Reklama

Reklama

Ice-B je bůh

(pořad)
všechny plakáty
Talk-show
Česko, 2008

Účinkují:

Jan Bezděk

Obsahy(1)

30dílná série fiktivních i autentických zážitků frontmana valmezské (Valašské Meziříčí) kontroverzní kapely Elektrïck Mann. (Mejlaprod)

Recenze (12)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Pořad na Streamu o bývalém frontmanovi skupiny Elektrïck Mann Ice-Bm. Některé díly jsou celkem vtipné. Například sbírání hub. :D ()

slatkac 

všechny recenze uživatele

Bývalý zpěvák valmezské kapely Elektrick Mann v tomto seriálu dokázal že je vážně bůh. Doporučuji epizody "Anální linky", "Superstar" a "Volte magora". ()

Attta 

všechny recenze uživatele

Jelikož, jsem valmezák tak mi neuniklo to, že Ice-b natočil něco takového. Neříkám, že se u toho člověk nezasměje a na úroveň produkce jsou některé díly překvapivě humorné. Problém je v tom, že něco takového prostě nejde brát vážně a je to prostě vyobrazení Ice-bího humoru a charakteru. Pro upřesnění - v obsahu je chyba, není to Velké Meziříčí, ale Valašské Meziříčí! ()

Compadre 

všechny recenze uživatele

Tak to sem někdo přeci jenom nakonec dal?? :-) Spíš amatérskej počin skupiny Elektrick man, která se tímhle mibiseriálem zviditelňovala nějakou dobu..resp. zviditelňoval se hlavně její bejvalej zpěvák - nechuťák, notorik a svéráznej šoumen Ice B..půlka dílů je úplně na hovno, některý jsou hodně dobrý, jiný průměrný...podle toho jak se Ice vyspal nebo vožral. Každopádně muziku dělaj lepší než seriál, takže doporučuju spíš CDčka. ()

Garch 

všechny recenze uživatele

Frontman Elektrïck Mann, českých Cypres Hills, Jan Bezděk byl úkaz, jakých moc není. Ale, holt, maniodeprese a chlast jsou swině. ()

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Celkem povedená internetová show, která mě v době mé mládenecké slabomyslnosti dokázala slušně pobavit. Alkoholem posilněný moderátor vymýšlel celkem povedené náměty a tak se některé díly doopravdy celkem povedly. Nejlepší díl asi "Superstar" a "Erotické linky". ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Pičkanoidní exhibice, díky lihovinám a opiátům na držku padajícího alkoraperského glosátora, jejíž presentace je jakousi fekáliemi znečištěnou perlou internetového biosystému. Ice-B je přesně ten živočich rodu hominidi, k jehož bytí můžete přistupovat pouze dvěma způsoby, buď ho až za hrob nenávidět a nebo bezmezně milovat........jen tak ho nějak tolerovat, to zkrátka nejde. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Probudit se dvakrát na Nový rok na záchytce je na hovno!" Jo to byl démonický alkoraper Ajsbí. Jeho vulgární video blog měl humorné i trapné momenty. Ve většině z nich vystupoval pod parou. Nejvíc mám rád díl - Lekce chorvatštiny.  RIP :( 6/10 ()

Reklama

Reklama