foto

Nicky Henson

  • nar. 12.5.1945 (74 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tango One
2017 We Still Steal the Old Way
2016 The Holly Kane Experiment
2015 Draw on Sweet Night
Gozo
Narcopolis
2014 No Point (TV film)
We Still Kill the Old Way
2012 Run for Your Wife
Truth or Dare
2011 Blesk
2005 Syriana
2004 Vera Drake - Žena dvou tváří
2002 Zamilovaný gigolo
2001 S tebou i bez tebe
Svatba za všechny peníze (TV film)
1998 Anorak of Fire (TV film)
Parting Shots
1993 Micky Love (TV film)
1987 Love After Lunch (TV film)
1986 Season's Greetings (TV film)
1985 Absurd Person Singular (TV film)
Tropical Moon Over Dorking (TV film)
1982 A Midsummer Night's Dream (TV film)
Anyone for Denis? (TV film)
1981 L'isola del gabbiano
1977 No. 1 of the Secret Service
1976 The Bawdy Adventures of Tom Jones
1975 Bedtime with Rosie
1974 Penny Gold
Vampira
1973 Psychomania
1972 All Coppers Are...
1970 There's a Girl in My Soup
1969 Letka Moskytů
1968 30 Is a Dangerous Age, Cynthia
Lovci čarodějnic
1967 Here We Go Round the Mulberry Bush
Jokers, The
1964 Father Came Too!

TV seriály

2016 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2013 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)
2010 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2008 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt na gilotině (S10E07)
2007 After You've Gone (TV seriál)
2003 Blue Dove (TV seriál)
Swiss Toni (TV seriál)
2001 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Temný podzim (S04E05)
2000 Doctors (TV seriál)
1996 Paul Merton in Galton and Simpson's... (TV seriál)
1994 All Quiet on the Preston Front (TV seriál)
Class Act (TV seriál)
Pie in the Sky (TV seriál)
1993 Health and Efficiency (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
Heartbeat (TV seriál)
Inspektor Frost (TV seriál)
Sitting Pretty (TV seriál)
1990 Green Man, The (TV seriál)
Upper Hand, The (TV seriál)
Wales Playhouse (TV seriál)
1988 After Henry (TV seriál)
Singles (TV seriál)
Thin Air (TV seriál)
1987 Inspektor Morse (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Lovejoy (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
Home to Roost (TV seriál)
1984 Driving Ambition (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Happy Apple, The (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
Whoops Apocalypse (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)
Hotýlek (TV seriál)
Sex (S02E02)
1977 The Foundation (TV seriál)
1975 Lucky Feller (TV seriál)
Prometheus: The Life of Balzac (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Arthur of the Britons (TV seriál)
1971 Shirley's World (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Vacant Lot (TV seriál)
1966 Frost Report, The (TV seriál)
1964 Paris 1900 (TV seriál)
1963 The Human Jungle (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2010 The Foods That Make Billions (TV seriál) - vyp.
2008 Pig Production: Animal Welfare Aspects of Good Agricultural Practice
2005 Fawlty Towers Revisited (TV film)

Host

TV pořady

1979 Give Us a Clue (TV pořad)
1969 This Is Your Life (TV pořad)
1965 BBC Show of the Week (TV pořad)
Call My Bluff (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace