Reklama

Reklama

Milostný příběh může být natolik emotivní, že divákům způsobí hluboký osobní prožitek. Snímek Zamilovaní z dílny režiséra Drakea Doremuse krásně ukazuje, jak je první skutečná láska vzrušující, blažená a zároveň zničující. Když se britská studentka univerzity v Los Angeles Anna (Felicity Jonesová) zamiluje do svého amerického spolužáka Jacoba (Anton Yelchin), vrhnou se ti dva do vášnivého a život měnícího vztahu. Jenže brzy budou rozděleni, protože Anna poruší podmínky pro udělení víza. Film Zamilovaní zkoumá, jak dvojice čelí opravdové zkoušce, když má být každý z nich sám a přitom zůstat spolu. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (162)

uiu 

všechny recenze uživatele

Přesně ta naivní romantika, kterou opravdu nemusím. Dívala jsem se jen kvůli Antonu Yelchinovi a roličce Jennifer Lawrence a ani tihle dva mě nijak nepřesvěčili o tom, že naivně zamilovaný scénář závisí na hercích. Klasický příběh dvojice, která se do sebe zamiluje, dělá ty zamilované věci, následně se vezmou kvůli vízu, uletí s někým jiným a pak se k sobě zase vrátí. Jsem sice holka, ale tyhle filmy mě fakt neberou. Pro holky 16+ a fanynky Antona asi nutnost vidět. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Řemeslně možná obstojná, v jádru však tuctová romance o lásce, která zápolí nejen s paranoidním americkým úřednickým šimlem, ale která také vzhledem k nelogickému vztahovému chování obou zúčastněných vlastně popírá i sebe samu. Myslím, že takto to režisér nezamýšlel a výsledkem tak je suverénní, ale nezáživné, romantické nic – je mi líto. Jennifer Lawrence potěšila, přestože zde hraje jen druhé housle. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Názov ten dej dokonale vystihuje. Zamilovali sa do seba, spravili chybu a potom sa to už s nimi vlieklo celý zvyšok filmu. Ako na hojdačke, raz spolu, raz od seba. Najviac mi ale bolo ľúto Jeniferky, ktorá si tam musela pripadať ako taká jeho hračka, ktorú si k sebe zavolal, keď bol s tamtou pohádaný. Jej pohľad keď posledný krát od neho odchádzala hovoril za všetko. Inak to nebolo presladené romantikou, malo to aj taký triezvy aspekt, a záver si ani neuvedomíte, stále čakáte, že sa niečo stane a on ujde ako voda. 2 z 5 ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Krásný film o trochu jiné lásce než v ostatních romantických slaďácích. Líbila se mi ta originální myšlenka a přestože jsem závěr čekala přesně takový jaký byl, ta závěrečná scéna mě prostě uchvátila! :) dva hlavní aktéři jsou pro mě velkými hereckými objevy, jejich výkony se mi moc líbily. "I love you..like crazy!" ()

Trisis odpad!

všechny recenze uživatele

Typický príklad artového plagiátorstva, bez citu pre umenie, či krádež. Ja byť producent filmu a režisér-scenárista v jednej osobe, vykydne do môjho filmu podobnú vlečku scenáristického trusu, žalujem ho za spreneveru financií štúdia. Vo filme nefunguje nič a pri pohľade na šesťdesiat päť percent na CSFD, mám pocit že na stránke nefunguje ani hodnotenie. Vždy keď si pozriem podobnú blbosť na základe relatívne vysokého hodnotenia, mám chuť napísať POMOvi, aby pridali na CSFD možnosť, dať si do ignore ľudí velebiacich podobné hnusy, alebo aspoň možnosť aby sa po prihlásení zjavovalo každému individuálne percento spriemerované zo spriaznených duší, alebo z jeho topky. Pomaly ale isto začínam chápať Verbala, prečo tu polovicu ľudí posiela do ústia ženskej trubice rodidiel... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (9)

  • Scény, které se odehrávaly ve Velké Británii, byly natočeny v USA. (zuza99)
  • Film je inšpirovaný životnými skúsenosťami režiséra Drakea Doremusa, ktorého manželka Desiree mala imigračné problémy v USA. (Sufferer)
  • Keď sa Annin (Felicity Jones) otec pýta Jacoba (Anton Yelchin), ktorá whisky mu chutí najviac, ten odpovie Laphroaig. Je to jednosladová škótska whisky, najčastejšie desaťročná. (sWONDER)

Související novinky

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

Kristen Stewart si zkusí sci-fi

04.05.2014

Drake Doremus je jeden z mála filmařů, kteří dosáhli uznání již před svými třicátými narozeninami. Režisér, který sklidil velký úspěch na Sundance festivalu s filmem Zamilovaní se i svým následujícím… (více)

Reklama

Reklama