foto

Miro Gábor

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Ulice v karanténě (TV film)
2008 Malé oslavy
2007 Návrat čápů
2005 Příběhy obyčejného šílenství
2002 Rok ďábla
2000 Oběti a vrazi
1998 Co chytneš v žitě
Intuice (TV film)
1997 Knoflíkáři
1996 Mňága - Happy End
1995 Hazard
1993 Záhada hlavolamu

TV seriály

2017 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Chyba v plánu (S12E46)
Růžová budoucnost (S12E45)
Petice (S12E44)
další epizody (4)
2016 Drazí sousedé (TV seriál)
Nečekaný vítěz (E12)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Divadelní představení (S02E05)
Kluci nejsou na prodej (S01E24)
Velká dortová pomsta (S01E23)
další epizody (21)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Živé vzpomínky (S12E26)
Raritní případ (S12E25)
Změna je život (S12E24)
další epizody (4)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (12)
2012 Obchoďák (TV seriál)
Tři sta vteřin zpoždění (E06)
Musíme věřit (E05)
Lechtivá (E04)
další epizody (6)
1993 Česká soda (TV seriál)
Silvestr (E06)
Epizoda 5 (E05)

Dokumentární

2011 Inventura Febia (TV seriál)
2009 Krajan G. M. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky