Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do vesnice Medvědí studánka přijíždí na návštěvu Ital Carlo (Z. Dítě), který se zde skrýval za války. Starosta (I. Prachař) i učitel (L. Kostelka) mu chtějí uspořádat velký lov na medvěda, aby mu udělali radost. Do hledání vhodného medvěda zapojí celou vesnici. Po velkých obtížích seženou staré zvíře v ZOO. Naštěstí se ukáže, že mírumilovný Carlo nikdy žádné zvíře neulovil… (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

sator 

všechny recenze uživatele

Znáte z písničky od Jahelky.. - Balada o mezinárodní ostudě mysliveckého sdružení v Brodě -téměř :) ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Sehnat medvěda pro vzácnou návštěvu je nápad docela ujetej. Oficiální návštěva musí bejt z Itálie, na počátku normalizace kdyby byla z Ruska, někdo by si to mohl nekorektně vykládat. Jako malá komedie výborné, slušná situační a slovní komika (výborný František Husák) a užít si můžete i Stellu Zázvorkovou v sukni na motorce. ()

Reklama

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Jen díky skvělým výkonům hereckých matadorů je filmek (max. jednou) koukatelný. Není divu, když měli takovou motivaci, jako je výjezdní zasedání pod Děvičkami. Aspoň ti to trochu zachránili, bo jinak námět a scénář trapný i na tehdejší dobu a na režii myslím pan režisér sotva bude hrdý. Jen taková otázka: Toho Itala tam ukrývali před Rudou Armádou? ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

"Madonna mia, já ho mlátila čepicí!" Povedená komedie z prostředí moravské vesničky očekávající návštěvu za války ukrývaného a stále vděčného Itala Carlose, starosty "skoro celý Itálie" a vášnivého lovce medvědů. Shánění huňáče, kterého by mohl návštěvník skolit, je ohromně zábavné (hlavně cirkusový krotitel Josef Hlinomaz zase zazářil) a závěrečný lov se také povedl. Scénář je plný vtipných replik a sympatické obsazení jeho působivost jen umocňuje. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Skvěle obsazená jednohubka o snaze učinit dobrý skutek, která naštěstí nebyla po zásluze potrestána. Neurazí, ale humor se ee mnou minul. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v jihomoravském Pavlově a jeho okolí. (rakovnik)
  • Příběh je v mnohém podobný písni od Ivo Jahelky „Balada o mezinárodní ostudě mysliveckého sdružení v Brodě“. (sator)

Reklama

Reklama