Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva bratři jedou renovovaným kabrioletem Morgan do Kalábrie, do rodného města svého zemřelého otce, aby sem dopravili jeho popel. Genziano a Mirko spolu nemluvili celých 18 let - od záhadného incidentu týkající se jejich matky. Genziano poté emigroval do Anglie, kde působí jako úspěšný podnikatel, zatímco Mirko zůstal v Itálii pracovat v otcově firmě s auty. Na cestě přes Itálii (někdy v doprovodu krásné a záhadné stopařky Cate) se spolu učí znovu komunikovat a přou se o různá rodinná tajemství. Mezitím se mezi Mirkovou manželkou v Římě a dědečkem, který přišel z Londýna s Genzianem, rozvíjí něžný vztah. (Zlín Film Festival)

(více)

Recenze (2)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím co po mně tenhle filmeček ze špagetária chtěl. CHvíli hrál docela na vážnou notu, chvíli na dojemnou, chvíli na zabávnou, ale výsledná melodie mě v uších nezněla moc dobře. Asi nejsilnější v kramgleícch byl film když najel na černej humor, to jo to eště šlo, ale jinak už jsem šmakoval lepší žánrový mixáže. ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

rroad movie o vážných věcech, s komediálními, poměrně vydařenými, záblesky. Děj sice velmi předvídatelný, ale celkem zábavný ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama