Reklama

Reklama

Daniel Landa: Československo Tour 2008

(koncert)
Hudební / Dokumentární
Česko, 2011, 147 min

Hrají:

Daniel Landa

Obsahy(1)

Záznam koncertu, který proběhl v rámci Československo Tour 2008 v Ostravě v ČEZ Aréně 22 .4 .2008.

Tracklist:

01. Slovanská bouře
02. 1938
03. Třista z místa
04. Na obzoru ani mrak, ani loď
05. Přízraky
06. Quantum tarantulí
07. Smrtihlav
08. Vltava
09. Dušičky
10. Zlatý drak
11. Walter, Ute, Tommy a Mary
12. Eurosong
13. Protestsong
14. Padám hloub
15. Šance
16. Tajemství
17. Táta
18. Motýlek
19. Andílek
20. Touha
21. 1968 (Melo4three)

(více)

Recenze (16)

sator 

všechny recenze uživatele

Klávesista-tragický muž :-) Výpadky textu, zpěvu i intonace... Pohybová choreografie ala šimpanz...😎 ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Tenhle koncert jsem měl vidět na živo, bohužel jsem musel odcestovat na služebku do Číny. Sice jsem byl rád, že jsem se mohl podívat někam, kde bych se asi jindy neměl možnost podívat, ale přesto jsem stále musel myslet na to, že neuvidím další koncert Dana Landy. :-) Ikdyž jsem věděl, že jeho hlasový projev nebude nejlepší (kvůli autonehodě a dalším okolnostem), přesto jsem pořád doufal, že nakonec dvd z tohoto koncertu vyjde a nakonec jsem se dočkal. Po shlédnutí jsem chyby našel, to je jasné, ale stejně je to kvalitní koncert a Dan se opravdu snažil seč mohl, ikdyž mu hlas občas nestačil, pořád je to vynikající výkon a velice povedený koncert. ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Nepreferujem túto hudbu, takže je pochopiteľné, že moje hodnotenie nebude vysoké :). Ale ako dá sa to počúvať, aby som dodal odpad to rozhodne nie je, ale nie je to ani ***** ak mám byť úprimný. Všetci tu píšu, že odpady a päžhviezdičkové programy si šetria, ale tu to trochu preháňajú. No čert to ber po jednom programe, ja som verný priemeru teda silné dve hviezdičky (**). ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Tohle se Landovi skutečně povedlo. Prudké, svižné, bojovné a zároveň zajímavé. To všechno je Československo Tour 2008. ()

HArna 

všechny recenze uživatele

Skvělej koncert,výborná atmosféra.Je štěstí,že vůbec vyšel na CD-DVD.Jde vidět,že Dan není po autonehodě připraven na 100%.Škoda,že je playlist o proti koncertu na nosiči zkrácen.Neobsahuje původní verzi písně nigredo a malá díra v hlavě a škrtnutá byla i píseň dáma mého srdce,která nevyšla ani na CD-nigredo,které vyšlo po roce od tohoto turné.Ale Landa je Landa :-) ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

S tím co Landa nevydal na Nigredu a prezentoval na svých koncertech i v budoucnu (turné Vozová hradba) by vydalo v pohodě na EP, škoda, zde je neoficiální živák, který koloval na netu lepší volba. Navíc některé písně zazněly dvakrát a oficiálně je přeházen playlist, opravdu nevím proč, mělo to být jako na koncertě. ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

Tento koncert jsem měl možnost vidět na živo a i to umocňuje můj silný zážitek. Dan zpíval skvěle a i atmosféra byla na výbornou.Snad i proto jsem nemohl dát jiné hodnocení než 5 hvězdiček. Jediným zklamáním pro mě byly přídavky,protože Dan zpíval písničky,které už zazněli v průběhu koncertu a to zpěvák na jeho úrovni a s takovým repertoárem nemá zapotřebí. ()

Tominko12 

všechny recenze uživatele

Tak toto bol geniálny koncert. Áno, Dan asi nebol v najlepšej forme a občas aj zabudol text...ale proste bolo to úžasné - škoda, že som tam nebol - to bol nárez ako sa patrí. Pri piesni 1968 sa tlačia slzy do očí - krásne. Jednoznačne 5* ()

Reklama

Reklama