foto

Miloslav Liška

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2005 Krev zmizelého
Trampoty vodníka Jakoubka (TV film)
2002 Waterloo po česku
Černý slzy (TV film)
2001 Tuláci (TV film)
2000 Der Lebensborn - Pramen života
Jabloňová panna (TV film)
1999 Ošklivá princezna (TV film)
1998 Hvězda života (TV film)
Hřích faráře Ondřeje (TV film)
1996 O sirotkovi z Radhoště (TV film)
O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli
1989 Značka: Na dožití (TV film)
1986 Ahoj sídliště (TV film)
Štěstí má jméno Jonáš (TV film)
1979 Lustr (TV film)
1978 Cesta domů (TV film)
1975 Muži jdou ve tmě (TV film)
Vilém Rozkoč (TV film)
1971 Kráska a zvíře (TV film)
Zvláštní případ (TV film)
1970 Kočka (TV film)
Mata Hari (TV film)
1969 Obžalovaná (TV film)

TV seriály

2016 Přístav (TV seriál)
Maringotka (S03E07)
Vítání jara (S03E02)
Havárie (S02E34)
2015 Přístav (TV seriál)
Bludičky (S01E13)
Striptýz na fakturu (S01E12)
Vzkaz (S01E10)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Mezi dvěma muži (S11E08)
Krušné začátky (S11E07)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Královna plesu (S01E21)
Prásk! (S01E20)
Oko za oko (S01E19)
další epizody (4)
2007 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Manželé roku 2006 (S04E02)
2006 Krev zmizelého (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1992 Přítelkyně z domu smutku (TV seriál)
Přítelkyně z domu smutku (E04)
Helga (E03)
Andy (E02)
další epizody (4)
1970 Alexandr Dumas starší (TV seriál)
Smrt Porthose (E03)
Marnotratný otec (E02)
Dobytí Paříže (E01)

Dokumentární

2015 Můj Vladimír Pucholt (TV film)
2010 Můj fotr a jeho nejoblíbenější koncentráky (TV film)
2009 Jiří z Poděbrad (TV film)
Krajan G. M. (TV seriál)
1999 Bráchův brácha (TV film)
Razítko na normalizaci (TV film)
1997 Deset století architektury (TV seriál)
1993 GEN - Galerie elity národa (TV seriál)
1969 A život jde dál

TV pořady

1992 Oko - pohled na současnost (TV pořad)
1968 Sondy (TV pořad)

Režijní filmografie

Dokumentární

1999 Razítko na normalizaci (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1999 Vasil Bilak - vlastenec internacionalista (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace