Reklama

Reklama

Hrůza v lese

Trailer

Obsahy(1)

Parta přátel se rozhodne jet na venkov. Hned po příjezdu jsou upozorněni na sériového vraha, který řádí v okolí. Rozhodnou se zůstat, což se jim krutě vymstí... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Omlouvám se Britům, ale tohle je vážně "Hrůza" s velkým H. A bohužel ne "v lese", ale na televizních obrazovkách. Blbý nápad, blbé provedení, blbý konec... zkrátka všechno špatně. A když říkám "všechno", myslím tentokráte opravdu všechno. Originální název navíc vyzrazuje vraha, takže trošku faux pas. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Hrůza nejenom v lese, ale i na plátně. Snažil jsem se tomuhle filmu dokonce nadržovat, ale nemělo to cenu. Nápad to byl sice dobrý, ale provedení stálo za prd. Plakát je to nejlepší na celém filmu. Herci mi vůbec nepřirostly k srdci a výkony některých mi připadaly jak z amaterského filmu. Trvalo to jen hodinu a patnáct minut, i tak jsem se nudil. Některým momentům jsem se musel zasmát. Spoiler! Na konci říká vrah poslední přeživší, že ho pobodala ženská, kterou skupinka potkala v lese, ale jak mohl vrah vědět, že jí potkali? ()

Reklama

animario odpad!

všechny recenze uživatele

Český překlad názvu filmu je naprosto trefný,je to vážně hrůza...a v lese. Scénaristickej hnůj, oškliví toporní herci, dement...počkejte si ..vážně DE-MENT-NÍ dialogy. Zpočátku byly některý situace tak absurdní a debilní,že jsem se musel podívat na info o filmu, jestli to náhodou není špatná parodie. Britové by měli zůstat u sitcomů a Kelly Smith v domácím vězení a na doživotí. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Uvedomili si niekedy lokálny distribútori, že občas ich preklad pôvodného názvu spraví pre zatratenie filmu veľa? No nič. Sám o sebe je snímok veľká úbohosť, ktorá sa hraje na niečo, čo ani zďaleka nieje. A utvrdzuje ma to na presvedčení, že ktokoľvek môže chytiť do rúk kameru a natočiť film. A netreba na to ani šušky. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

( POZOR !! OBSAHUJE SPOILERY !! ) "Nelíbí se mi, co se tady děje !!" - "Od začátku víš, jak to mezi námi je !!" - "Nemluvím o nás !! Ale o tom chlápkovi, co krvácí v mý posteli !!" ;) No, nemůžu říct, že by mě překvapilo, jak se zde uživatelé, kteří se nazývají hororovými fanoušky potažmo i odborníky, obouvají i do relativně zajímavých filmů a rozhodně se přitom neštítí je naprosto nemilosrdně odepsat nejnižším možným hodnocením, přičemž mám často pocit, že film ani nemohli vidět do konce !! Samozřejmě každého věc, vkus je vkus, nehodlám nikoho urážet !! A tak jednomu nezbývá, než se nezabývat celkovým procentuálním vyjádřením kvality každého z nich a zkrátka si udělat obrázek sám.. Hrůza v lese, ačkoliv se jedná o ultralevný debut britské režisérky Kelly Smith rozhodně nepatří mezi záležitosti, které by mě rozčilovaly, které by byly nekoukatelné !! Samozřejmě se jedná o slasher, a nebudeme si nic nalhávat, zde divák rozhodně nemůže očekávat žádné převratné herectví, byť do jisté míry právě tento typický žánrový rys Hrůza v lese popírá, přinejmenším díky představitelům obou (!!) zabijáků Samu Hazeldinovi i Gordonu Alexandrovi, kteří mě opravdu zaujali !! Ostatně právě tu snahu Kelly Smith o vymanění se ze zažitých žánrových pravidel a jakousi inovaci ruku v ruce však s neskrývaným obdivem k sedmdesátkovým či osmdesátkovým britským hororům v čele s tvorbou studií jako Hammer či Amicus velmi oceňuji, zřetelné odkazy například k Warrenovu Terroru či Roesslerovu Slaughterhouse vás v tom, že režisérka na podobných kouscích vyrostla, jen utvrdí !! Právě tu již zmiňovanou inovaci lze vidět i ve faktu, že mimo stromového chirurga tu máme i druhého vraha, který však v jakémsi kontrastu k němu nevraždí pro zábavu, ale pouze z nutnosti, případně v tom, že tentokrát tvůrci nenechají přežít ani tzv. final girl, čímž porušují nejzákladnější pravidlo slasheru, ačkoliv závěrečný dialog dává sympaticky jasně najevo, kdo se směje naposled !! Nejpovedenějším článkem Don't Let Him In však bezesporu je neskutečně zdařilý soundtrack Samuela Karla Bohna, který se mimo jiné podílel i na hudbě k Thorovi či Zrození Planety opic, velmi zdařilé dramatické pasáže udržují filmu napětí i přes často lehce nechtěně úsměvné vyznění, ve finále soundtrack opravdu graduje a svou úderností mě přímo nadchnul !! Už jen samotný velmi podařený plakát k filmu mě navnadil a musím říct, že zklamaný i s přihlédnutím k nezkušenosti tvůrců rozhodně nejsem, nebýt celkové nevyváženosti a nezřídka velmi stupidním posunům děje, v čele s monstrózně trapným asi trojím zmrtvýchvstání, hodnotil bych i lépe, protože jsem dostal velké množství brutality odlehčené zdařilými černohumornými pasážemi a opravdu se bavil !! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama