Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejzábavnější seriál o hledání pokladů na kanále HISTORY® je zpět a kupci jsou připraveni na další napínavou akci. Jedná se o zvláštní druh hledání pokladů, kde – pokud máte štěstí – vám obsah opuštěného skladu může vydělat majlant. Kupci jsou různí, od dvacátníků hledajících zábavu a vzrušení po manželské páry, jimž jde o rychlý a tučný výdělek, a všichni jsou připraveni udělat z toho pořádné drama. Cokoli je možné, když kupci zvažují, zda ten který sklad stojí za koupi... a jak vysoko jsou připravení jít. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Piri 

všechny recenze uživatele

Fajn na oddych a zabitie času. Treba to stále brať ako šou, ktorá má scenár. Získané peniaze sú iba relatívne, nikto neskúma za koľko reálne tie veci predali alebo že ich vôbec predali, keďže by na to nebol ani čas. Na History Channel skutočne netradičná šou, ktorá patrí úplne niekam inam. Videl som všetky časti. Kovbojský nádych má svoje čaro. Brandi Passante je v celku fajn zlatá buchta, naživo vyzerá oveľa lepšie ako na všetkých fotkách, ktoré kolujú internetom. ()

muti 

všechny recenze uživatele

Former "Storage Wars" star Dave Hester is suing A&E and alleging that significant aspects of hit reality show are fake, Deadline reports. According to the lawsuit obtained by Deadline, Hester claims that "Storage Wars" producers plant expensive items -- such as a BMW, or a newspaper announcing Elvis' death -- in storage lockers that its stars are supposed to be blindly bidding on. "['Storage Wars'] regularly 'salts' the storage lockers that are the subject of the auctions portrayed on the Series with valuable or unusual items to add dramatic effect, even going so far as to stage entire storage units," the suit reads. UPDATE: Radar Online reports that there are a series of emails and receipts that can help prove Hester's claims, which were true especially during the first season of "Storage Wars," a source claims. "There are invoices, checks and other documentation where the production company actually compensated cast members for supplying items that were planted in the lockers and then 'discovered' on camera," the source told Radar. The source says during Season 1 of "Storage Wars," producers asked some cast members to provide interesting items that they'd plant in lockers. The production company paid them a rental fee for using their items, according to the source. Thus there are emails, receipts and reimbursement checks that were exchanged. Another insider told Radar, "There are so many people who know what was going on, so many people who were eyewitnesses to the show being rigged anditems planted that it's hard to understand how the network and production company will be able to stick to their denials about that." Hester claims that he was fired from the show for complaining about the shady practice, and is seeking $3.5 million in damages. ()

Reklama

greigor 

všechny recenze uživatele

Neznám lepší věc, na kterou se dá během zkouškovýho koukat. Je to akorát tak krátký, aby u toho člověk nezabil půl dne, akorát tak vtipný, že to je jen o trochu zábavnější než učení, a konečně, dostatečně to motivuje. Člověk totiž vidí, jak může dopadnout, pokud se vykašle na školu. Btw, nic nezvedne náladu líp, než týpek, kterej tvrdí, že prodá 200 starejch CD po 5 dolarech. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

K těmhle neumělým divadelním představením, plynoucím z naprosto zcestných životních hodnot, se strašně těžko píše komentář. Viděl jsem četné ukázky několika (které jsou pod moji rozlišovací schopnost a proto budou jeden komentář sdílet) a strašně zápasím s tím, abych tu fanouškům nevmetl do jejich tupých tváří, že v hlavě mají stejnou veteš v jaký se hrabou herci v téhle pseudošou. On je totiž pak jen malý krůček k poznámkám o tom, že by neměli mít volební právo nebo být zbaveni svéprávnosti no a už jsme skoro u pracovních táborů a kulek do lebky. Ale budu na ně výjimečně hodný. Vždyť jsou to vlastně postižení chudáci bez hodnot, jejichž koníčkem je konzumovat kecy z obrazovky a věřit pohádkám. Ubožáci. Takže tu nebudu psát, jak jejich konzumem opovrhuji a dokonce ani že lidstvo je verbež. Já ten komentář prostě bez jakýchkoliv impertinencí ukončím a budeme nadále sdílet jednu planetu ve dvou realitách. Vy si necháte tu vaši, která nedává smysl, a já se vám nebudu smát. Tedy nikoliv tak často. ()

Tonula 

všechny recenze uživatele

VÁLKA SKLADŮ by se možná měl jmenovat válka majitelů bazarů. V každém díle jsme svědky souboje o obsah skladových prostor, o kterém nikdo neví, zda je výhrou v loterii nebo naprostým propadáke. Viděl jsem několik dílů a nemohu říct, že bych si našel jednoho z kupujících, který by mi byl sympatický. Prvek tajemství, kterým je seriál prodchnutý, ale dává každému dílu příchuť něčeho nepoznaného, takže i když se princip opakuje stále dokola, každý díl je v něčem nový. Kóje nabitá až po strop krabicemi může být klidně skladem papíru, stejně jako téměř prázdná kóje může pod hadrou v koutě schovávat starožitnou zbraň v hodnotě desítek tisíc dolarů.3* ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Jedna z kójí bola plná obrazov a modelov ľudských rúk. Bolo to tak zvláštne, že sa producenti relácie rozhodli tento sklad radšej neukazovať. (Raccoon.city)
  • Zběratel Barry je jediná postava, která si část vydražených předmětů nechává, ostatní se téměř vše snaží prodat. (dmk)
  • Jarrod bol trikrát zadržaný za distribúciu psychotropných a omamných látok. Za svoju nerozvážnosť si odsedel celkovo šestnásť mesiacov v štátnom väzení. Prvá možnosť angažovať sa v tomto odvetví dostal od svojej tety, ktorá vlastnila skladovacie zariadenia. Predtým sa ešte snažil preraziť v biznise s hypotékami, ale márne. Postupom času si so svojou partnerkou otvorili bazár. A ako sa dostal k účinkovaniu v reality show? Úplne náhodou. S producentmi show sa stretol na aukcii v Harbor City v Kalifornii. Mal to šťastie, že práve riešili, koho by do novo vznikajúceho programu obsadili. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama