Reklama

Reklama

Odvrácená strana spánku

(festivalový název)
  • Nizozemsko Other Side of Sleep, The (více)

Obsahy(1)

Před dvaceti lety nevysvětlitelně zmizela matka malé Arlene. Dívku ani v dospělosti neopustilo silné trauma, má strach z lidí, trpí náměsíčností a je nejspíše duševně narušená. Když je v lese irského městečka nalezeno tělo mladé ženy, Arlene se náhle vrací vzpomínky na tragickou rodinnou událost a upíná se k rodině zavražděné. Má snad s úmrtím společného víc, než se na první pohled zda? (Febiofest)

(více)

Recenze (6)

boshke 

všechny recenze uživatele

(Febio Fest) Dalo to práci neusnout. Hodně se mlčelo a koukalo do blba, málo se vysvětlovalo, oč má jít. Ani režisérka se nepřišla ukázat, aby nám to objasnila... 30% ()

kockopes 

všechny recenze uživatele

Divácká porota Febiofestu 2012. tak tohle prosím ne. Vlastně jsem ani nepochopil, o čem to bylo a pokud jsem to chvílemi pochopil, následující minuty mne zase tvrdě usadily zpět... ()

Reklama

Shaman::.. 

všechny recenze uživatele

Problém není ani v tom, že film nemá pevný příběh, ale nemá ani kontury, co tím chtěla autorka říci. Nevadí mi filmy, které si divák může interpretovat po svém. Tady je ovšem divák nevědomostí naprosto ztracen a nemůže se ani o stéblo trávy opřít. Film se utopil ve vlastní mlze, ve vlastní náměsíčnosti /// FebioFest 2012 /// ()

Oxymoron 

všechny recenze uživatele

Po slibném začátku jsem se těšil, že si na letošním FebioFestu taky trochu káknu při nějakém tom hororu. Jenže pak jsem se začal ztrácet a přiznám se bez mučení, že od půlky filmu jsem jen tak civěl na plátno a myšlenkama byl na pomerančovém pivu v prvním patře Cinestaru, kde ho hostesky dávaly zdarma ochutnávat. Atmosféra pěkná, o tom žádná, ale těžký, hodně těžký to bylo. Kdybych býval dával pozor, třeba by mě to úplně rozsekalo... jenže já nedával :( ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama