Reklama

Reklama

Blood Runs Cold

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Winina odchádza zo svojho príbytku, aby strávila niekoľko dní v staršej rodinnej chate uprostred zasneženého lesa. V neďalekom podniku stretáva  bývalého priateľa s niekoľkými kamarátmi. Nakoľko nechcú prerušiť príjemnú zábavu, rozhodnú sa presunúť na Winininu chatu. Spočiatku príjemné posedenie sa razom mení na boj o život. Šialený vrah so sekerou sa blíži! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film na víc jak dvě hvězdičky rozhodně nemá. Atmosféra je chvílemi celkem slušná, ale to je asi tak všechno, za co lze tenhle kousek pochválit. Autoři zapomínají i na nejzákladnější věci (mařka běhá po venku a je už světlo, zaběhne do domu a venku je tma...). Logika skřípe takovým způsobem, že se to už nedá přehlídnout. Chvílemi má film náběh na solidní thriller, ale vzápětí to zabije nějaká dementní scéna. Dvě hvězdy za zajímavýho killera, dobrý prostředí a obstojnou atmosféru, víc ani prd a to jsem ještě hodnej. 40% ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Drsní seveřané se také snaží lidem dokázat, že horory umí a já jim fandím. V té jejich krajině se to musí točit jedna báseň. Temný dům, všude sníh, zima co zaleze až do morku kostí a přímo pod domem podzemní jeskyně ve které má svou skrýš zvrácený kanibal. No vědět to ta holčina tak jela asi relaxovat od práce někam jinam a nebo by radši makala přes čas. Každopádně to netuší takže do baráčku vleze a aby jí tam nebylo smutno pozve donitř i bejvalého kluka s ještě jedním párem co potká v baru. Že se většina z nich (nebo třeba všichni) závěrečných titulků nedožije to je asi jasné všem. Každopdáně komu jsem smrt fakt skoro až zvráceně přál byl ten její manager, který se do příběhu vetřel skoro až násilím jelikož prostě nedokázal pochopit, že nemá pár dní otravovat a nezůstal u psaní trapných SMSek, ale rozhodl se přijít v plné parádě...Dobře mu tak příště dá pokoj...Co snímek sráží je bohužel sám vrah, který ze začátku se s ničím fakt nemazlí a oběti likviduje efektivně, avšak postupem času asi chytí nějakou nemoc protože najednou je hluchej, slepej a ...ano...blbej...totálně...je to škoda mělo to našlápnuto fakt dobře. Ale za těch pár korun co to natočili se povedl hodně dobrý snímek, který za podívání rozhodně stojí. ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zas chytl slinu na nějakou vyvražďovačku a narazil jsem na Blood Runs Cold. Což mi v těchto parných dnech přišlo jako ideální volba. Čekal jsem slasher ve stylu Fritt vilt a daleko od pravdy jsem nebyl. Plusem je rozhodně zasněžená krajina, protože cákance krve na sněhu vypadají vždycky líp. Sympatická je i stopáž a celkem se povedl i killer. Co mi naopak moc nesedlo byly postavy. Fritt vilt měl alespoň charizmatickou hrdinku. Tahle si moje sympatie zrovna dvakrát nezískala. Pravdou je že tu mohlo být víc gore a krve, ale tak převládá spokojenost. Slabší 4 záležitost. ()

Khumbac 

všechny recenze uživatele

Mam pocit, že Sonny Laguna je asi tak patnactilety grinder co si občas natočí nějaký film. Vytvořil fajneho vražedníka s beranicu a cedníkama na očach, z kterého se po úderu sekyrou či píchnutí šroubovakem zespoda do hlavy, práší jak z chlupaté deky, a samozřejmě bude stále žít. Dobrý grind je i crustový jedinný skřek, který za celý film vydal. A vůbec asi nejlepší je záběr digitální nudle visící z nosu mlade hlavní hrdinky :) I Céčkové filmy mají své oblíbence. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Super, vzhledem k tomu, že rozpočet byl asi tak pět korun, mohl výsledek dopadnou i hůř, ale divácké potěšení se stejně zaseklo na bodu nula. Kdyby si tvůrci alespoň odpustili ty zbytný nepovedený efekty typu pixelová pára od pusy... Ne, tady si zkrátka na hvězdičkovou charitu hrát nebudu. Jeden bodík za občasný náznaky atmosféry. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Během 35 dní natáčení se pohybovala teplota okolo -15 až -20 °C. (Cheeker)

Reklama

Reklama