Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osamocený ranger přichází do města vyčistit stopy zločinu a korupce, hned po nalezení oběšeného nevinného muže. Při sjednávání pořádku ve svém městě, objevuje řadu nekalých praktik odehrávajících se přímo za zavřenými dveřmi. Při postupném vyřizování účtů ovšem dojde k největšímu masakru, co kdy toto město zažilo. (CRYPT)

Recenze (5)

CRYPT 

všechny recenze uživatele

Je až s podivem, že taková zhovadilost může vzniknout v Kanadě... 1na hvezdička za nádhernou herečku Jessicu Paré, jejíž oči mne udržely se na to dokoukat, za docela hezkou kanadskou krajinu a za to, že se to maskuje jako western. Nízkorozpočtový film, o menší délce než je obvyklé, který neskutečně nudí a ke shlédnutí doporučuji jen kvůli aspektům, které jsem uvedl. ()

Tasartir 

všechny recenze uživatele

Udrželo to moji pozornost celý film a to je u nízkorozpočtového filmu většinou vyjimečné. +1 hvězdička za podhodnocení filmu a hned to vyskočilo o pět procent nahoru. :) ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

I takhle krátká stopáž byla v tomhle případě moc. Nuda, nuda, nuda. Hezká příroda a Jessica Paré, které slušela i jizva přes půl huby, byly jediné dvě věci, které mě donutily tomu jakž takž věnovat pozornost. 10% ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

No pane jo... Strucne jde asi o tohle: Settleri maji problem s ruskou mafii. Nejdriv jde o drogy, pak se ukaze ze o zlato. Vyresi to Mirek Dusin na bilem koni tim, ze vsechny postrili. Do toho hraje ambientni muzika a cele to pusobi jak od desetileteho ditete. Hlavni holka je ultrnadherna i s tou nalepenou jizvou. Nakonec dobro zvitezi. Spusta scen pusobi usmevne, vlastne skoro vsechny. Vynahazene to mame tim, ze to vypada cele jak reklama na chraneny narodni park, takze se muzeme kochat kycovitym obrazem. Ulet, ale... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kanadský western? No, je tomu skutečně tak. Menší rozpočet by ničemu nemusel vadit. Je vidět, už od začátku, že tvůrci sem ta měli nějaký ten nápad. Pomalé, klidné, což je v souznění s nádhernou přírodou. Přiznám se, že osobně mám ale radši westerny, kde se přece jen trochu víc hraje na postavy, na šmejdy a na střelbu, víc než na opiové halucinace a pomalé, až téměř uspávající pohyby kamery. Příběh je bohužel slabinou. Ke konci se chce film tvářit jako drsný western, místy se to povede, ale ti Kanaďané tam prostě vypadají divně. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama