foto

Drew Powell

  • nar. 19.1.1976 (42 let)
    Noblesville, Indiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Terror in the Woods (TV film)
2017 Geostorm: Globální nebezpečí
Inheritance
Wanderland
2016 Kingova pomsta
2015 Reparation
Sex, Death and Bowling
2012 Widow Detective (TV film)
2011 Pee-Wee Herman na Broadwayi (divadelní záznam)
Poslední gól
Strašáci
2010 Tábor naděje
2007 Pokoj 1408
Přežít svítání
2006 Voják
2004 Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace

TV seriály

2018 The Dangerous Book for Boys (TV seriál)
How to Build a Treehouse (E06)
How to Talk to Girls (E05)
The Trojan War (E04)
další epizody (6)
Gotham (TV seriál)
A Dark Knight: No Man's Land (S04E22)
A Dark Knight: One Bad Day (S04E21)
A Dark Knight: That Old Corpse (S04E20)
další epizody (7)
2017 Gotham (TV seriál)
A Dark Knight: Queen Takes Knight (S04E11)
A Dark Knight: Things That Go Boom (S04E10)
A Dark Knight: Stop Hitting Yourself (S04E08)
další epizody (12)
2016 Mrtvý bod (TV seriál)
Procitnutí (S01E23)
Gotham (TV seriál)
Mad City: Beware the Green-Eyed Monster (S03E11)
Mad City: Time Bomb (S03E10)
Mad City: The Executioner (S03E09)
další epizody (21)
2015 Aquarius (TV seriál)
A Change Is Gonna Come (S01E05)
Man Jam (TV seriál)
Gotham (TV seriál)
Worse Than a Crime (S02E11)
The Son of Gotham (S02E10)
A Bitter Pill to Swallow (S02E09)
další epizody (17)
Knihovníci (TV seriál)
A dutí lidé (S02E05)
2014 Gotham (TV seriál)
Lovecraft (S01E10)
Harvey Dent (S01E09)
Penguin's Umbrella (S01E07)
další epizody (6)
Castle na zabití (TV seriál)
Pokoj 147 (S06E16)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Znovu narozený (S01E07)
Twisted (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Správná věc (S02E07)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Diamantové panenky (S03E18)
2012 Procitnutí (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Vraťte mi moje dítě (S02E22)
Pohled zblízka (S02E21)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Fallout (S04E07)
Integrity Check (S04E06)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Když se kácí strom (S04E09)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Někdo koho znám z minulosti (S05E08)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Riziko rozvodu (S08E02)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Zmizelá (S10E08)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Vetřelci v domě (S01E02)
Nebezpečná identita (TV seriál)
Sice mě to zabije, ale udělám to (E04)
Necessary Roughness (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
Lost Things (S01E08)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Boys' Night Out Job (S04E14)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The 12-Step Job (S01E10)
2008 Mentalista (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Nežádoucí účinky (S05E03)
Pohotovost (TV seriál)
Pravda vyjde najevo (S14E16)
2007 Kancl (TV seriál)
Michaelova reklama (S04E05)
Odložené případy (TV seriál)
Postav se a zakřič (S04E20)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk nevidí (S05E04)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Tam někde (TV seriál)
2004 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pokrevní linie (S04E23)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Ponderosa (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)

Dokumentární

2004 Inside the Federation

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace