Reklama

Reklama

Geissenovi: Těžký život milionářů

(pořad)
  • Německo Die Geissens - Eine schrecklich glamouröse Familie! (více)
Reality-TV
Německo, 2011, 55 min

Obsahy(1)

Reality show o bohaté rodině Geissenových, která divákům ukáže, jak "těžký" je život bohatých. Multimilionář Rober Geiss, zakladatel médní značky Uncle Sam, žije se svojí rodinou - manželkou Carmen a dcerami Davinou Shakirou a Shaniou Tyrou - ve skutečném přepychu. Vlastní mnohé nemovitosti, mimo jiné domy v Saint Tropez, Kitzbühelu, Monaku, luxusní jachtu, velký automobilový park, ve kterém nechybý Bentley, Hummer či Rolls Royce. Už jen z tohoto výčtu je zřejmé, že Robert Geiss si vybírá jen luxusní věci. Vede však skutečně takový záviděníhodný život v přepychu, o jakém se obyčejným smrtelníkům může jen zdát? (TV Barrandov)

(více)

Recenze (122)

tommy187 odpad!

všechny recenze uživatele

Ako sa má človek dívať na to, ako rozhadzuje nejaká rodina peniaze? Alebo na to, aké príšerné brbty robí Carmen? Či ako rozmaznávajú deti? Ale čo sa stane keď príde kríza, aj potom budú tak rozhadzovať? Program bez pointy, kto ho sleduje je na úrovni tých, ktorí v ňom účinkujú. No aby to nebol odpad odpadov našiel som si jedno pozitívum :). Je to celkom zábava pozerať sa na to, ako muž tvrdo maká a ako sa na neho žena pozerá. To je naozaj komické. Áno, máte pravdu! Takto sme dopadli. ()

Timy68 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se všem, kteří budou na mé hodnocení znechuceně koukat s myšlenkou, jak jsem jen mohla dát až 2** Ale prostě ty hemzy Carmen a neustálý zazdívání Roberta někdy opravdu stojí za to občasný zkouknutí :-D 'Róbert, ja to vidím rozmazane !' 'Musíš si nasadiť okuliare, toto je 3D televízor.' 'Stále to vidím rozmazane !' 'Ale 3D okuliare, nie slnečné' :DD Nikdy nepochopim, proč všude chodí Carmen na 10-ti cm podpatcích... Proč si třeba do tašky nehodí blbý žabky, který by jí zabrali minimum místa, kdyby jí náhodou bolely nohy. A pak se vymlouvá, že nevěděla, že budou tolik chodit. Prostě bloncka... ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pre všetkých hejterov - mám túto show rád, hlavne kvôli krásnym milionárskym vilám, domom, dovolenkovým destináciám a samozrejme kvôli drahým autám a iným dopravným prostriedkom. Celkovo je pekné dívať sa na to ako si žijú takýto miliardári oproti bežným smrteľníkom. V neposlednom rade robí túto show vtipnou a zaujímavou Michal Hudák s jeho komentármi, pokiaľ ste sa ku Geissenovcom dostali cez televíziu JoJ. O tom že je táto show celosvetovo úspešná svedčí aj fakt, že nezostalo len pri jednej sérií. Nehodnotím pod vplyvom závisti ako niektorí a taktiež nehodnotím IQ alebo celkový charakter postáv. Hodnotím show ako takú. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

"Deti viete čo je pre muža obrúčka ? Medaila za statočnosť". Náhodou mňa to celkom baví, Robert púšťa dobre hlášky. Je to tupé ako všetky TV reality, ale slovenský dabing s perfektným Jozefom Vajdom pridáva o hviezdičku navrch. Navyše kukať na tie luxusné veci, na ktoré nenašetríme ani za dva životy je tiež fajn. 55% - 3* ()

Ydrosten odpad!

všechny recenze uživatele

Shlédnuty ( zcela náhodně ) 3 díly. Tak takový starosti bych opravdu v životě chtěl mít. Poletíme letadlem , nebo poplujeme jachtou ? Opravdu záživný pořad. Mám si vzít Gepardí kožíšek , nebo ten s Hranostajů ( všechno pravé kožky - žádná imitace ) Jé tenhle domek je pěknej , a že stojí " jen " 8 miliónů Euro ? No tak to si ho vezem , na ten víkend jednou za rok se bude hodit. Unylá mamka , plastikovej taťka a děti spratci na zabití ( vychováváme děti jako všichni ostatní - jen jsme bohatší než oni ) Tak to je teda síla. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • TV Joj chcela nakrútiť niekoľko dielov relácie na Slovensku. Nápad sa však nezrealizoval kvôli vysokým nárokom rodiny Geissenovcov, ktorí žiadali až 100,000 eur za jeden deň nakrúcania. (TopX)
  • V januári 1995 sa Robert a Michael rozhodli firmu predať, a tak zarobili 140 miliónov nemeckých mariek, čo je dnes približne 71,4 milióna eur. (cargobull)

Reklama

Reklama