Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři filmové povídky, které spojuje téma sexu a smrti. Zvrácené erotické hrátky, nadpřirozená monstra a vzrušení z převleků nenechají nikoho chladným…  Tři příběhy spojuje jediné – sexuální perverze. První vypráví o netradičním manželském soužití. Manželku Viktorii vzrušuje sex se ženami. Ráda také pozoruje, jak její manžel souloží se ženami. Vždy si pozvou bezdomovkyni a nabídnou jí jídlo, koupel a pár drobných. Oběti vyhledává manžel. Do vína pak přimíchají omamné látky. S dívkami mluví jako pobožní lidé, aby se nebály. Svážou je nahé ve sklepě a ukájejí se na nich. Z poslední dívky se avšak vyklube zoombie...
Druhý příběh je o feťačce a prostituce. Snaží se začít znova s přítelem Frankem, který jí dřív dělal pasáka. Nyní krade lidem ledviny pro doktora, který je blázen. Schovává mutanta, který má nepřirozeně velký penis. Produkuje velké množství spermatu, ze kterého pak lékař opiáty, které jsou mnohem silnější a návykovější než drogy. Mutanta a jeho penis udržuje při životě jen kaše z lidských ledvin...
Třetí příběh je o ženě, která má neuvěřitelný strach ze psů. Je to neskutečná mrcha. Sex si dokáže užít, jen když může přítele ponižovat jako psa. Dokonce mají v bytě pokoj s náhubkem, obojkem a boudou. Claire si užívá. Chodí na koncerty a spí s kapelníky. Její přítel Pete o všem ví. Za trest jí pomočí spodní prádlo. Jejich vztah je na mrtvém bodě. Když jdou jednou na procházku, v tunelu potkají dva psy a Claire omdlí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (197)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Viac film ako horor ktorý je rozdelený do troch príbehov. Prvý trošku hororový, druhý viac mysteriózny thriller a tretí zvrátený o úchyláckom páre, ktorý nevie čo so sebou a navyše končí dosť - no pozrite si a posúďte sami. Neviem čo chcel režisér týmto filmom povedať, ale mňa teda až na prvú časť filmu a troška z druhej - neohúril absolútne ničím. Originalita tu nechýba ale pointu by ste skôr našli v jednofarebnej rubíkovej kocke. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Mazec a obrovské překvapení!!!! Akorát moje hodnocení jednotlivých povídek je asi trochu odlišné (jak jinak, hehe!) od ostatních. První povídka 80%. Úchylná, perverzní, brutální, super vizual. Ale přímá, krátká jasná, žádné překvapení. Druhá povídka 100%!!!! Ta byla nejlepší!! Naprosto perfektně promyšlená zvrácenost. Zde asi lidem dělá problém angličtina, protože se mluví dost slengovou "britštinou" a to ještě feťáckým slovníkem, takže asi většině lidem (bez titulků) unikají souvislosti. Každopádně ta bytost v kleci je žena a proč má tak obrovský penis není zas tak složité si zpětně domyslet. Zvrácené, hnusácké, brutální, dramatické psycho s naprosto úžasným koncem!! Třetí povídka 90%. Úchylné, perverzní, syrové a surové. Docela hodně drsný a vypilovaný příběh o týpkovi, se kterým jeho holka fakt drsně vyjebává (a to doslova ...). Celkově se jedná o "tripple - explo" záležitost, která se mi opravdu moc líbila!! Mohu srovnat s Asií v podobě Three Extremes (2004), povídkovým hororem stejné, ale naprosto dimetrálně odlišné asijské kvality. Dal bych snad i plný počet nebýt "nekompromisního" Rampo Noir (2005) z Japonska, které je oboum těmto povídkovým hororům v kvalitě a šílenosti ještě daleko na míle vzdálené, takže proto 4/5. Navíc v dnešní době už jsme zvyklí na ledacos, takže už to taková pecka mezi oči není.Ale i tak, líbilo a potěšilo velmi ... ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Co asi tak napsat k této prasárničce? Každý má svůj apetit a pokud není v rozporu se zákonem, tak se musí tolerovat. Tyto příběhy ale porušením zákona jsou. Nevím, proč byly natočeny, to mi nedošlo. Nepobavil jsem se, nezamyslel, nevyděsil. Snad mi bylo líto tvůrců, že je to bavilo dělat, to jedině vylezlo jako výstup z mé mysli. Nejsem prudér, ale musí to mít smysl. Ten kromě poslední povídky unikl do neznáma. Řemeslo slušné, jinak prázdné, studené a matoucí. 50% ()

akisha 

všechny recenze uživatele

No takže jsem čekala hororové povídky, ano, přišla ujetina nejvyššího rázu, ve který si můžou libovat snad jen úchylové, nebo individua, který oceňujou takovouhle úžasnou tvůrčí invenci a přehršel "perfektních" nápadů. Což o to, taky bych oceňovala, ale byla jsem většinou buď zhnusená nebo znuděná. Pár povídek jsem zapomněla snad hned, jak to skončilo (ta upírka či co), pak tam byla nějaká ta zdařilejší (sic bizarní, leč zábavná psí), vrcholem pak byla povídka centrovaná okolo pokusů na lidech s přirozením visícím po zem, to už jsem si musela pěkně pěstičkama protřít oči. Viděla jsem už kdejakou chujovinu, ale tohle se řadí k největším mnou zhlédnutým úletům. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

JE TO JEN POTĚŠENÍ, KTERÉ NÁM PÁN POSKYTUJE..... /// Tři hororový povídky, od kterých se očekává, že díky délce půjdou rovnou ,,k věci“. To se nejlíp daří tý první. Dům a domov je jednoduchá, 26 minut trvající černohumorná hříčka. Druhá věc - Stroj na mutanty - ač nejhororovější, mě ,,třetí oko“ nevotevřela, ale během půlhoďky si jistě pár úchylných srdcí získá. Až ta třetí Mrcha naplno uspokojila moje perverzní a zvrácený choutky. Kdo z nás by neměl rád šukání na všechny způsoby? Jen bacha, touha bejt psem se během půlhoďky může stát nakažlivá. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jménem ,,Pána“ si k sobě zvu bezdomovce na večeři . 2.) Někdy si myslím,že jsem pes. 3.) Mám halucinace, ve kterých vidím muže co visí v kleci. 4.) Thx za titule iq.tiqe. /// PŘÍBĚH **** HUMOR * AKCE ne NAPĚTÍ ** ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo v Anglii v Londýně. (Terva)
  • Režisér a producent Sean Hogan měl na začátku natáčení problémy s některými herci, kteří po přečtení scénáře odmítali zahrát své role. (Terva)
  • Snímek byl v listopadu roku 2011 promítán na Mezinárodním filmovém festivalu v Leedsu jako plná nesestříhaná režisérská verze. (Verka13)

Reklama

Reklama