faran Khan. ()

Reklama

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobré, dokonca tak, že mi ani Priyanka nevadila v hlavnej roli, Ranbir síce hrá stále rovnako, ale keď on je taký skvelý v hraní týchto rolí, nech len pokračuje.... Škoda, že film postráda Bolly klasiku - tance viac sárií atď.... inak komu vadí, že od začiatku tuší ako to dopadne, mne nie... niekedy je dobré vedieť čo človek môže čakať :-) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Při Anjaana Anjaani si musím vzpomenout na slova Antonie Hegerlíkové, která označila herecké schopnosti Vlasty Buriana za vynikající, ale stále stejné. Protože takto to mám i s Ranbirem Kapoorem. Sleduji ho už v šesti filmech a je to stále o tom samém, jeho hrdinové jsou kluci od vedle, které něco trápí, případně jim něco brání, toto překonají a pak jsou se svou dívkou šťastni. Tato dívka byla nejprve nedobytná nebo netušená. Ale láska každopádně zvítězila a s ní přišlo i dozrání, Ranbir chlapec se stal Ranbirem mužem. Naštěstí ale je tu ještě Priyanka Chopra, která má mnohem širší herecký rejstřík. Je nádherná ve svých opileckých eskapádách, roztomilá ve svém tápání a dokonce zranitelná a sexy, pokud řeší dospělé problémy. Nicméně i tak představuje Anjaana Anjaani ten proud moderního Bollywoodu, který zasazuje vše indické na západ, zde konkrétně do USA a všichni jsou v těch New Yorcích a Las Vegas Indové, mluví tou svou hingliš, ale v srdci jsou pořád doma a tam se také vrací po tom, co jim západní život uštědřil řádnou lekci. Protože skutečné naplnění a štěstí nabídne jen ten bájný indický subkontinent. Ráda bych hodnotila víš, ale to by to celé muselo fungovat bez nejmenší chybičky a odboček, které v mých očích představují obě nucené gay kapitoly, případně celá vsunutá road movie, díky které sice vznikly skvělé plakáty, ale příběh to příliš neokořenilo. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama