Reklama

Reklama

Vysoká hra

(pořad)
Soutěžní
Česko, 2011, 50 min

Obsahy(1)

Petr Šiška vás provede soutěží, kde vědomosti a schopnosti riskovat mohou být klíčem k velkému zisku.
Máte pevné nervy, dobré znalosti a jste opravdoví hráči? Přijměte výzvu a rozehrajte s námi Vysokou hru. Sedm otázek, sedm sázek na správnou odpověď a výhra je vaše! (oficiální text distributora)

Recenze (59)

pegtr 

všechny recenze uživatele

Zajímavá vědomostní soutěž která však normálnímu milionáři nesahá ani po kotníky.Kvalita soutěže se trošku zlepšila když původní částka byla zvetšena na 5 000 000 korun.Stejně si myslím že abysme se dočkali v této soutěži nějaké milionové výhry museli by být původní částka minimálně 10 000 000 korun.Slabší 3 hvězdy. ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že se konečně objevila další vědomostní show. Takovýhle pořad mi skutečně chyběl, protože u něj vždycky přinutím co nejíc lidí, aby se koukalo se mnou, a já mám tak možnost se hezky vytahovat s tím, co všechno vím. Ale zpět k pořadu. Bohužel jsem čekal trochu víc. Petr Šiška není nic moc, nějak mu chybí charisma. Soutěžní model se mi taky moc nelíbí, je to sice zas něco novýho, ale systém třeba v Chcete být milionářem nebo 1 proti 100 mi přišel lepší. Ale koukat se na to dá. /viděno v TV: 60% a 3*/ ()

Reklama

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Souhlas, strašná škoda, že není vědomostních soutěží v současné době v televizi více... Kdysi toho bylo hodně od milionáře, nejslabší máte padáka, riskuj, až po pálí vám to... Dneska není vůbec nic, aji nic než pravda (což sice nebyl vědomostní pořad), ale aspoň něco bylo. Dneska tam nedavají vůbec nic. Vysoká hra vypadá zatím průměrně, uvidíme po dalších dílech, jak až velkou kvalitu tento vědomostní pořad má.. ()

packa

všechny recenze uživatele

Redaktor serveru novinky.cz ve své kritice píše - "...Navíc čtvrteční pořad působil dojmem, že ČT nechce, aby kdokoliv cokoliv vyhrál, protože otázky jsou už od začátku extrémně těžké. Kdo v této zemi zná názvy Dvořákových symfonií ve správném pořadí? Ředitel Pražského jara?...". Má pravdu předsedo, otázky jsou na zábavný soutěžní pořad opravdu velice těžké. Snad až na jednu - "kolikáté symfonii Antonína Dvořáka říkáme Anglická?" Předpokládám, že i malé dítě ví, že se jedná o 8. symfonii, G Dur, op.88. :-) ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem víc. Myslel jsem si, že to bude nový Milionář. Bohužel Petr Šiška nemá takové charisma, aby to nějak kvalitativně vedl. Viděl jsem většinu epizod a Šiška to uvádí pořád stejně. U soutěžícího se chytne nějaké malé zajímavosti, kterou na sebe neznámý prozradí a pořád ji řeší. Stále dokola opakuje seznam témat, které si musí soutěžící zapamatovat už po prvním kole. A nakonec když soutěžící odpoví na otázku vůbec nedrží napětí a vyhazuje možnosti jednu za druhou bez toho, aby nám vysvětlil proč byla ta možnost správně. Ale stejně mě nejvíc štve, když po správné odpovědí čte z té své nápovědy. To si rovnou mohu zajít na Wikipedii. 3 hvězdičky dávám jen protože mám rád soutěže a chci ať jich je víc a za to, že některé otázky jsou opravdu zajímavé. 45% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Na osvětlení bylo užito na 300 metrů LED pásků a 150 metrů LED neonových světel. (ČSFD)
  • Celkově se připravilo 400 soutěžních otázek napříč širokým spektrem témat, od vědy až po kulturu. Cílem odborníků při tvorbě otázek nebylo jen potrápit soutěžící, ale také pobavit diváky. (ČSFD)
  • Jednotlivé díly první série Vysoké hry se natáčely 100 hodin, načež dalších 84 se stříhalo a upravovalo. (ČSFD)

Reklama

Reklama