Reklama

Reklama

Buranský masakr

všechny plakáty
Trailer

Čtyři mladiství delikventi tráví víkend spolu se svými sociálními pracovníky v odlehlé vesnici Yorkshire Mortlake, kde to vypadá jako by se zastavil čas. Po menším incidentu s místními obyvateli začnou brutální krvavé nájezdy starousedlíků, které se změní v nepředstavitelnou noční můru. (mosnak)

Videa (1)

Trailer

Recenze (75)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ten začiatok bol srandovný,potom sa zjavil malí mikrobus a v nom dvaja sociálny pracovníci,1 dievča a traja chalani a jedného z ných som chcel zabiť aj ja a schválne či to uhádnete že ktorého.Skoro po celú dobu tu bola nuda.Jedna z tupých akože vyvraždovačiek,kde fuck zľudovelo a bolo ho tu veľa.Logika žiadna,postavy totálne (ne)sympatické.Vidlácke vyvraždovačky môžem aj keď skoro všetky sú na jedno kopito.Tu je príbeh niekedy originálny inokedy spadá do roviny klišéovitosti.Aj tu som postrehol čierny humor,ktorý mám rád ale tu mi vôbec nesadol.Po dejovej stránke to bolo chaotické,amatérske a aj nechutné.Takú nechutnú partiu vidlákov som vážne ešte nevidel.Herecké obsadenie a aj ich prejav bol úbohý.A tak debilne sa chovajúce postavy sa nevidia každý deň a zato chvála Bohu.Za dobré spracované gore efektov a za nádhernú Fretku Albína dávam 2* ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Nesadlo ! V tomto prípade mal humor ustúpiť a pridať na krvilačnosti. Námet, ako aj scenár bol mizerný a celý balvan ostal na rejžovi. Nadsádzka bola zabudnutá , ,ako vlasne celé to cirkusantské šapitó. Motorovka ma pri podobných snímkoch už neumravní a ten blbeček v štýlovom saku, s make-up od šaška Ma teda naozaj pri hodnotení ukľudnil. HQ prostredie zneužité na NIČ! ( uhádni ukradnutý motív ) ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Někteří tento "FYLM" Posílají tam, kde prezidenti dávají nesmyslné amnestie a druzí tam, kde se tepláky nosí na hlavě. Já pošlu tento film do teplákova. Film je sice blbost a i ty smrti (pro některé originální) nejsou tak špatné. Gore je sice mírně digitální, ale na druhou stranu, dementní chování obětí a scénář tyhle věci zastíní. Jediné co je na tomto filmu na dobré úrovni, je zpracování vidláčků. Ti jsou výborně nechutní a oplzlí. Pro mě to byla ale akce na jedno vidění a pokud by se někdy objevilo pokračování, tak určitě mrknu. Teď už mizím, mám totiž v garáži nějakou show. 70% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Takhle už mě dlouho žádný snímek neotravoval. Zbytečná, sprostá, nepůsobivá jednosměrná krávovina tentokrát z Anglie a z Německa. Rezervně beru, že Angličané horory točit neumí a hororové komedie už vůbec ne, ale až takový magor nejsem, abych byla tímhle bizzare hixplo unešená. Některé vraždy byly vcelku originální, jiný důvod pro tu jednu hvězdu nemám. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle hixplotation mě příliš nevzal. Banda buranů byla i na komedii příliš buranská, příliš vtipných gagů či hlášek jsem se také nedočkal a tak vše viselo na tom, jak budou jednotliví členové expedice či vidlácké komunity odcházet ze světa a jaké bude gore. Způsoby řezničiny nijak nepřekvapily, ačkoliv čím se dá dnes ještě překvapit, ale ani nijak neurážely. Gore se docela povedlo, ale na Brity a na to, co jsem očekával, je to pořád málo. 30% ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama