foto

Christopher Fairbank

  • nar. 4.10.1953 (64 let)
    Hertfordshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tajna pečati drakona. Putěšestvije v Kitaj
2016 Lady Macbeth
2015 Orthodox
Writers Retreat
2014 Hercules
Strážci Galaxie
2013 Jack a obři
2012 Inspector George Gently: Gently with Class (TV film)
2011 Perverzáci
Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna
2010 Lennon Naked (TV film)
2009 Edward's Turmoil
Góóól! III.
2008 MindFlesh
2006 Almost Heaven
Loď stínů
Spláchnutej
2005 A Waste of Shame: The Mystery of Shakespeare and His Sonnets (TV film)
Góóól!
Wallace & Gromit: Prokletí králíkodlaka
2002 Hlubina
2001 Bunkr
2000 Na počátku (TV film)
1997 Pátý element
True Tilda (TV film)
1994 Pinch of Snuff, A (TV film)
Tajný agent Royce (TV film)
1993 Hlavní podezřelý: Divné chutě (TV film)
1992 Falešná hra (TV film)
Vetřelec ³
1990 Bílý lovec, černé srdce
Hamlet
Vrahovy ruce (TV film)
1989 Batman
1988 Hanna's War
1987 Dvě paní Grenvillové (TV film)
1985 Smysluplná vražda (TV film)
Víc než dost
1980 Cry Wolf
Probuzení
1979 Agatha

TV seriály

2017 Taboo (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Shovels and Keys (S01E01)
2016 The Secret Agent (TV seriál)
Dickensian (TV seriál)
Epizoda 20 (E20)
Epizoda 16 (E16)
Epizoda 13 (E13)
další epizody (11)
2015 Dickensian (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Wolf Hall (TV seriál)
Nepříjemnosti (E05)
Kouzlo s třemi kartami (E01)
2014 Jamaica Inn (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Pán času (TV seriál)
Flatline (S08E09)
2013 Family Tree (TV seriál)
Vláda (TV seriál)
Hříšníci minulosti (S03E06)
2011 Únos a výkupné (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
2010 Five Daughters (TV seriál)
This Is Jinsy (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
The Happy Day (S01E02)
Merlin (TV seriál)
Never Better (TV seriál)
Tess z rodu D'Urbervillů (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražedná minulost (S10E08)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
Pět dní (TV seriál)
2006 The Line of Beauty (TV seriál)
2005 Diamond Geezer (TV seriál)
The Rotters' Club (TV seriál)
2004 Doktor Martin (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
Paradise Heights (TV seriál)
2001 In a Land of Plenty (TV seriál)
In Deep (TV seriál)
1999 Červený Bedrník (TV seriál)
1998 City Central (TV seriál)
Invasion: Earth (TV seriál)
1997 Underworld (TV seriál)
Wokenwell (TV seriál)
1996 Crocodile Shoes II (TV seriál)
Into the Fire (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1994 Crocodile Shoes (TV seriál)
Finney (TV seriál)
Space Precinct (TV seriál)
1991 Spender (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
1989 Stay Lucky (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
Rockliffe's Babies (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Going Out (TV seriál)
1979 Noah's Castle (TV seriál)
Old Curiosity Shop, The (TV seriál)
Sapphire and Steel (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Útok na CI5 (S03E01)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

TV pořady

2003 Comic Relief 2003: The Big Hair Do (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace