Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Seznámit se bývá někdy těžké, než se do toho zapojí jezevčík... Mladý muž (J. Dulava) se po deseti letech vrací k mamince (S. Zázvorková). Prošel bolestným rozvodem a rád by si našel ženu, jenže je trochu nesmělý. A tak mu v tom pomůže náhoda, v níž hlavní roli hraje matčin jezevčík a fenka nové sousedky (I. Chýlková). (Česká televize)

Recenze (11)

rt12 

všechny recenze uživatele

Trio skvělých herců se statečně potýkalo s kravským scénářem a paní Sedláčkovou, Nevyhráli. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Tak takhle sladce a přímočaře to neumí ani napsat Rosemunde Pilcher.... Dulava si vyjde poprvý venčit psa, hned si k němu sedne nymfomanka, která je ještě víc nadržená než Pavla Tomicová ve SNOWBORĎÁCÍCH. A pak potká Chýlkovou, která se zrovna v ten den rozvedla... Nereálná, smyšlená blbost za pár kaček. [98. hodnocení, 11. komentář, 42%] ()

Reklama

roswelll 

všechny recenze uživatele

Příliš krátký příběh na nějaké hlubší hodnocení. Bakalářská povídka o tom, jak i zvířecí intuice může přivést k lásce. ()

Fifer odpad!

všechny recenze uživatele

Moje první střetnutí s A.Sedláčkovou. Tak tahle dáma, že má točit Zbabělce místo Formana, Hřebejka, nebo Slámy? Ne, ale vážně, Bakaláři mají svůj zavedený formát, takže chápu, že z toho ztěží mohlo vzniknout nějaké umělecké veledílo. Dá se ale natočit například vtipná, řemeslně slušně natočená povídka. Tohle je ale tragédie, schématické postavy suštící papírem (Rozvedený dobrák, Manipulativní starostlivá maminka, nymfomanka) a k tomu pointa, kterou uhodne průměrný divák už v půlce, ne-li na začátku. Já myslel, že tento televizní pořad vznikl proto, aby se využil potenciál všech těch hospodských historek. Nevím, ale režiséři a scenáristé bakalářských povídek chodí asi do nějakých jiných hospod, protože za takovouhle historku by u nás štamgast schytal ledatak kríglem po hlavě. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama