Reklama

Reklama

Hotel Paradise

(pořad)
Reality-TV / Romantický
Česko / Slovensko, 2012, 90x45 min

Obsahy(1)

Nechte se unést do Dominikánské republiky na ostrov La Española, kde se nachází luxusní hotel s kompletním servisem. Na tři měsíce se díky Prima Love ocitnete v dokonalém ráji a budete mít možnost sledovat show plnou dobrodružství, napětí, flirtování a hlavně vznikajících vztahů.
Skupina vyvolených bude bojovat o to, kdo ve vile vydrží nejdéle. Ráj ale netrvá věčně – pro někoho může skončit za týden, někdo si ho bude užívat celé tři měsíce. Každý týden bude muset tropický ráj opustit ten soutěžící, který zůstane na ocet, a tím uvolní místo dalšímu. Na konci pobytu čeká vítězný pár výhra 50.000 eur (1 250 000 Kč).
Do exotického hotelu v Dominikánské republice přijíždí první den pět žen a pět mužů, kteří se nikdy neviděli. Jejich prvním úkolem je seznámit se a vytvořit páry, které spolu budou sdílet postel. Idylku později naruší jedenáctý hráč, který po příchodu do hotelu dostane imunitu a bude na pokoji sám. Když si ho po týdnu nikdo nevybere, bude si vybírat sám – rozbije tedy fungující pár. Kdo zůstane bez partnera, okamžitě opouští hotel. V hotelu nebude nouze o party, přebírání partnerů, randění ani dobrodružství.
O vítězi budou zásadním způsobem rozhodovat také diváci. Je tedy na soutěžících, jak se budou v této show před diváky prezentovat a jak se jim zalíbí.
Hotel Paradise se rozkládá na ploše o rozloze téměř 1000 m2. Přípravné práce na show trvaly vice jak tři měsíce a štáb se bude skládat ze 60 lidí. Celkem bude hotel snímat více než 40 kamer. Zatím se muselo koupit více jak 100 letenek a toto číslo ještě není finální. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (525)

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržel jsem to do první reklamy a už si ten odpad dokážu obhájit. Sračka nad sračky, odpornější než Big Brother na Nově, což tenkrát byla desetinásobně větší žumpa než VyVolení, takže Hotel Sračkadaise je absolutním vrcholem hoven posazených na hlavu českého diváka. Pořad je řádně uklizen na Primě Love, na kterou nikdo nekouká a vysílací čas naznačuje rovněž sebereflexi tvůrců, kteří po dokončení projektu usoudili, že na tuhle píčovinu vážně nikdo koukat nebude, takže když to stálo těch pár milionů, tak to odvysílat prostě musí, i kdyby se posrali. Je evidentní, že v tomhle pořadu bude hrát prim to, jestli si párečky parádně zašukají a kolik přírazů budou muset ti gayové předvést, než se vystříkají do těch plastikových kund potřených husím sádlem, aby funkčností co nejvíce připomínaly píču. Casting je prvoplánový, plný vymaštěných idiotů, aby předváděli přesně to, co od nich produkce očekává. Vypatlaný steroid idiot s vyholenou prdelí dává přednášky o tom, že miluje lidské zápachy a čte motivační knihy, další ocas je v show kvůli mámě, aby si skrze jeho šukání prohlídla Karibik, od pohledu děvka hnusná jak noc, údajná "playmate" posílá diváky dopředu do píče kvůli jejich údajné závisti, že je v televizi, protože se dokázala dostat do pořadu skrze "svoje odhodlaní" a kvality a ne přes postel, ale že tam ta píča je jenom proto, aby roztáhla nohy a ukázala kozy, to už jí nedojde.... ne vzdávám to, buďto bych se při sledování musel posrat smíchy nebo zeblít z podoby. Ten pořad je zkrátka ohavný a i když snesu hodně, tuhle spartakiádu debility nesnesu. Tak okatě dělat z diváků čuráky jako tento pořad, to se snad ještě nikomu nepovedlo. Cílová skupina: holky 14-16 let, nikdo normální při smyslech na to prostě koukat nedokáže. Pokud si budu chtít prohlédnout pěkné nahé holky, vyhoním si ho u porna, nebudu čumět na pokusy Gavriely o moderování show plné postižených lidí. 0% ()

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle nemá obdoby. Místo toho, aby Prima raději připravila další sérii VyVolených, kteří měli aspoň celkem sympatický casting (v první řadě, ty další už trochu pokulhávaly), vzali si příklad z nováckého Big Brother a narvali svou nejnovější reality show neuvěřitelnými trotly a bárbínami. A místo uzavřené vily je šoupnou do hotelu kdesi v tropech. Tohle je zatím s přehledem nejhorší reality show, která kdy byla v českých luzích a hájích vysílaná... ()

Reklama

gogo76 odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka všetkých sračiek, totálna spodina, ale divákov si nájde, to som si istý. Slováci, Češi i Moraváci to je národ závistlivý a všetci budú tvrdiť, že to nepozerajú , ale jedným očkom...aby potom mohli začať- a ten je taký magor a tá je taká vygumovaná krava a videl si aké má kozy?... novinári si tiež prídu na svoje, opäť sa zaplnia titulky bulváru odhalenými kozami a to im vyhovuje. Vyhovuje to mnohým, dokonca aj samotným účinkujúcim, ktorým nevadí, že väčšina národa ich má za kurvy a kurevníkov s hnojom v hlave. A mne? Stačila upútavka, 5 minút z úvodnej epizódy a extra debilný príhovor, extra škaredej playmate -" Ja? ... Ja, som v telke a je tu horúco a potím sa...A vy? Vy si tam mrznite doma"...Pre mňa to akoby ani neexistovalo a ostatným stačí prepnúť kanál alebo vypnúť. Kto chce nahotu, požičia alebo kúpi si porno a nemusí počúvať tie sračky z úst debilných rýchlo nakvasených akože "celebrít"... ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Tý vado! A ta Dianka >jebnička jedna< (nebo že by jednička jebna?) má fak "fotogenickou paměť", fakt to řikala, nekecám! . . . Jinak zase jednou prdlajs paradajs a kdo nevěří ať tam běží, pochcat ryby na pobřeží... A ať ta žumpa moc nezamoří vody v moři Karibském... %-/.. - - - P.S. Ještě bych měl dotaz na vydru Gavridru - dočkáme se prosím análního sexu mezi hoši na pokoji Ho-no-lu-lu? - - - - - (Poprvé a naposledy /s nutkáním zvracet ze vší té krásy dívenek a moudrosti chlapců/ nahlédnuto zase jednou bezdůvodně ze stupidně studijních důvodů 6.3.2012 na rodinné (sic!) tv >príma fablily< , hovnocení rovnosté, komentchcář zde jako třichcátý - 6.3.2012) ()

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen nějakých cca 15-20 minut druhého dílu. I to však stačilo na následující zbožné zvolání: "Oživte, prosím, někdo Adolfa Hitlera, ať dokončí to, co nestihl - vyhladit ty dva debilní národy, jehož členové vymyslí, natočí a mezi lidi vypustí něco takového, jehož členové v tom dobrovolně účinkují a jehož členové se na to dobrovolně dívají". Tohle je naprostý úpadek čehokoliv, co si představíte pod pojmem televizní zábava. Ono třeba takové pecky jako Mama ožeň ma nebo Farmář hledá ženu o duchaplnosti populace zpravidla taky nějak extra moc nevypovídají, ale alespoň je to často fakt prdel se na to dívat. Tohle ale postrádá jakoukoliv stopu humoru, to je prostě jen debilní, hnusné, odporné. Já být ve štábu, tak nechám promluvit kalašnikov. Vycpané kozy a dutá hlava, zřejmě největší devíza pro účinkování v tomto pořadu. Už nikdy. Ani na mučidlech. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (10)

  • Průběh natáčení narušila situace, kdy do areálu hotelu vnikla ozbrojená majitelka se štábem spolupracující společnosti a ohrožovala přítomné na životech. Natáčení finále se poté přesunulo do bratislavských ateliérů. Důvodem byl dluh, který narost až do výše 1 000 000 amerických dolarů. Tracey Cuesta přitom upozornila slovenskou produkci ještě před 5. březnem, kdy se začala show vysílat, že nebude možné natáčení dokončit a odvézt vybavení ze země, pokud bude produkce cokoliv dlužit. (JoranProvenzano)
  • Natáčení byl přítomen více než šedesátičlenný štáb, instalováno bylo čtyřicet kamer včetně devíti s nočním viděním a položeno bylo přes sedmnáct kilometrů kabelů. (JoranProvenzano)
  • Svou verzi původní americké reality showji verzi má i Izrael, Dánsko, Švédsko, Norsko, Nizozemsko, Maďarsko a Rusko. (..Lucas..)

Reklama

Reklama