foto

Ladislav Bacílek

  • nar. 23.6.1916 (102 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Maskérská filmografie

Filmy

1984 Až do konce
Co je vám, doktore?
1983 Kluk za dvě pětky
1982 Třetí princ
1977 Fanda (TV film)
1976 Jakub
1974 Muž, který se spustil (TV film)
1973 Horolezci (TV film)
1972 Cesty mužů
Dotek motýla (TV film)
Medvěd pro hosta (TV film)
1971 Alfons Karásek v lázních (TV film)
Klícka (TV film)
Petrolejové lampy
1970 Valerie a týden divů
Velká neznámá
1969 Slasti Otce vlasti
Utrpení mladého Boháčka
1968 Nejlepší ženská mého života
Pražské noci
Tony, tobě přeskočilo
1967 Přísně tajné premiéry
Svatba jako řemen
1966 Konec srpna v hotelu Ozon
O slavnosti a hostech
Sedmikrásky
1965 Ztracená tvář
1964 První den mého syna
Za pět minut sedm
1963 Bez svatozáře
Smrt si říká Engelchen
1961 Kde řeky mají slunce
Kotrmelec
1960 Lidé jako ty
Osení
1959 Dům na Ořechovce
Zkouška pokračuje
1958 O lidech okolo stolu
Touha
1957 V pátek ráno
1956 Synové hor
Váhavý střelec
1955 Nechte to na mně
Návštěva z oblak
1953 Kavárna na hlavní třídě
Výstraha
1952 Pyšná princezna
1951 Cesta ke štěstí
1950 Pára nad hrncem
Zvony z rákosu
1949 Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
Žízeň
1948 Návrat domů
1947 Polibek ze stadionu

TV seriály

1979 Plechová kavalérie (TV seriál)
Dožínky (E07)
Svah (E06)
Když nastaly deště (E05)
další epizody (7)
1969 Dobrodružství šesti trampů (TV seriál)

Dokumentární

1968 Kamera zkoumá dobu (TV seriál)
Den hanby (E02)

Herecká filmografie

Filmy

1949 Žízeň

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace