Reklama

Reklama

Hra "vadí, nevadí", kterou studenti hrají na univerzitě, se zvrtne poté, co Felix spáchá sebevraždu. Felixův bratr Justin chce vědět, proč ho ztratil. Rozhodne se jej pomstít. Zapojí se do této hry, avšak po svém. (cezero)

Recenze (127)

lillien 

všechny recenze uživatele

Než se děcka prokousala k nějakému tomu napjatému análu, lehce jsem se nudila, ale v rámci seznámení s postavami se to dá odpustit. Když se fakani konečně dostali do průseru, chvíli mi trvalo, než jsem jim začala fandit, neb jednak si na hlavní roli zloducha vybrali takového katalogového hezounka, u něhož mě neustále rušila dokonalá britská dikce (čti očumovala jsem mu konstituci) , a druhak mi z té party nebyl ani jeden kus sympatický. Nu což, není to přehlídka našich nových kamarádů. Bratříček Justin se postupně do mládeže docela nápaditě obuje, děj se rozpumpuje a závěr okoření několik slušně nečekaných situací. Nebýt naprosto neodpustitelně kokotsky alogického chování jedné z postav, která reaguje stylem, že snad jeho roli musela vymýšlet autorova manželka s blond přelivem, prdla bych tomu ještě o jednu hvězdu víc. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jasně dokazuje,že flaška nemusí být zábava jenom na párty,ale může z toho být i solidní zábava na filmovým plátně.Samozdřejmě pokud se to dobře uchopí.Navíc filmy ve stylu Would You Rather nebo třeba Vile já prostě můžu.Navíc mi to hodně (hlavně ze začátku) připomínalo film The Final.Ale každej z těchto filmů si šlape svou vlastní cestičku a je úplně jinej.Hlavní pošuk hrál skvěle a ostatní herci si to střihli taky dobře.Snímek byl dobře natočenej a hned od začátku mě v táhl do děje.Takže za sebe říkám,že to bylo příjemný a nečekaný hororový překvápko,který můžu klidně doporučit.Snad jen nadšenci gore efektů(což jsem i já) by mohli brblat,ale myslím si,že tenhle kousek to skvěle utáhl i bez nich a to se taky cení.Spokojenost. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Bavil som sa.Aj keď tento film sa vyznačuje dosť dlhými konverzáciami ale malou akciou.Hrať fľašku s neznámym a ešte aj psychopatom sa moc nevypláca.Tento film je predvídateľný a už dopredu viete ako tento film dopadne.Odohrávalo sa to hlavne na chate a v jednej miestnosti,ale vobec to nevadilo.Sympatický herci,vraždy boli niekedy veľmi vynaliezavé a aj natočené to bolo dosť dobré. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Tahle pozvánka do lesa se starou chatou, věřícím maniakem a partou teenagerů navrch, to má nakonec za tři. Celkem slušný nápad hraničí až s neúměrnou jalovostí, neumím si totiž vysvětlit idiotské chování některých jedinců, kteří radši měli svým jednáním podat předběžnou žádost o eutanazii. Zachraňoval to až dobře sehraný záporák a několik neočekávaných zvratů, nicméně neočekávejte nějaká jatka, veškeré vraždy jsou v light provedení. "Vadí - Nevadí" je příkladem naprosto nevyužitého potenciálu, ve kterém se tvůrci mohli předvést v mnohem brutálnějším pojetí. ()

Fanita 

všechny recenze uživatele

Nie príliš hororový snímok ma príjemne prekvapil. Najprv som si myslela, že to bude na jedno kopyto so všetkými typickými americkými horormi, ale výsledok ma prekvapil. Herci vynikajúci, hudba príjemná. Neviete vôbec, čo Vás čaká v nasledujúcej polhodinke, čiže skvelé napätie zaručené... Koniec som vôbec nečakala, super. A samozrejme David Oakes je asi ten najlepší záporák tejto generácie mladých hercov... ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru na Americkém filmovém trhu dne 3. listopadu 2011. (Worry77)

Reklama

Reklama