Reklama

Reklama

Ženy na cestách

(pořad)

Obsahy(1)

Přestaňte o cestování jenom snít a vydejte se s námi na místa, která jste toužili poznat. Nevadí, že neovládáte cizí jazyky či se bojíte létat a v mapě se vůbec nevyznáte. Pojeďte na vysněná místa nejdřív s námi, hned teď – a pak se vydejte ve šlépějích našich Žen na cestách. Poznejte nádherná zákoutí, lákavé pláže, starobylá města i divokou přírodu. Společně s námi navštivte nejen Evropu, ale i Asii a Afriku. Následujte naše dvě odvážné cestovatelky, naprosto odlišné vzhledem i náturou, jak se vydají do širého světa zažít okouzlení z historických památek, ale i exotická dobrodružství. Naše průvodkyně pozvou diváky na Mallorcu, Kapverdy či Rhodos, ale i do Keni, Zanzibaru, Rakouských Alp nebo Maroka. (TV Prima)

(více)

Recenze (90)

Marwinek 

všechny recenze uživatele

Není to dokument ani cestopis, je to docela příjemně udělaná reklama. Chcete jet na dovču na kanáry? Kouknete jak si to tam užily holky, jak to tam vypadá, co by se tam dalo dělat. Prostě profi video z dovolený. Pokud to chce někdo srovnávat s Michelem Palinem, je trochu mimo :-) U mě za 4. A k výběru Zlatuše a Adély - no šak takovýhle "holky" na dovolený jezděj :-D ()

Parisée odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli to má být seriózní odpověď na cestopisné pořady jiných televizí, nebo má Prima své publikum prostě jen za pitomce...Krom jiného pořad degradují dvě průvodkyně, jejichž projev je neprofesionální, ba přímo buranský, ale především je zbytečný. Mluvený komentář mi připomíná spíš katalog cestovní kanceláře - nezajímá se o zemi samotnou, jako spíš o to, jak můžete co nejrychleji utratit vaše peníze. ()

Reklama

StarsFan odpad!

všechny recenze uživatele

Asi tak zábavné, jako kdybyste sledovali domácí video člověka, kterého neznáte. Asi tak poučné, jako kdyby ono video natočil někdo, kdo do zahraničí zavítal poprvé v životě a kdo se během celého pobytu téměř nepohnul z lehátka u bazénu. Neberte si to špatně, nápad pojmout dokument jinak než natočením několika hezkých scenérií, ke kterým ve studiu profesionálně namluví komentář nějaký herec, rozhodně není špatný; ostatně Stephen Fry cestující po Americe je toho důkazem. Bohužel k tomu ale potřebujete průvodce, který je inteligentní, který umí lidi zaujmout a jehož putování bude vyznívat více individualistickým dojmem než "strávil jsem dva týdny ve Španělsku s cestovní kanceláří". ()

lukano 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad hodnotím z pohledu běžného turisty a hodnotím to vcelku kladně. Není v něm nic naaranžované a přibarvené víc, než to ve skutečnosti je. Zlatuše má oslovit spíše starší generaci a Adéla zase mladší. Tenhle pořad není žádné české péčko, aby ho moderovaly nějaké cool žáby z výběru české miss. Je to pořad o turistice a pro turisty, který je i o tom, co nás v různých zemích světa čeká a na co se máme připravit. ()

R´Hell odpad!

všechny recenze uživatele

Všichni si určitě pamatujeme doby, kdy nám učitelka v hodině jazyků pustila videokazetu o nějaké zemi, o které vyprávěl neskutečně nezáživným způsobem člověk, jehož hlavním cílem bylo zřejmě zprotivit destinaci všem, kteří měli alespoň částečný zájem se tam podívat. Ženy na cestách jsou výjimečným exemplářem, který tyto časy strávené s časopisem pod lavicí velmi působivě připomene. Lidé na Primě se buď úplně zbláznili, když uvěřili tomu, že pořad stejného rázu, jaké se produkovali před dvaceti lety bude fungovat a nebo tu zapůsobila vůně peněz od sponzora-cestovky. Něco mi říká, že to bude ta druhá možnost. Jinak si nedokážu vysvětlit, k čemu jsou tam ty modelky, které za celou dobu neřeknou ani slovo. Za to Čenský se namluví až až. ---->>> komentář je k verzi 2010/2011. Změněnou verzi pořadu se Zlatuší a Adélou v roce 2012 nesleduji (raději). ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama