Reklama

Reklama

Ossakhan yeonae

  • Jižní Korea 오싹한 연애 (více)

Obsahy(1)

Pouličný kúzelník Jo-goo si počas jedného zo svojich vystúpení všimne v publiku hrozne vyzerajúce dievča, Yeo-Ri, ktorá v ňom vzbudí inšpiráciu pre jeho "Horror Magic Show". Show sa stane úspešnou potom, čo sa Yeo-ri u Jo-gooa zamestná a hrá úlohu strašidla v skrini.
Yeo-ri má schopnosť vidieť duše mŕtvych od autonehody, ktorá sa odohrala v čase jej štúdia na vysokej škole. Jej život je kvôli tejto schopnosti osamelý a desivý, no Jo-goo ju má čoraz radšej. Podarí sa mu však prekonať strach z vecí, ktoré sa okolo dievčaťa dejú? (ČSFD)

(více)

Recenze (68)

ainny 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem netušila, co si vlastně pouštím. Tedy jo, pustila jsem si Son Ye-jin a to mi stačilo. Že se z filmu vyklube parádní duchařina, říznutá romatikou, ale i jemnou dávkou humoru, to předčilo moje očekávání. Všechno to bylo namícháno vkusně a s citem, takže ani slabší povahy jako jsem já, nemusely ze strachu zavírat oči a neutekla jim ani jedna scéna. Což bylo jenom dobře, protože jsem se bála tak akorát a nehrozilo, že mě klepne. Romantika pak tomu dodala ten správný punc. Nemůžu jinak, ale prostě musím Chilling romanci trochu zvednout průměr. :^) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ONA NENÍ NORMÁLNÍ....“ /// Když pouliční kouzelník potká zvláštní ženu.... může vzniknout neobvyklá ,,švédská trojka“ a poučení, že láska i ducha z Kruhu plnýho Nenávisti porazí. Ale bacha! Nic pro poseroutky! Nádherní ducháčci a holka stejně normální jako Cole Sear. Hold v každý romantický komedii je nějaká překážka. Ye-jin Son je sympaťačka (sejdeme se znova? Ale bez tý tvý kámošky. Už su na trojku starej...), líbí se mi ten zvláštní humor, stejně tak romantika a miloučce mrtvoučcí (kreténe! Tohle nikdo normální nenapíše. A už vůbec nepřečte!) duchové. Korejští přátelé jsou prostě ,,ujetí“ magoři. Ale tak nějak hezky... /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) V obejváku mám malej stan. 2.) Miluju holky, co chtěj zažít orgasmus. 3.) Jsem nebojácnej romantik. 4.) Thx za titule ,,mevrt“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Perfektní, perfektní, perfektní! Přesně takové filmy miluji. Vůbec jsem netušila, jak chtějí skloubit romantiku s hororem, jim se ale podařilo udělat z toho také skvělou komedii a občas i lehké drama. A tak z toho vznikl film, od kterého jsem se nemohla odtrhnout. A teď ještě napíšu tu několikrát ohranou větu, Ye Jin Son je úžasná herečka! A ten kluk byl moc dobrou volbou. Nemám co řešit...5* ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět o pouličním kouzelníkovi, co potká smutně, záhadně vypadající dívku, která vidí mrtvé lidi. Téma je však bráno s nadhledem, slouží pro romantickou linku, která dovede vykouzlit občas originální nápady, hlavní dvojice Ye-jin son a Min-Ki Lee je dobře sehraná. Škoda té příliš dlouhé minutáže, který zabila někdy jak dramatické pnutí, tak zbytečně rozmělnila povedené momenty, přerušila občas tempo filmu. Přesto na asijské a korejské poměry obzvlášť povedená záležitost, které chybí do čtvrté hvězdy opravdu málo. Časem se moje hodnocení možná změní k lepšímu. ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Výborný film pro zamilované páry, kteří hledají film na večer a nemohou se rozhodnout mezi hororem a romantickým filmem. Lepší kombinaci těchto žánrů jsem ve filmu zatím neviděl a skvěle jsem se bavil od začátku do konce. Bravurně napsané dialogy, které přidávají příběhu s nadsázkou špetku humoru. I když se postavy mohou zdát divákům trošku střelené a umělé, přesto jsou postaveny z detailů, které mě donutily si je oblíbit. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama