Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 60 min

Obsahy(1)

Show Farmář hledá ženu pomůže několika osamělým farmářům najít partnerky, které se nakonec mohou stát i jejich manželkami. Budete mít jedinečnou příležitost sledovat navazování vztahů v reálném prostředí, uprostřed přírody a tvrdé práce. (oficiální text distributora)

Recenze (182)

ivour 

všechny recenze uživatele

Po úprvním zhlédnutí reality show jsem chvíli uvažovala jestli to všichni přítomní myslí vážně nebo je to jen hraná komedie. Jak se ukázalo bohužel to vážně myslí. Jeden umaštění ubožák ze statku a parta naivních blbek, které se jako hejno slepic perou o jednoho chalapa, který za to rozhodně ani nestojí. U každé řady podobných show se mi vždy podařilo chytit konec a nikdy jsem neviděla nikoho komu by to vyšlo. Vetšinou spíš vyšlo najevo, že dotyčný už nějakou tu ženu či přítelkyni má. Výsměch ()

frbulka 

všechny recenze uživatele

"Budete mít jedinečnou příležitost sledovat navazování vztahů v reálném prostředí, uprostřed přírody a tvrdé práce." Ta věta mi přijde strašně vtipná. V poslední době jsem byla několikrát v situaci, že se na tuto reality-show nedalo nedívat. Páni tvůrci, zajímalo by mě, jak se dá vztah navázat během týdne před objektivy kamer. Tu tvrdou práci jsem tam nějak nepostřehla, třeba jsem se špatně dívala. A vztah? Jakou má asi šanci vydržet, když vznikne tímto způsobem? Jedno se Farmáři ale upřít nedá - je vtipnější než většina amerických komedií pro teenagery. ()

Reklama

rischa65 

všechny recenze uživatele

teisan-naprosto přesně, souhlas. Ten pořad má svoji cílovou skupinu a pokud ho večer sleduje 3/4 miliónů diváků, pak TV-reality plní svůj účel-jestli se nepletu. Navíc název jasně napovídá, o čem a o kom pořad bude, proto nechápu některé zdejší náctileté intelektuály (s hubou mastnou od vepřového řízku z farmy) a jejich duševní onanie nad tímto bezproblémovým, neškodným seriálem s velmi krásnou a příjemnou L. Něrgešovou. ()

Tosim odpad!

všechny recenze uživatele

Jaká ironie, že jsem poprvé tuhletu šou zahlédl v hospodě U Žemlů, doslova jen pár metrů od ranče Na konci světa, kde jeden z hrdinů nejnovějších dílů, Stanislav Sekanina žije a kde má také ženu... Realita několikrát přežvýkaná pro malé mozečky a vylhaná až do morku kostí. To by nás asi nikoho nenapadlo, že začnou existovat pořady, ve kterých už nebude hodnocení záviset na dlouhodobém sledování, drobných nuancích a přemýšlení, ale budou jasná tak nějak automaticky, co? Vzpomínám na dobré komentáře a ptám se: to "Můžu se u Vás vysrat" se jako fakt ještě nenatáčí? ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

To hlavní jsem již uvedl u Farmář hledá ženu tv Barandov a na tom se nic nemění. Verze Primy se mi ale líbila víc hlavně kvůli Laďky Něrgešové, která skvěle a citlivě moderovala, na rozdíl od Alice Bendové na Barrandově. Je zkrátka nutné dodat, že já prostě rád sleduju, když někdo hledá štěstí a podaří se. Je to nenáročná oddychovka po velkém množství seriálů a reality soutěží, které jsou vlastně různorodé a přitom pořád stejné. Tohle píše život a ne producenti. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Po natočení druhé řady pořadu v době, kdy probíhalo premiérové vysílání, soutěžící Oli spáchala sebevraždu. Pouze v rovině spekulací navždy zůstanou úvahy o spojitosti tragédie s jejím neúspěchem v soutěži. Televize Prima se přesto rozhodla celou řadu odvysílat bez jakýchkoliv změn. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama