Reklama

Reklama

Farmář hledá ženu

(pořad)
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 60 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Show Farmář hledá ženu pomůže několika osamělým farmářům najít partnerky, které se nakonec mohou stát i jejich manželkami. Budete mít jedinečnou příležitost sledovat navazování vztahů v reálném prostředí, uprostřed přírody a tvrdé práce. (oficiální text distributora)

Recenze (182)

quiz 

všechny recenze uživatele

Cit: "Nadprůměrnou sledovanost až do posledního dílu vysílaného toto pondělní večer si udržela reality show "Farmář hledá ženu" na televizi Prima. Jde tak o jedinou premiérovou novinku Primy letošního jara, která skončila vyloženým úspěchem. Finálový díl Farmáře vidělo v pondělí od 21:20 hod. průměrně 720 tisíc dospělých diváků, což Primě zajistilo podíl 20,13 procenta. V mladší cílové skupině diváků od 15 do 54 let tento díl Farmáře vidělo v průměru 419 tisíc diváků při podílu 21,55 procenta" - konec citátu. Pokud už se rozhodnu, že budu sledovat "REALITY SHOW" s názvem "FARMÁŘ HLEDÁ ŽENU", tak nepředpokládám (v rámci daného žánru), že tam budou "vidláci" a "kravky" diskutovat v holínkách o Bergmanovi, ale že to bude pouze a jenom o tom, na co který ten národ stačí - tedy...3/4 milionu českých "buranů" se výborně bavilo a byli mezi nimi i univerzitní profesoři. Nikdo se za to nestyděl a nestydí a ani si není třeba dělat alibi - abych snad nevypadal jako úplný blb při určitém počtu hvězdiček - "..sice pobavilo, ale bylo to tak blbé (nebo právě proto)". Souhlasím s těmi co napsali.."nejlépe sledovat ve dvou, popř. více lidech". Zatleskal jsem i když občas tomu smutku a je mi úplně jedno, proč se toho dotyční zúčastnili. Formálně dobře odvedená práce (anglická licence - 2001), celkem vysíláno v 18 zemích světa včetně USA, Austrálie, Jižní Afriky...a Něrgešová mile překvapila. ()

Black_doll 

všechny recenze uživatele

Skutečná česká reality show (všechny typu hotel paradise, big brother s umělýma lidma ať táhnou), u které se vždy narámně pobavím, protože taková individua co tam chodí, to jsou přesně ti lidé které dnes a denně potkávám, a je užasné si ukázat v jakých podmínkách žijí, jak se zkouší zalíbit opačnému pohlaví a jak obstojí před kamerou. Udivuje mě negativní hodnocení. Vždyt tohle je česká skutečnosti, co byste chtěli ? ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, někdy dokoce velmi zvláštní individua (nehodí se být konkrétní) naběhnou do televize a my se jim smějeme. Nic víc v tom nehledejte, nic víc v tom není. Byl jsem téměř pravidelným divákem, neboť stále bylo čemu se smát. Jediné co bych zde vyzvedl je zvolená hudba téměř po celý pořad. Já děkuji TV Prima, že mi na dlouhou dobu vytvořila program na pondělní večer. Sériová reality - show, aneb stále to stejné pořád dokola s pár záběry přírody navíc + slušné reklama neekologickému způsobu života, který se tváří jako vysoce ekologický, ale to už sem nepatří. * * za zábavu. ()

R.I.S.A 

všechny recenze uživatele

Jelikož se mé zaměstnání týká zemědělství musel sem ty farmáře zkouknout :) Nevim co na to říct a kde ty kokoty vyhrabali ale pro mě ani jeden z nich farmář neni jen samý takoví dementi co maj doma krávu a nějakej traktor, hlavně českej farmář vypadá ůplně jinak a hlavně si ženu hledat nemusí páč na něj letí zlatokopky jak kráva :D No nic přece tam nemužou dát samí ideáli na to by nikdo nekoukal :D ( Jo musim tedy říct že ten nadřenej týpek jak choval ty bejky byl dobrej tomu sem fandil a zajímalo by mě proč si třeba takovej farmer jak kunda nenajde normální holku asi je to jouda no :) Teď začíná další řada tak sem na ty exoty zvědavej :D :D ()

bombastus 

všechny recenze uživatele

Nechápu jak s sebou někdo může takhle dobrovolně nechat manipulovat. Prát se s ostatníma nějakýho burana a ještě být smutná, že si ji laskavě nevybral k tomu, aby mu v podstatě dělala kuchařku a dojičku krav?! Tyhle soutěže jsou jen a jen pokrytectví a přetvářka...Jedna hvězda za to, že je to i přesto lepší než Hotel Paradise! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • Po natočení druhé řady pořadu v době, kdy probíhalo premiérové vysílání, soutěžící Oli spáchala sebevraždu. Pouze v rovině spekulací navždy zůstanou úvahy o spojitosti tragédie s jejím neúspěchem v soutěži. Televize Prima se přesto rozhodla celou řadu odvysílat bez jakýchkoliv změn. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama