Reklama

Reklama

Šéfka

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Slovensko, 2011, 45 min

Obsahy(1)

Boj o atraktívny plat sa začína! Koho Nora vyhodí so slovami „U mňa si skončil“ hneď ako prvého? Česi verzus Slováci! Kto získa prácu snov a plat, o akom sa Vám nesnívalo?! Pozrite si premiéru show, aká tu ešte nebola a zoznámte sa s ľuďmi, ktorí chcú získať ročný garantovaný príjem 100 000 dolárov! (TV JOJ)

Recenze (164)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se víc, než u Hvězdné pěchoty v Superstar aneb I blbost může být zábavná. 1) Reality show je typický televizní produkt - levný, zábavný, ze života. Sympatie diváků jsou dány soutěžním charakterem pořadu a jeho seriálovostí. Divák se může vůči soutěžícím vymezit a sledováním "těch blbců" zvýšit vlastní sebevědomí. Dramaturgie pečlivě dbá o to, aby účinkující splňovali tyto požadavky a vybírá konfliktní, neschopné a buranské exhibicionisty, které do podobných pořadů jejich instinkty přivedou zcela neomylně. Tak tomu je u Big Brothera, Vyvolených, Čápů s mákem či právě u Šéfky. Inteligentní a schopní lidé se v podobných pořadech vyskytují se stejnou četností jako ti pověstní Paroubkovi Marťané ve sněmovně. 2) Podobné soutěže jsou podle mého názoru výbornou sociologickou a psychologickou studií, jejíž závěry sice známe ještě dříve, než začneme číst, ale detaily, ty jsou to pravé ořechové. Takový buldozer Zoli, honič Kocián, upracovaná Markétka, arogantní Mojseová, škodolibý Šula - kde to najdete? Takové typy vídám v běžném životě, kde škodí, jak mohou, ale tady nás (alespoň tedy mě) baví. Jaká to příjemná změna! ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

První dvě epizody nebyly zase tak špatné. Pokud je člověk správný masochysta, pak se na tento pořad z nějákého důvodu koukal. No, po třetí epizodě je to vážně sračka první kategorie, kterou nezachraňuje absolutně nic. Soutěžící jsou spodina toho nejhrubšího zrna a stále je divákovi předhazováno, že jsou něco více než on. Protože to jsou "manažeři", nadlidi, bohové práce. Většina manažerů jsou neschopní idioti, kteří jsou na své pozici díky známostem, vítěz tohoto braku je skvěle doplní. ()

Reklama

Derek7 odpad!

všechny recenze uživatele

Dávám odpad i přesto, že mě to baví a dívám se na to. Ale sleduju to asi stejně tak jako jsem nedávno s chutí zhlídl Čelisti 4, je to prostě taková sračka, že se na to díváte a jen se bavíte tím, jak jsou ti lidi vlastně trapní. Celý je to tak příšerný, že si říkám, kolika rukama to celý musí projít, že ani jeden z těch lidí neřekne, jak je to celý dementní a jak všichni zúčastnění jsou uplně mimo. Jediní trošku normální lidi jsou Pavel a Marcela, jinak je to výkvět idiotů. Sama v uvozovkách "Šéfka" vypadá, jako by se jí soutěž vůbec netýkala a vždycky si jen v pátek večer zašla poslechnout, co její svěřenci zase provedli, teplouš Šula a obtloustlá Christová, kteří prostě nechápu, jak se k týhle show dostali, jí to všechno povídají a ona prostě neví o tý soutěži vůbec nic a pak prostě jednoho vyhodí. Je to celý nehorázně trapný, ale přesně proto mě baví i Hledá se táta a máma a podobný blbosti. Asi si v tu chvíli vždycky uvědomim, že na tom vlastně ještě nejsem tak špatně. :-) P.S. Šula se má v příštím díle rozbrečet, yessss :D ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1013. hodnocený film: Původně jsem si myslel, že půjde o solidní projekt, který by mohl být zajímavý. Ale už přítomnost a nafoukanost Nory Mojsejové a její ubozí pomahači (alkoholička a zkrachovalá Ivana Christová, přecitlivělý a rádoby přísný homosexuál Libor Šula) to naprosto zabily. Navíc pak skutečně trapné úkoly nemohly znamenat nic jiného, než stažení z televizních obrazovek postupně z české i slovenské televize. 1* si akorát tenhle "pšouk" zaslouží za svou přítomnost "honibrka", který mě držel u obrazovek a slovenského "Jánošíka" Zollyho, dokud i on nezmizel z krabičky, ve které se mihotají obrázky. 1* ()

Kackucka odpad!

všechny recenze uživatele

Musím říci, že nechápu jaké výběrové řízení prováděli s těmi 8 000 lidmi, že z toho výběru vyskočili zrovna tito exoti. Je to televizní šou vše chápu, musí být zábavná, ale toto je už opravdu moc. Já jako majitel firmy bych je hnala všechny pohrabáčem. Také brány v potaz úkoly jež plní, je to spíše pro oči diváka, než pro výběr top manažera. Celkově se tam jen hašteří jako slepice. Do čeho se to ta Nora navezla? Je mi opravdu líto, že jeden z nich jí povede podnik po dobu jednoho roku, jelikož jak se zdá bude Nora plakat nad výdělkem. Pořad je iritující, otravný, nudný a v podstatě když půjdete na hřiště základní školy dostane se Vám stejná šou. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama