Reklama

Reklama

Přežít svítání

  • USA Mexican Sunrise
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Výkupným za hříchy je smrt... Pět jich vidělo slunce zapadat. Jen čtyři ho uvidí vycházet... Pět kamarádů se vydává do Mexika, aby se tu řádně rozloučili se svobodou. Všechno probíhá hladce do chvíle, kdy se ukáže, že jeden z nich dluží místnímu dealerovi peníze. Bezstarostná jízda se rázem mění v tragédii. Někdo bude muset zaplatit - a to možná i vlastním životem! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

kagemush 

všechny recenze uživatele

Film ve kterém není jediná filmová profese (až na tvůrce plakátu), kde by se dalo mluvit o alespoň průměrně odvedené práci (chudák Assante). A přesto jsem tomu nedal odpad. Zázrak!- Co je však uspokojivé, že pan Stovall od doby vzniku tohoto ,,díla" se až do dnes ničeho dalšího nedobral. Snad to tak zůstane. ()

ANTYCHRYST 

všechny recenze uživatele

Takovej drámo odvárek pařby ve Vegas :) partička kamarádů jede zachlastat do Mexika alá rozlučka se svobodou, nechybí ani růžové homotričko, nějaké ty opilecké výlevy a srandičky. Jeden z kámošů je ovšem feťáček a zapomněl říci takovou maličkost, že dluží škváru místnímu dealerovi a tak začíná honička za prachama, pohřbívání za živa atd...Filmeček nejni špatnej, ale něco trochu tomu schází a docela mě vadilo to prolínání děje s pedofilním knězem. 40 % ()

Reklama

destroy83 

všechny recenze uživatele

Průměrný americký thriller ve kterém beží paralelně dva příběhy, z nichž jeden přímo ovlivňuje ten druhý. První příběh je o knězi, který zneužil malého chlapce a navštivil ho ztělesněný zástupce boha (nebo ztělesněný bůh samotný?) v doprovodu svůdné ženštiny. Dvojice nečekaných hostů v kostele připraví knězi vskutku horké chvilky nejen zkouškou víry a ale i nejtěžším rozhodnutím v jeho životě. Druhý příběh, jemuž režisér dává o poznání větší prostor, je o partě kamarádů, kteří si vyrazí naposledy pořádně zařádit do mexika, než jeden z nich vstoupí do manželského chomoutu. Bezstarostná jízda plná alkoholu se začne komplikovat nevyrovnanými vztahy mezi kamarády a vrcholí setkáním s místním gansterem, kterému jeden z hrdinů dluží peníze. Přátelství procházi tvrdou zkouškou, ve které obstojí jen ty nejsilnější. Celé dílko celkem svižně odsýpá, herci jsou převědčiví, hlavně záporáci. O drsné momenty ve filmu také není nouze a nějaká kapka krve nakonec také ukápne. V celkovém dojmu se nejedná o žádné veledílo, ale na tři hvězdy snímek jakžtakž dosáhne. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama