Reklama

Reklama

Šéfka

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Slovensko, 2011, 45 min

Obsahy(1)

Boj o atraktívny plat sa začína! Koho Nora vyhodí so slovami „U mňa si skončil“ hneď ako prvého? Česi verzus Slováci! Kto získa prácu snov a plat, o akom sa Vám nesnívalo?! Pozrite si premiéru show, aká tu ešte nebola a zoznámte sa s ľuďmi, ktorí chcú získať ročný garantovaný príjem 100 000 dolárov! (TV JOJ)

Recenze (164)

cromagnon odpad!

všechny recenze uživatele

Teplý lazebník a zvadlá prehistorická Miss v roli jakýchsi arbitrů a žárlivá Mojsejová, pro kterou má být čest pracovat poté, co všechny veřejně zesměšní a poníží? Sotěžící jsou omluveni, neboť jsou tak navýbíráni schválně, pochopitelně. Čím větší exot, tím větší zajem diváka (dle zvrácené logiky tvůrců pořadu). Bez vyjímky všichni jsou krajně nesympatičtí. Hnus, kurva, to není možný. ()

maarv 

všechny recenze uživatele

Po dvou epizodách je patrný jeden zásadní rozdíl oproti originálnímu The Apprentice, který z česko-slovenské verze vytváří absurdní frašku. Zatímco v Americe touží účastníci pracovat pro respektovaného Trumpa a samotné finanční ohodnocení je pro ně sekundární (i kvůli tomu, že jsou velmi často zajištění a zkušení), Mojseová soutěžící vlastně ani příliš nezajímá a většina do pořadu přišla kvůli penězům nebo jen tak ze zvědavosti. Z toho vychází největší dramaturgické potíže, mimo jiné i to, že soutěžící si ani dopředu neměli zájem zjistit, jaký průběh tato reality show mívá. Každopádně ať případní zájemci neváhají vyzkoušet původního "Učedníka", nabízí diametrálně odlišný zážitek. ()

Reklama

Derek7 odpad!

všechny recenze uživatele

Dávám odpad i přesto, že mě to baví a dívám se na to. Ale sleduju to asi stejně tak jako jsem nedávno s chutí zhlídl Čelisti 4, je to prostě taková sračka, že se na to díváte a jen se bavíte tím, jak jsou ti lidi vlastně trapní. Celý je to tak příšerný, že si říkám, kolika rukama to celý musí projít, že ani jeden z těch lidí neřekne, jak je to celý dementní a jak všichni zúčastnění jsou uplně mimo. Jediní trošku normální lidi jsou Pavel a Marcela, jinak je to výkvět idiotů. Sama v uvozovkách "Šéfka" vypadá, jako by se jí soutěž vůbec netýkala a vždycky si jen v pátek večer zašla poslechnout, co její svěřenci zase provedli, teplouš Šula a obtloustlá Christová, kteří prostě nechápu, jak se k týhle show dostali, jí to všechno povídají a ona prostě neví o tý soutěži vůbec nic a pak prostě jednoho vyhodí. Je to celý nehorázně trapný, ale přesně proto mě baví i Hledá se táta a máma a podobný blbosti. Asi si v tu chvíli vždycky uvědomim, že na tom vlastně ještě nejsem tak špatně. :-) P.S. Šula se má v příštím díle rozbrečet, yessss :D ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Půjdu proti proudu, jenže já se u prvního dílu téhle "reality show" neuvěřitelně bavil. Docela vydutí soutěžící, neuvěřitelně důležití poradci v porotě (hlavně jejich hlášky jsou opravdu nezapomenutelný, třeba Christová a její "Jste v soutěži a vy se neustále smějete! To mi strašně vadí!" :D), Mojsejová, co si nedokáže zapamatovat výdělek mužského týmu (bylo to sedm dolarů a ona furt říkala šest :D)... No zkrátka tohle zase byl jednou výtvor a už se nemůžu dočkat, až si v neděli zase sednu k televizi a budu se téměř dvě hodiny nezadržitelně smát. UPDATE 13.05.2011: Nejvtipnější pakárna pod Sluncem! :D UPDATE 25.05.2011: Závěrečný díl měl hned od začátku pořádný grády, Věra nebude jezdit 500 kilometrů, aby poslouchala Noru, ale stejně přijela! :D ()

Ezekiel1 odpad!

všechny recenze uživatele

Musim říct, že už jsem ve svém životě viděl celou řadu nechutných reality sraček od TALENTMANIE, BIG BROTHERů po ČÁPI S MÁKEM. Ovšem nový pořád TV PRIMA Šéfka je jednoznačně tou největší nechutnou blitkou, co současná televizní produkce mohla nabídnout. Hlavní postava obludy v podání ukecané, obézní a nesympatické báby MOJSEOVÉ tomu všemu nasazuje korunu. Myslim, že už začíná být dost Česko-slovenských realitek...tohle je odstrašující případ...0% nebo spíše... - 100% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama