Reklama

Reklama

Mladý muž (Facundo Espinosa), kterému se za záhadných okolností ztratila přítelkyně, je ochoten podniknout cokoliv, aby ji získal zpět. Pátrání jej přivede do domu, obsazeném dvojicí chladnokrevných zabijáků, vybavených pětadvaceti bednami výbušnin, které se ztratily v období argentinské vojenské diktatury. (Caminzind)

Recenze (49)

heyda 

všechny recenze uživatele

Šílený horor. Do půlky to vypadalo na zajímavý exploitík s hezkýma holkama, úchylnýma zabijákama, slušným napětím a hromadou nitroglycerinu. V půlce hororu se však objeví zombie-ženský a spustí se natolik nepříjemná a otravná hudba, že už to opravdu nehodlám režisérovi tolerovat. Navíc to chování postav postupně nabírá na čím dál větší debilitě a tak nevidím jinou možnost než hodnotit podprůměrně. Argentinci promarnili šanci na dobrý horor. Jejich blbost! 40% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Když nezapočítám závěrečné titulky, film má 74 minut, což je naprosto optimální stopáž na rozehrání nějakého pořádně atmosférického pekla. A taky že jo. Bez zbytečné omáčky se vrhneme do podivného baráku uprostřed předměstí, kde nás zákonitě zmáčejí litry studeného potu. Že psychopati a nitroglycerin je kurevsky šílená kombinace, o tom se přesvědčí skupinka hlavních hrdinů, kteří budou mít kromě mokrých spoďárů i plné ruce práce, aby vyvázli se zdravou kůží. Bogliano tentokrát sází na hutné napětí, slušné lekačky, dravou hudbu, co vám zaručeně zrychlí tep, a v neposlední řadě i několik perfektních zpomalovaček, v níž efektně vybuchuje nitrák a z lidí dělá sekanou. Pro režiséra je tohle určitě nesmírně jistý krok dopředu, a já si ho tak zapisuju do mýho seznamu přísně střežených tvůrců. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Horor principiálne postavený na hlavu. Toľko problémov, kvôli dvom vetchým starcom? No budiž, dajme tomu. Odhliadnuc od hlúpeho námetu a takmer žiadnej dejovej linky, človek by tak čakal aspoň výnimočnú atmosféru s napätím, ale divák sa nedočká ani jedného ani druhého. Aj masaker bol slabý, takže tu vlastne nie je nič, čo by zaujalo, okrem pár prízemných dôvodov, ktoré radšej ani nebudem menovať. Pre mňa veľké sklamanie. 30/100 Videné počas Challenge Tour 2015: 30 dní so svetovou kinematografiou. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Z počátečních dvou hvězd jsem se dostal ke čtyřem. V momentě, kdy nastane boj o život, získává film na gradaci a intenzitě. Nitroglycerin je opravdu zajímavý nápad a hercům to člověk doslova věří. Výbuchy jsou perfektně nasnímané do posledního skleněného střípečku a kapky krve. Jen nechápu, proč scénárista udělal z hlavního hrdiny-zachránce naprostého debila, který si neumí poradit s dvěma dědky, z nichž se navíc jeden pohybuje jen díky chodítku... Ale je pravda, že pak by snímek rychle skončil. Každopádně se jedná o příjemnou oddechovku, která od poloviny uteče jako voda! Ponaučení: seznamku přes internet raději nezkoušejte. Skutečnost: mnohým není rady, a proto ani pomoci... ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Totálně divný film, který vymýšlel a později zrealizoval čistý schizofrenik. Zkraťme to, nic tady nedává smysl. Dva důchodci (invalidní) lákají do svého domu důvěřivé puberťáky, aby je mohli omatlat výbušnou tekutinou a zkoušet je z jejich slovní zásoby, pokud je malá, pak zemřou. Do toho sem přichází člověk, který jde hledat bejvalku a najednou se ve sklepě objeví zombies. Do toho všeho po baráku vybuchují vlasy, nůžky a jiné běžné věci (omatlané tekutinou) a sousedi šňupající kokain si nikdy ničeho nevšimnou. V tomto duchu film plyne celou dobu a i když se to na papíře zdá až bizarně zábavné, je to nuda k posrání. Jedna hvězda za detailní záběry a za namatlané nahé tělo jedné z hereček. 20% ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama