Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 2509 a Země nejen že ztratila kontakt s lodí Ishimura a Isaacem Clarkem, ale nyní také s USG O'Bannon, lodí která byla k Ishimuře vyslána. Čtyři členové posádky lodi O'Bannon přežili. Ale co se stalo se zbytkem? Co se tam odehrálo? Jaká tajemství skrývají? Všechna budou odhalena v Dead Space: Aftermath! (Zet)

Recenze (54)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Pokud jsem Downfallu dal 3*, tak zde musím jít o hvězdičku dolů. 3D CGI animace je ošklivá, a tak jsem si víceméně užíval jen část, ve které se vzpomínalo na události "nedávno minulé" a zdejší animace více připomínala minulý díl. Navíc se mi zdálo, že oproti Downfall ubylo na atmosféře. Ano, pro fanoušky hry je to vítané zpestření a možnost doplnění příběhu, ale jinak nic víc. Ještěže Dead Space 2 - hra - se opět nadmíru vyvedla :-). ()

st.ranger 

všechny recenze uživatele

Velké očekávání po Downfall vystřídalo lehké zklamání. Velice zajímavým nápadem se mi jevila změna animace, pokud se jednalo o flashback. Jenže tento prvek byl velice nedomyšlený, protože většina postav vypadala úplně jinak. Například vize zemřelé holčičky. V CGI animaci je to černoška a v manga stylu běloška. Dokonce byla animovaná brutalita zredukovaná a u není tak zřejmá jako v prvním díle. Stále zde máme pár zajímavě provedených smrtí, ale ve většině případů je jen slyšet křik a vidět pár cákanců krve. Takový filme, jako je Dead Space, nelze hodnotit jako samostatné dílo. Jedná se delší intro k počítačové hře. ()

Reklama

Raven0 

všechny recenze uživatele

Přeci jen o chlup horší jak díl první. Hlavně díky otřesné animaci na výzkumné lodi. Fleshbecky jsou ale fajn. Akce sice ubylo, postavy též nejsou z nejlepších... Přesto má film smysl zejména díky dalšímu rozvýjení mytologie kolem Dead Space univerza. Dozvídáme se mnoho zajímavých informací o Markerech či o frakcích pozemské vlády, Unitologů apod. Jako doplněk ke hře je to paráda, jako samostatné dílo je to už o dost horší. ()

killjezor 

všechny recenze uživatele

Bohužel oproti Downfallu klesl Aftarmath o pár příček níž. Už se nechystá žádné překvapení, což je sice docela logické, ale dalo se něco vymyslet. Navíc je opravdu hodně vidět, že si Visceral Games (nebo EA) najali stejné lidi jako na film Dantes Inferno. Tam mi střídání animátorů nevadilo, tady je to "jen" znovu něco, co jsem již viděl plus počítačová animace. Ta je na jednu stranu zajímavá, prostědí je fajn sterilní, ale postavy by snesly o pár polygonů navíc. Trochu víc života.Jako doplněk hry fajn, jako samostatný film o ničem. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Otřesná animace mimo flashbacky a zase o něco méně strachu a akce než posledně, ale jinak jsem spokojen. Zajímavou mytologii Markeru se daří rozvíjet vskutku znamenitě - jsem zvědavý, jestli se časem necromorphové podívají i na naši matičku Zemi. Řekněme třebas za takové tři roky se třetím dílem tohoto survival hororu na PC? Aftermath je fanouškovskou lahůdkou pro všechny, kteří neohroženě přetrpěli ty dva roky čekání na hru, a i když má své (velké) mouchy, dokáže solidně pobavit a rozhodně neurazí. Twinkle twinkle little star... brr! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Snímek byl vytvořena na motivy počítačové hry Dead Space. (Listeroman)
  • Holografická hra, kterou lze ve filmu spatřit, se jmenuje "Dante's Inferno". Jejím autorem je stejně jako v případě filmu společnost Electronic Arts. (DailyDreamer)

Reklama

Reklama