foto

Jeff Bennett

  • nar. 2.10.1962 (55 let)
    Burbank, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Příšerky pod hladinou
2016 The Land Before Time XIV: Journey of the Heart
2015 Curious George 3: Back to the Jungle
Eddie of the Realms Eternal (TV film)
Lví hlídka: Návrat mocného řevu (TV film)
Scooby Doo: Měsíční nestvůra vylézá
2014 Sněhová královna 2
Zvonilka a piráti
2013 Khumba
Pixie Hollow Bake Off
Scooby Doo a děsivý strašák
Scooby-Doo! Tréma před vystoupením
Scoobyho dobrodružství - Tajemná mapa
Sofie První: Plovoucí zámek (TV film)
Zvědavý George: Jarní dobrodružství (TV film)
Zvědavý George: Strašidýlkové slavnosti (TV film)
2012 Scooby Doo: Maska Modrého sokola
Zvonilka: Tajemství křídel
2011 Scooby-Doo! Upíří hudba
The Little Engine That Could
2010 Clutch Powers 4D Adventure, A
DC Showcase: The Spectre
LEGO: Clutch Powers zasahuje
Penguins of Madagascar - Operation: DVD Premiere, The
The Penguins of Madagascar - Operation: Get Ducky
Zvonilka a velká záchranná výprava
2009 Afro Samurai: Resurrection (TV film)
Bionicle: Zrození legendy
Dr. Dolittle 5: Lucky jede do Hollywoodu
Zvědavý George: Následuj opici
Zvědavý George 2 - Veselé opičí Vánoce (TV film)
Zvonilka a ztracený poklad
2008 Cranberry Christmas (TV film)
Liga spravedlivých: Nová hranice
Malá mořská víla: Jak to všechno začalo
Mrtvý vesmír
Zvonilka
2007 Klídek, Scooby-Doo!
Kouzelné pohádky o princeznách
Země dinosaurů 13: Moudrost přátel
Želvy Ninja
2006 Leroy & Stitch (TV film)
Medvědí bratři 2
Queer Duck: The Movie
Země dinosaurů 12: Letecký den
2005 Batman vs. Dracula, The
Mickey's Around the World in 80 Days
Není Kronk jako Kronk
Tom a Jerry: Rychle a chlupatě
2004 Co se ještě stalo o Vánocích
Hare and Loathing in Las Vegas
Klokan Jack: Brejden Ameriko
Legenda o Mulan 2
Scooby-Doo a Lochnesská příšera
Tři mušketýři
Země dinosaurů 11: Noví sousedé ve velkém údolí
2003 Scooby-Doo a upíří legenda
101 dalmatinů II: Flíčkova londýnská dobrodružství
2002 Balto na vlčí stezce
Groovenians, The (TV film)
Mickey's House of Villains
Návrat do Země Nezemě
Powerpuff Girls
Tarzan & Jane
Tom a Jerry: Kouzelný prsten
Ugly Duck-Thing, The (TV film)
Země dinosaurů 9: Putování za velkou vodou
2001 Flintstones: On the Rocks, The (TV film)
Lady a Tramp II: Scampova dobrodružství
Mickeyho kouzelné Vánoce
My Freaky Family (TV film)
Země dinosaurů 7: Kámen chladného ohně
Země dinosaurů 8: Doba ledová
2000 An Extremely Goofy Movie
Josef - Král snů
Scooby-Doo a invaze vetřelců
Tweetyho dobrodružný let
1999 Americký ocásek 4 - Záhadná příšera
Animaniacs: Wakko's Wish
Co se stalo o Vánocích
Dexter's Laboratory Ego Trip (TV film)
Fractured Fairy Tales: The Phox, the Box & the Lox
Louskáček
1998 Gargoyles: Brothers Betrayed
Gargoyles: The Force of Goliath
Gargoyles: The Hunted
Kráska a zvíře: Kráska v kouzelném světě
Pocahontas 2: Cesta domů
Wacky Adventures of Ronald McDonald: Scared Silly, The
Země dinosaurů 6: Tajemství ještěří skály
1997 Amazon Women, The
Kráska a Zvíře: Kouzelné Vánoce
Mighty Ducks the Movie: The First Face-Off
Pfish and Chip (TV film)
Země dinosaurů 5: Tajemný ostrov
1996 Aladin a král zlodějů
Kouzelné vánoční dobrodružství
Siegfried & Roy: Masters of the Impossible
Země dinosaurů 4: Putování v mlze
1995 Gargoyles: The Heroes Awaken
Hillbilly Blue
Johnny Bravo
Pinky & the Brain Christmas Special, A (TV film)
Short Pfuse (TV film)
Tiny Toon Adventures: Night Ghoulery (TV film)
Země dinosaurů 3: Velký dar
1994 Aladin - Jafarův návrat
Patrick - Brave Shepherd of the Emerald Isle
Země dinosaurů 2: Dobrodružství ve velkém údolí
1993 Batman a fantom
Marilyn a Bobby (TV film)
1992 Petal to the Metal
1989 Hitman
1988 Pátek třináctého 7

TV seriály

2017 Bunsen je zvíře (TV seriál)
Les zinzins de l'espace (TV seriál)
2016 Hlasiťákovi (TV seriál)
2015 Future-Worm! (TV seriál)
Guardians of the Galaxy (TV seriál)
Pig Goat Banana Cricket (TV seriál)
Show pana Peabodyho a Shermana (TV seriál)
Star proti silám zla (TV seriál)
Wabbit: A Looney Tunes Production (TV seriál)
2014 Penn Zero: Hrdina na půl úvazku (TV seriál)
Plamínek a čtyřkoláci (TV seriál)
Sláva králi Jelimánovi (TV seriál)
Sonic Boom (TV seriál)
7T (TV seriál)
2013 Kočka Callie na Divokém západě (TV seriál)
Monstra vs. Vetřelci (TV seriál)
Turbo FAST (TV seriál)
2012 Legenda Korry (TV seriál)
2011 Jake a piráti ze Země Nezemě (TV seriál)
Transformers - Roboti záchranáři (TV seriál)
2010 Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
Dan Vs. (TV seriál)
Generator Rex (TV seriál)
Hero Factory (TV seriál)
Kick Buttowski: Hrdina předměstí (TV seriál)
Planet Sheen (TV seriál)
Pound Puppies: Štěňátka do každé rodiny (TV seriál)
Přísně tajné: agent Dudley Puppy (TV seriál)
Rybičky (TV seriál)
2009 Fanboy a Chum Chum (TV seriál)
2008 Ben 10: Alien Force (TV seriál)
Transformers: Animated (TV seriál)
Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
2007 Afro Samurai (TV seriál)
Chowder (TV seriál)
Random! Cartoons (TV seriál)
Tak & the Power of Juju (TV seriál)
Země dinosaurů (TV seriál)
2006 Class of 3000 (TV seriál)
Náhradníci (TV seriál)
Shaggy a Scooby-Doo na stopě (TV seriál)
Shorty McShorts' Shorts (TV seriál)
Wow! Wow! Wubbzy! (TV seriál)
Zvědavý George (TV seriál)
2005 Loonatics Unleashed (TV seriál)
2003 Danger Rangers (TV seriál)
Kačer Dodgers (TV seriál)
2002 Ozzy & Drix (TV seriál)
Pětka statečných (TV seriál)
Teamo Supremo (TV seriál)
Whatever Happened to Robot Jones? (TV seriál)
2001 Major Flake (TV seriál)
Myšmaš Kabaret (TV seriál)
Samuraj Jack (TV seriál)
The Legend of Tarzan (TV seriál)
2000 Cartoon Cartoon Fridays (TV seriál)
Clerks (TV seriál)
JBVO (TV seriál)
Víkendáři (TV seriál)
Griffinovi (TV seriál)
Ať lžu jestli umřu (S02E09)
1999 Mickey Mouse Works (TV seriál)
1998 Herkules (TV seriál)
Histeria! (TV seriál)
Powerpuff Girls (TV seriál)
1997 Home to Rent (TV seriál)
Johnny Bravo (TV seriál)
Pepper Ann (TV seriál)
The Legend of Calamity Jane (TV seriál)
Vesmírní troubové (TV seriál)
101 dalmatinů (TV seriál)
1996 Captain Simian & The Space Monkeys (TV seriál)
Dexterova laboratoř (TV seriál)
Gargoyles: The Goliath Chronicles (TV seriál)
Mighty Ducks (TV seriál)
Road Rovers (TV seriál)
1995 Earthworm Jim (TV seriál)
Freakazoid! (TV seriál)
Maska (TV seriál)
The Twisted Tales of Felix the Cat (TV seriál)
The What a Cartoon Show (TV seriál)
1994 Aladinova dobrodružství (TV seriál)
Bump in the Night (TV seriál)
Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
Gargoyles (TV seriál)
Kostrouni (TV seriál)
Marsupilami (TV seriál)
Phantom 2040 (TV seriál)
1993 Animáci (TV seriál)
Motomyši z Marsu (TV seriál)
Shnookums and Meat Funny Cartoon Show (TV seriál)
Zbrklík (TV seriál)
1992 Raw Toonage (TV seriál)
The Plucky Duck Show (TV seriál)
1991 James Bond Jr. (TV seriál)
Kde je Wally? (TV seriál)
Prince Valiant (TV seriál)

Dokumentární

2013 I Know That Voice
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace