Reklama

Reklama

UFO: Vím co jsem viděl

(TV film)
  • USA I Know What I Saw

Obsahy(1)

Svědectví, která změní váš pohled na realitu. Na vskutku mimořádném setkání, jehož dějištěm byl Národní tiskový klub ve Washingtonu D. C., se díky Foxově úsilí sešli nejvěrohodnější svědci ze sedmi zemí. Mezi nimi i generálové letectva USA, astronauti, vojenští i komerční piloti, ale i vládní představitelé, aby se podělili o svá svědectví. Jejich výpovědi přinášejí šokující důkazy o zákulisní vládní operaci, jež byla zahájena před mnoha desetiletími a jejímž cílem je konfiskovat a hromadit hmotné důkazy blízkých setkání s údajně mimozemskými bytostmi a plavidly. Ti, kdo jsou do operace zapojeni na nejvyšší úrovni, prozrazují důvody, proč vláda dosud vše zatajovala a zametala stopy, proč dokonce ani američtí prezidenti nedostali přímou odpověď. Tento dokument, který vás naprosto pohltí, obsahuje unikátní obrazové záznamy a fotografie doplněné o překvapující výpovědi očitých svědků. Jeho záměrem není jen dále přiživovat celosvětovou fascinaci fenoménem UFO, nýbrž i poodhalit mýty, teorie i zastírací pokusy nejvyšších míst, aby se kdokoli pokusil zjistit, co skutečně je "tam venku". (ČSFD)

(více)

Recenze (10)

Marze 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi to dost nudné. Samé "mluvící hlavy". Napadá mě když dnes mají všichni foťáky a videa na mobilech, to přestali lítat? ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Už chápu proč mi ve škole neustále říkají, že mám makat rychle, nebo mi data z výzkumu zastarají. Tohle je toho krásný příklad. Možná to dřív vysílat nemohli, možná to nestihli, nebo se na to zapomnělo, ale šíleně to za tu dobu zastaralo. Neobsahuje to moc průkazné důkazy. Škoda. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Strašná slabota. Dokument je vlastne záznam z nejakej konferencie ľudí, ktorí leteli bok po boku s emzemákmi. Vyhlásenia "dôveryhodných" svedkov sú popretkávané už obohranou pesničkou a nariekaním, že vláda a armáda nechcú nič povedať. Nejaké tie klasicky rozmazané amatérske zábery, či výpovede bežných Johnov už nemajú takú údernosť a divákovi nedokážu poskytnúť nič nové. Veľkým mínusom je však fakt, že do dokumentu boli vybraný len jeden typ ufo. Osobne som sa tešil na vyjadrenie a rozhovor s niekým s alobalovou helmou na hlave, alebo Napoleónom, ktorému ukradli obličky počas jeho intergalaktickej prechádzky. Ani jeden sa tu naneštastie neukázal, čo zaraduje dokument do tých serióznejších. Celkovo je snímok nuda, a ani UFO fanatici nemusia po ňom siahnuť. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Videl som veľa dokumentárnych filmov o UFO a prevažná väčšina nebola dostatočne dôveryhodná, lebo viac fantazírovala ako bolo hodné. Tento dokument si nezakladá na tom, že jedna babka povedala, alebo na nekvalitných videách či fotkách. Preto pôsobí vysoko dôveryhodne. Ak niečo videlo XY ľudí a to aj piloti + je to na radare, tak to zrejme nie je výmysel! ()

foundation 

všechny recenze uživatele

V porovnaní s inými sa tento dokument naozaj nevyznačuje ničím extra zvláštnym a výnimočným. Proste len ďalší z dlhého zástupu jemu podobných. Navyše spracovanie mohlo byť omnoho lepšie aj keď v tomto prípade sa dbalo oveľa viac tú obsahovú stránku. Ale nejake nové info pre tých, ktorí tieto veci sledujú pozornejšie sa tu z 90 percent nenachádzajú. Skrátka dobrý dokument o UFO tematike. ()

bakeero 

všechny recenze uživatele

Do tématiky jsem myslím dostatečně zasvěcen, takže pro mě nic nového. Zpracování také ničím neohromí, čili maximálně průměrný dokument. ()

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Opravdu zajímavý dokument na ještě zajímavější téma. Ale bohužel to nebylo odhalení ufonů v co jsem doufal. Nicméně věřím, že vlády se nějaké tyto věci už snažili ututlat. ()

bedsore 

všechny recenze uživatele

Z meho pohledu seriozni dokument, ktery se nesnazi sokovat, ani vyvolavat flame zastancu s odpurci. Informuje o soucasne situaci, o vnimani a pohledu spolecnosti na tuto zalezitost a prinasi pohledy a pro nekoho mozna i dukazy na vec zasvecenymi lidmi, kteri se rozhodli o tom mluvit verejne. ()

Reklama

Reklama