Reklama

Reklama

The Blindness of the Woods

Krátkometrážní / Drama
Argentina, 2009, 11 min

Režie:

Martin Jalfen

Scénář:

Martin Jalfen

Recenze (8)

Ifcik 

všechny recenze uživatele

Pozeratelné, miestami smiešne. Určite skvelý nápad ako spraviť niečo nové. Trochu netradičné ale určite to nepokazilo dojem celého filmu. ()

panjosef 

všechny recenze uživatele

Ha, co všechno člověka v jeho filmové pouti potká :-))))) Tenhle argentinský loutkový (pletený, hehe :-) ) softcore kraťas pórek z chladných severských lesů a s myšlenkou se opět zařadil mezi věci, které se opravdu nevidí každý den, respektive musím opět říct, že jsem nikdy nic moc podobného neviděl. Postavy v pletených maskách, slepá rezatá malířka, nadržený dřevorubec, bujaré radovánky a medvěd voyeur - to vše doprovázeno tesknou severskou hudbou a melancholickou ústřední dějovou notou - ufff :-))))) Rozhodně dávám velkou pochvalu a doporučuju každému vyhledavači úžasně netradičních snímků. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tak to byla řádná šílenost, ale v tom dobrém slova smyslu. Konečně jsem se zase pobavila u nějakého kraťasu. A vpravdě řečeno jsem na nic podobného snad ještě nenarazila a jediné, co mi zbývalo byl pobavený úsměv se zdvednutým obočím (ano obočím vy prasáci). Tož prostě rezatá mařka jménem Ulricha je slepá a nabrnkne si ji zloděj dřevorubec, se kterým se oddává v chladném a osamělém období zimním radovánkám, ještě předtím než ji stihne okrást a při tom je sleduje perverzní úchyl méďa Béďa. A jak už mnozí naznačili tito herci jsou opletení ve vlně... a jako nevím jak by v reálu dopadlo sekání dřeva, když by byl chlap nahý.... by se mohla stát jistá nehoda zvláště s pletinisem v pozoru. K vidění: http://vimeo.com/15976939 ()

Reklama

Reklama