foto

Jeff Bennett

  • nar. 2.10.1962 (57 let)
    Burbank, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dračí záchranáři: Hon za zlatou dračicí
2019 Bongee Bear and the Kingdom of Rhythm
2018 Scooby-Doo a Batman: Spolu a odvážně
2017 Puss in Book: Trapped in an Epic Tale
Příšerky pod hladinou
2016 The Land Before Time XIV: Journey of the Heart
2015 Eddie of the Realms Eternal (TV film)
Lví hlídka: Návrat mocného řevu (TV film)
Scooby Doo: Měsíční nestvůra vylézá
Zvědavý George - Zpátky do džungle
2014 Sněhová královna 2
Zvonilka a piráti
2013 Khumba
Pixie Hollow Bake Off
Scooby Doo a děsivý strašák
Scooby-Doo! Tréma před vystoupením
Scoobyho dobrodružství - Tajemná mapa
Sofie První: Plovoucí zámek (TV film)
Zvědavý George: Jarní dobrodružství (TV film)
Zvědavý George: Strašidýlkové slavnosti (TV film)
2012 Scooby Doo: Maska Modrého sokola
Zvonilka: Tajemství křídel
2011 Scooby-Doo! Upíří hudba
The Little Engine That Could
2010 Clutch Powers 4D Adventure, A
DC Showcase: The Spectre
LEGO: Clutch Powers zasahuje
Lego Atlantis (TV film)
Penguins of Madagascar - Operation: DVD Premiere, The
The Penguins of Madagascar - Operation: Get Ducky
Zvonilka a velká záchranná výprava
2009 Afro Samurai: Resurrection (TV film)
Bionicle: Zrození legendy
Dr. Dolittle 5: Lucky jede do Hollywoodu
Zvonilka a ztracený poklad
Zvědavý George 2 - Veselé opičí Vánoce (TV film)
Zvědavý George: Následuj opici
2008 Cranberry Christmas (TV film)
Liga spravedlivých: Nová hranice
Malá mořská víla: Jak to všechno začalo
Mrtvý vesmír
The Powerpuff Girls Rule!!! (TV film)
Zvonilka
2007 Klídek, Scooby-Doo!
Kouzelné pohádky o princeznách
Veggietales: The Wonderful Wizard of Ha's
Wacky Races Forever (TV film)
Země dinosaurů 13: Moudrost přátel
Želvy Ninja
2006 Leroy & Stitch (TV film)
Medvědí bratři 2
Queer Duck: The Movie
Země dinosaurů 12: Letecký den
2005 Mickey's Around the World in 80 Days
Není Kronk jako Kronk
The Batman vs. Dracula
Tom a Jerry: Rychle a chlupatě
2004 Co se ještě stalo o Vánocích
Hare and Loathing in Las Vegas
Klokan Jack: Brejden Ameriko
Kolem světa s Timonem a Pumbou
Legenda o Mulan 2
Scooby-Doo a Lochnesská příšera
Tři mušketýři
Země dinosaurů 11: Noví sousedé ve velkém údolí
2003 101 dalmatinů II: Flíčkova londýnská dobrodružství
Scooby-Doo a upíří legenda
2002 Balto na vlčí stezce
Mickey's House of Villains
Návrat do Země Nezemě
Powerpuff Girls
Tarzan a Jane
The Groovenians (TV film)
Tom a Jerry: Kouzelný prsten
Ugly Duck-Thing, The (TV film)
Země dinosaurů 9: Putování za velkou vodou
2001 Flintstones: On the Rocks, The (TV film)
Lady a Tramp II: Scampova dobrodružství
Mickeyho kouzelné Vánoce
My Freaky Family (TV film)
Země dinosaurů 7: Kámen chladného ohně
Země dinosaurů 8: Doba ledová
2000 Goofy ve filmu
Josef - Král snů
Scooby-Doo a invaze vetřelců
Tweetyho dobrodružný let
1999 Americký ocásek 4 - Záhadná příšera
Animaniacs: Wakko's Wish
Co se stalo o Vánocích
Dexter's Laboratory Ego Trip (TV film)
Fractured Fairy Tales: The Phox, the Box & the Lox
Louskáček
1998 Gargoyles: Brothers Betrayed
Gargoyles: The Force of Goliath
Gargoyles: The Hunted
Kráska a zvíře: Kráska v kouzelném světě
Pocahontas 2: Cesta domů
The Wacky Adventures of Ronald McDonald: Scared Silly
Země dinosaurů 6: Tajemství ještěří skály
1997 Amazon Women, The
Kráska a Zvíře: Kouzelné Vánoce
Mighty Ducks the Movie: The First Face-Off
Pfish and Chip (TV film)
Země dinosaurů 5: Tajemný ostrov
1996 Aladin a král zlodějů
Kouzelné vánoční dobrodružství
Siegfried & Roy: Masters of the Impossible
Země dinosaurů 4: Putování v mlze
1995 Gargoyles: The Heroes Awaken
Hillbilly Blue
Johnny Bravo
Pinky & the Brain Christmas Special, A (TV film)
Short Pfuse (TV film)
Tiny Toon Adventures: Night Ghoulery (TV film)
Země dinosaurů 3: Velký dar
1994 Aladin - Jafarův návrat
Patrick - Brave Shepherd of the Emerald Isle
Země dinosaurů 2: Dobrodružství ve velkém údolí
1993 Batman a fantom
Marilyn a Bobby (TV film)
1992 Petal to the Metal
1989 Hitman
1988 Pátek třináctého 7

TV seriály

2019 Pinky Malinky (TV seriál)
The Rocketeer (TV seriál)
Elena z Avaloru (TV seriál)
Two Left Fins (S02E20)
2018 Kung Fu Panda - Tlapky osudu (TV seriál)
2017 Bunsen je zvíře (TV seriál)
Kámoši hafíci (TV seriál)
Les zinzins de l'espace (TV seriál)
Elena z Avaloru (TV seriál)
Captain Turner Returns (S01E17)
Sláva králi Jelimánovi (TV seriál)
The End Is Here (S06E13)
The End Is Near (S06E12)
Lord of the Fruit Flies (S06E11)
další epizody (26)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Elements Part 3: Winter Light (S09E04)
Do No Harm (S08E02)
Samuraj Jack (TV seriál)
CI (S05E10)
2016 Elena z Avaloru (TV seriál)
Royal Retreat (S01E08)
Hlasiťákovi (TV seriál)
The Powerpuff Girls (TV seriál)
Sláva králi Jelimánovi (TV seriál)
Un-King Me (S04E13)
I, Maurice (S04E12)
Koto, Plain and Tall (S04E11)
další epizody (26)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Beyond the Grotto (S07E29)
2015 Future-Worm! (TV seriál)
Guardians of the Galaxy (TV seriál)
If You Give a Mouse a Cookie (TV seriál)
Looney Tunes: Nové příběhy (TV seriál)
Mighty Magiswords (TV seriál)
Pig Goat Banana Cricket (TV seriál)
Show pana Peabodyho a Shermana (TV seriál)
Star proti silám zla (TV seriál)
Sláva králi Jelimánovi (TV seriál)
King Juli-END? (S02E16)
The Phantom of Club Moist (S02E15)
Are You There, Frank? It's Me, King Julien (S02E14)
další epizody (21)
Městečko Záhad (TV seriál)
Kobky, kobky a ještě kobky (S02E13)
Příběh dvou Stanů (S02E12)
Zvědavý George (TV seriál)
Curious George's Amazon Adventure / Monkey Senses (S09E06)
George's Curious Dragon Dance / Bowling for Bobolinks (S09E05)
Happy Valentine's Day, George / Oh Deer (S09E04)
2014 7T (TV seriál)
Mixels (TV seriál)
Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
Plamínek a čtyřkoláci (TV seriál)
Sláva králi Jelimánovi (TV seriál)
Return of the Uncle King (S01E05)
Empty is the Head (S01E04)
Enter the Fanaloka (S01E03)
další epizody (5)
Sonic Boom (TV seriál)
Legenda Korry (TV seriál)
The Last Stand (S04E13)
Day of the Colossus (S04E12)
Kuvira's Gambit (S04E11)
další epizody (26)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Blade of Grass (S05E45)
Zvědavý George (TV seriál)
George's Photo Finish / Monkey Mystery Gift (S09E03)
Monkey Goes Batty / Curious George and the Balloon Hound (S09E02)
Submonkey / Double-O Monkey Tracks Trouble (S09E01)
další epizody (9)
2013 Kočka Callie na Divokém západě (TV seriál)
Monstra vs. Vetřelci (TV seriál)
Turbo R.A.Ke.Ta. (TV seriál)
Legenda Korry (TV seriál)
Světlo v temnotě (S02E14)
Příchod temnoty (S02E13)
Harmonická konvergence (S02E12)
další epizody (14)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Nápadník (S05E21)
Zvědavý George (TV seriál)
George and Allie's Lawn Service / Curious George's Scavenger Hunt (S07E06)
Honey of a Monkey / Curious George's Egg Hunt (S07E05)
Where's the Firedog? / Toot Toot Tootsie Goodbye (S07E04)
2012 Legenda Korry (TV seriál)
Dohra (S01E12)
Kostlivci ve skříni (S01E11)
Změna rovnováhy (S01E10)
další epizody (10)
Městečko Záhad (TV seriál)
Dušlechtičky (S01E12)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Finn the Human (S05E01)
Zvědavý George (TV seriál)
Hundley Jr. / Curious George Gets Winded (S07E03)
We Otter Be Friends / Sir George and the Dragon (S07E02)
Monkey Down Under / Bright Lights, Little Monkey (S07E01)
další epizody (8)
2011 Dan Vs. (TV seriál)
Jake a piráti ze Země Nezemě (TV seriál)
Transformers - Roboti záchranáři (TV seriál)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Tvoje pravé já (S02E15)
Zvědavý George (TV seriál)
George and the Giant Thumb / Shutter Monkey (S06E05)
Hamster Cam / The Great Monkey Detective (S06E04)
Auctioneer George / Sock Monkey Opera (S06E03)
další epizody (12)
2010 Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
Generator Rex (TV seriál)
Hero Factory (TV seriál)
Kick Buttowski: Hrdina předměstí (TV seriál)
Planet Sheen (TV seriál)
Pound Puppies: Štěňátka do každé rodiny (TV seriál)
Přísně tajné: agent Dudley Puppy (TV seriál)
Rybičky (TV seriál)
Čas na dobrodružství (TV seriál)
Krev pod kůží (S02E04)
Zvědavý George (TV seriál)
George's Super Subway Adventure / Well Done, George (S05E03)
Trader George / One in a Million Chameleon (S05E02)
George and Marco Sound It Out / A Monkey's Duckling (S05E01)
další epizody (7)
2009 Fanboy a Chum Chum (TV seriál)
Zvědavý George (TV seriál)
The Inside Story / Little Fish, Littler Pond (S04E05)
Juicy George / The Big Picture (S04E04)
George Meets Allie-Whoops! / Hundley's Great Escape (S04E03)
další epizody (9)
2008 Ben 10: Alien Force (TV seriál)
Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
Zvědavý George (TV seriál)
George Digs Worms / Everything Old Is New Again (S03E07)
Man with the Monkey Hands / Whistlepig Wednesday (S03E06)
The Amazing Maze Race / The Color of Monkey (S03E05)
další epizody (16)
2007 Afro Samurai (TV seriál)
Chowder (TV seriál)
Random! Cartoons (TV seriál)
Tak & the Power of Juju (TV seriál)
Transformers: Animated (TV seriál)
Země dinosaurů (TV seriál)
Zvědavý George (TV seriál)
The Fully Automatic Monkey Fun Hat / Creatures of the Night (S02E11)
Curious George, Plumber's Helper / Curious George Takes a Hike (S02E10)
Monkey Stagehand / The Magic Garden (S02E09)
další epizody (21)
2006 Class of 3000 (TV seriál)
Náhradníci (TV seriál)
Shaggy a Scooby-Doo na stopě (TV seriál)
Shorty McShorts' Shorts (TV seriál)
Wow! Wow! Wubbzy! (TV seriál)
Zvědavý George (TV seriál)
The Clean, Perfect Yellow Hat / Bee is for Bear (S01E20)
The Truth About George Burgers / Curious George in the Dark (S01E19)
Candy Counter / Curious George, Rescue Monkey (S01E18)
další epizody (20)
2005 Americký táta (TV seriál)
Stan of Arabia: Part 1 (S02E05)
Loonatics Unleashed (TV seriál)
2004 Domov pro smyšlené kamarády (TV seriál)
World Wide Wabbit (S01E08)
Samuraj Jack (TV seriál)
Jack and the Baby (S04E13)
2003 Danger Rangers (TV seriál)
Kačer Dodgers (TV seriál)
Samuraj Jack (TV seriál)
The Aku Infection (S04E04)
Jack and the Creature (S03E07)
2002 Ozzy & Drix (TV seriál)
Pětka statečných (TV seriál)
Teamo Supremo (TV seriál)
Whatever Happened to Robot Jones? (TV seriál)
Samuraj Jack (TV seriál)
Chicken Jack (S03E01)
Jack and the Ultra-robots (S02E05)
Jack and the Scotsman: Part 2 (S02E04)
další epizody (6)
2001 Major Flake (TV seriál)
Myšmaš Kabaret (TV seriál)
Samuraj Jack (TV seriál)
Aku's Fairy Tales (S01E13)
Jack Under the Sea (S01E09)
Jack in Space (S01E05)
další epizody (4)
The Legend of Tarzan (TV seriál)
2000 Cartoon Cartoon Fridays (TV seriál)
Clerks (TV seriál)
JBVO (TV seriál)
Víkendáři (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Ať lžu jestli umřu (S02E09)
1999 Mickey Mouse Works (TV seriál)
1998 Herkules (TV seriál)
Histeria! (TV seriál)
Powerpuff Girls (TV seriál)
Neuvěřitelná dobrodružství Rudly a Koumáka (TV seriál)
Star Warners (S04E07)
The Pinky and the Brain Reunion Special (S04E05)
To Russia with Lab Mice / Hickory Dickory Bonk (S04E04)
další epizody (4)
1997 101 dalmatinů (TV seriál)
Home to Rent (TV seriál)
Johnny Bravo (TV seriál)
Pepper Ann (TV seriál)
The Legend of Calamity Jane (TV seriál)
Vesmírní troubové (TV seriál)
1996 Captain Simian & The Space Monkeys (TV seriál)
Dexterova laboratoř (TV seriál)
Gargoyles: The Goliath Chronicles (TV seriál)
Angels in the Night (E13)
Seeing Isn't Believing (E12)
To Serve Mankind (E11)
další epizody (13)
Mighty Ducks (TV seriál)
Road Rovers (TV seriál)
1995 Earthworm Jim (TV seriál)
Freakazoid! (TV seriál)
Maska (TV seriál)
The Twisted Tales of Felix the Cat (TV seriál)
The What a Cartoon Show (TV seriál)
1994 Aladinova dobrodružství (TV seriál)
Bump in the Night (TV seriál)
Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Gargoyles (TV seriál)
Kostrouni (TV seriál)
Marsupilami (TV seriál)
Phantom 2040 (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Masakr na Sv. Valentýna (S08E17)
1993 Animáci (TV seriál)
Motomyši z Marsu (TV seriál)
Shnookums and Meat Funny Cartoon Show (TV seriál)
VeggieTales (TV seriál)
Zbrklík (TV seriál)
Batman (TV seriál)
Blind as a Bat (S01E54)
1992 Batman (TV seriál)
His Silicon Soul (S01E43)
Heart of Steel: Part II (S01E40)
Heart of Steel: Part I (S01E39)
další epizody (5)
Raw Toonage (TV seriál)
The Plucky Duck Show (TV seriál)
1991 James Bond Jr. (TV seriál)
Kde je Wally? (TV seriál)
Prince Valiant (TV seriál)

Dokumentární

2013 I Know That Voice