foto

Drew Powell

  • nar. 19.1.1976 (41 let)
    Noblesville, Indiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Geostorm: Globální nebezpečí
Inheritance
Wanderland
2016 Message from the King
2015 Reparation
Sex, Death and Bowling
2012 Widow Detective (TV film)
2011 Pee-Wee Herman na Broadwayi (divadelní záznam)
Poslední gól
Strašáci
2010 Camp Hope
2007 Pokoj 1408
Přežít svítání
2006 Voják
2004 Hvězdná pěchota 2: Hrdinové Federace

TV seriály

2017 Gotham (TV seriál)
Heroes Rise: Heavydirtysoul (S03E22)
Heroes Rise: Destiny Calling (S03E21)
Heroes Rise: Pretty Hate Machine (S03E20)
další epizody (7)
2016 Mrtvý bod (TV seriál)
Procitnutí (S01E23)
Gotham (TV seriál)
Mad City: Beware the Green-Eyed Monster (S03E11)
Mad City: Time Bomb (S03E10)
Mad City: The Executioner (S03E09)
další epizody (21)
2015 Aquarius (TV seriál)
A Change Is Gonna Come (S01E05)
Man Jam (TV seriál)
Gotham (TV seriál)
Worse Than a Crime (S02E11)
The Son of Gotham (S02E10)
A Bitter Pill to Swallow (S02E09)
další epizody (17)
Knihovníci (TV seriál)
A dutí lidé (S02E05)
2014 Gotham (TV seriál)
Lovecraft (S01E10)
Harvey Dent (S01E09)
Penguin's Umbrella (S01E07)
další epizody (6)
Castle na zabití (TV seriál)
Room 147 (S06E16)
2013 Ray Donovan (TV seriál)
Znovu narozený (S01E07)
Twisted (TV seriál)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Procitnutí (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Když se kácí strom (S04E09)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Někdo koho znám z minulosti (S05E08)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Vetřelci v domě (S01E02)
Nebezpečná identita (TV seriál)
Sice mě to zabije, ale udělám to (E04)
Necessary Roughness (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Memphis Beat (TV seriál)
Vychovávat Hope (TV seriál)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
2008 Dokonalý podraz (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Postav se a zakřič (S04E20)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Tam někde (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Pokrevní linie (S04E23)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
2001 Ponderosa (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
1999 Popular (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Dokumentární

2004 Inside the Federation

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace