Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (169)

plakát

La Finale (2018) 

Místy trochu vážná komedie, která v člověku vzbuzuje obavu, že taky může skončit s Alzheimerem. Nebejt příšerný 10minutový pasáže s basketbalem a fotbalem na konci, dalo by se uvažovat o vyšším hodnocení. Takhle 3*, a to hlavně díky výbornýmu Lhermittovi.

plakát

Špinavý prachy (2018) (seriál) 

Hodně nevyvážený seriál. Každá epizoda je o něčem jiném. Z některých jsem byl nadšen, některé jsem pouze protrpěl do konce. První, třetí a čtvrtá epizoda za ten čas stály, druhá, pátá a poslední šestá spíš ne. 3*

plakát

Válka skladů (2010) (pořad) 

Neznám lepší věc, na kterou se dá během zkouškovýho koukat. Je to akorát tak krátký, aby u toho člověk nezabil půl dne, akorát tak vtipný, že to je jen o trochu zábavnější než učení, a konečně, dostatečně to motivuje. Člověk totiž vidí, jak může dopadnout, pokud se vykašle na školu. Btw, nic nezvedne náladu líp, než týpek, kterej tvrdí, že prodá 200 starejch CD po 5 dolarech.

plakát

Volejte Saulovi (2015) (seriál) 

Paráda. Sice trošku pomalejší rozjezd, ale konec první série perfektní. Doufám, že 2. série - pokud bude - nezklame. 5*

plakát

Toy Story: Příběh hraček (1995) 

Nechápu, jak jsem mohl neokomentovat tenhle film. Rozhodně nejlepší animák všch dob. Woody je frajer a krumplihlava je prostě boží. Moje naprostá srdcovka. Na 4 se těším jak malý dítě a rozhodně na ní pujdu do kina a pak se budu těšit na slovenskou verzi, která je ještě o třídu lepší. Stejne si to přečtě jenom Agáta :D

plakát

Interstellar (2014) 

Film, na kterej jsem se těšil prakticky od okamžiku, kdy jsem dozvěděl, že Nolan natáčí zase další film. Námět byl sice dost ohranej, ale věřil jsem, že v Nolanově podání to bude něco jinýho. Což se vyplnilo. Interstellar mě sice neohromil zdaleka tolik jako Inception nebo Batman, ale špatnej rozhodně nebyl. Vzbuzoval sice chvilema pocity, že to co se v něm děje absolutně nedává smysl, ale McConaughey to vyvažoval. Rozhodně jeden ze slabších Nolanových filmů, ale pořád jej nemůžu ohodnotit méně než 4 hvězdičkami.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Zklamání. Neříkám, že to bylo úplně špatný, ale přece jenom jsem čekal trochu víc. Spousta pasáží byla zdlouhavá a nudná a 3 hodiny jsou doopravdy moc.

plakát

Černá kočka, bílý kocour (1998) 

Paráda! Tohle jsem naprosto nečekal. Komedie, jak má být. No komedie, možná spíš jedna velká 2 hodinová kalba s cikánskym Jimem Carrym. 4,5 *.

plakát

Hon (2012) 

Eh. Nemám slov. Tohle jsem opravdu nečekal. Dokonalé zachycení bezmocnosti. Mikkelsen bez chyby.

plakát

Gravitace (2013) 

Doposud snad jediný film, u kterého mě mrzelo, že ho nevidím ve 3D. Jinak paráda. 4,5*.